Плюнки

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

BadJoker написа:Цитат(BadJoker @ Dec 8 2009, 15:17) Къде забрави уговорените битки да споменеш. :c022: Че инак как щеше да понаправи тия бойни точици.Е то и да биеш дечица които понаправили некое корабче само че не знаят как се прави сейф си е голем майсторлък еваларка. :lol: Мортале.като ще се пишеш за бияч и искаш да си в топа ще си ми в обхвата мойто момче.Не може хем *** до края и душата в рая.Аз да не съм примерно по прост да кибича по 20 часа и да летя насам натам като луд и да се мача да дебна някои които също играе 20 часа.И да си с малка разлика от моите точки по общи.Не си ли малко нагъл а . :P
уговорени или не до това ме докараха админите като разрешиха финалните битки,аз какво съм виновен?и все пак от финални битки да имам 100-150к бойни точки не са мнозинство.А и за протокола да спомена че ако Димитрио не беше почнал с финалните битки и аз нямаше да ги направя.
едит:И в крайна сметка тогава като не знаеш бях в обхвата на тези с големите точки,и летяхя ли летяха със звезди ама ме хванаха за цървулите ;)
Последна промяна от m0rtaL на вт дек 08, 2009 3:48 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
BadJoker
Редник (Private)
Регистриран: ср юли 08, 2009 8:26 am
Контакти:

Мнение от BadJoker »

Е ади сега оправдания.пак и още ще си кажеш донади още към тези 150 к :c022: .Кво димитрио.Ако някои скочи от вълнолома ти ще скочиш ли след като той го е направил . Какво да хванат като ти бяха пусти планетите нон стоп пак и от триене кво печели другия.друдо си е да ти налази корабчетата ама ти след като беше 24 от 24 в сейфче то друг въпрос :P
Дай сега ги направи след като няма финални битки и уговорени да те видим.ще направиш толкова вп ама в петък срещу шестък :lol:
Последна промяна от BadJoker на вт дек 08, 2009 3:54 pm, променено общо 1 път.
[color="#0000FF"][/color]Не искам да съм богат ! Искам да живея като такъв !!!
Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

BadJoker написа:Цитат(BadJoker @ Dec 8 2009, 15:48) Е ади сега оправдания.пак и още ще си кажеш донади още към тези 150 к :c022: .Кво димитрио.Ако някои скочи от вълнолома ти ще скочиш ли след като той го е направил . Какво да хванат като ти бяха пусти планетите нон стоп пак и от триене кво печели другия.друдо си е да ти налази корабчетата ама ти след като беше 24 от 24 в сейфче то друг въпрос :P
Дай сега ги направи след като няма финални битки и уговорени да те видим.ще направиш толкова вп ама в петък срещу шестък :lol:
Ми над 600к щях да имам без тях и щях да спечеля с по голяма преднина в рунда...и са толкова колкото и да се опитваш да омаловажиш успеха ми тогава няма да ми дадеш наклон на някои работи,пък ей така като драскаш тука ми правиш като вятъра ;)
Сега не мога да ги направя прав си,но правилата не го позволяват!
Последна промяна от m0rtaL на вт дек 08, 2009 4:04 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
danivass
Редник (Private)
Регистриран: ср окт 22, 2008 7:03 pm

Мнение от danivass »

Мортале, само се опитват да те заблудят, аз знам че не ти трябват проучвания, направи си флот без проучвания и ги набий :lol:
[quote="RoYaL"]QUOTE (RoYaL @ Mar 6 2010, 21:47) най-голямата звезда е звездата на смъртта[/quote]
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

m0rtaL написа:Цитат(m0rtaL @ Dec 8 2009, 14:39) Тая гледна точка не ме интересува,не искам да се задоволявам по този начин,както казах акаунт ако няма бойни точки си е негов проблем не мой ;)
Е като не те интересуват чуждите мнения защо въобще питаш?
Тази тема май е тръгнала към коша с това заглавие.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Спокойно, Смъртни (Мортал)! Могат да ни вземат коефициента, могат да ни вземат бойните кораби, могат да ни вземат свободата, честта, славата, парите, могат да вземат живота ни... Но не ще им дадем да ни вземат меню Класация! Ще се бием заедно за справедливостта и Безценното! Класацията! Май прешъссс!...

P.S.: Абе, мацките пощуряват ли, като им показваш подписа си, а? Не скромничи, кажи си. ;D
Keep space clean, it's not yours.
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ Dec 11 2009, 15:24) Спокойно, Смъртни (Мортал)! Могат да ни вземат коефициента, могат да ни вземат бойните кораби, могат да ни вземат свободата, честта, славата, парите, могат да вземат живота ни... Но не ще им дадем да ни вземат меню Класация! Ще се бием заедно за справедливостта и Безценното! Класацията! Май прешъссс!...

P.S.: Абе, мацките пощуряват ли, като им показваш подписа си, а? Не скромничи, кажи си. ;D
Гола се събличам, като го гледам... ;)
Последна промяна от misterya на пет дек 11, 2009 3:07 pm, променено общо 1 път.
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Нямаше да повярвам, ако бяхте заявили, че успявате да се сдържите... :) Мислех да си избродирам 2-3 подобни на тениска, но после как ще избягам от полуделите фенки... няма как, бавен съм за такава слава.
Последна промяна от LoaD на пет дек 11, 2009 3:12 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Да си избродираш?! :O... Е тогава от мен не би се отървал... :lol:
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
StarFighter
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб окт 14, 2006 8:57 pm
Контакти:

Мнение от StarFighter »

m0rtaL написа:QUOTE (m0rtaL @ Dec 8 2009, 14:19) Ми да попитам след като атаките са според статистически точки,което не е правилно според мен и ще кажа защо мисля така.Аз ако съм на примерно 30к точки и имам 100к бойни точки каква е глупавата логика да не мога да литна на акаунт не по-зле развит от моя,който също е на 30к ресурсни точки и 0 бойни.Значи еднакво са ни развити акаунтите а не мога да му литна!!!Понеже очаквам някакви безмислени коментари,ще кажа-факта че другото ацц има 0 бойни точки си е лично негов проблем,да е летял и да се е бил и той,откъде накъде,ще се определя коефициента по този глупав начин!?Фактите казват че ресурсните точки определят доколко е развит един акаунт принципно,а за класация е друг въпроса повече битки по-напред логично е,но наистина надявам се тази недомислица да изчезне от булфа :P
Мортале...мортале .... ти си уникален , не разбра ли ,че отговора на всичките ти въпроси е .....ЦЪ......

ПС

само като идея ти го казвам ....ходи на пазар "римската стена" в софия .Там има една стена издържала проверката на времето и се засили от УАСГ (ВИАС) ........ тресни главата в стената и.....повече имаш шанс хората да те разберат , какво искаш да им кажеш, от колкото тука да пълниш форума
Последна промяна от StarFighter на пет дек 11, 2009 4:36 pm, променено общо 1 път.
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
[url=http://www.save-darina.org][/url]
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
Отговори

Върни се в “Off Topic”