Плюнки

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
stan4o
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет мар 29, 2007 7:40 pm
Контакти:

Мнение от stan4o »

въпрос на игра.. в момента във 1-ва коефициента е по статистически.. там съм бесен миньор... имам 4 кръста... всички бойци се сцепват да ми летят за да ми строшат по 200-та рец-а на планета и им е забавно както и на тях така и на мен ;)
играта им го позволява понеже коефициента е по статистически точки, ако беше по ресурсни щеше да мрънкат, че този миньор видиш ли играта го пази :)

та въпроса ми е? кой искаме да защитим? новите играчи.. които са толкова много че мога да ти ги изброя по именно или минюора, който всички са му зелени или в НАП
Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

niki_god написа:Цитат(niki_god @ Dec 8 2009, 14:31) Виж сега има рунд, има правила било то нови или стари.Как така всички играчи големи и малки успяват да се нагодят спрямо промените, само ти на кестерме.Бойни та бойни, туй ресурсните за чеп зеле ги нямаш.Само за протокола да ти кажа че един акаунт водещ в ресурсните точки с една битка може да прати в небитието този линк който си сложил в подписа си, че даже и минимум 50% от реца ще си събере.Затова ти предлагам да седнеш и да мислиш стратегически малко, а не само мрън мрън.
Ми може ама не го пратиха и защо си мислиш че само на мен не ми харесва да е по статистически?Аз стратегически помислих точно тогава като взех рунда ;) факта е че два акаунта на 100к примерно са сравнително еднакво развити а обори ме.
Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

stan4o написа:Цитат(stan4o @ Dec 8 2009, 14:34) въпрос на игра.. в момента във 1-ва коефициента е по статистически.. там съм бесен миньор... имам 4 кръста... всички бойци се сцепват да ми летят за да ми строшат по 200-та рец-а на планета и им е забавно както и на тях така и на мен ;)
играта им го позволява понеже коефициента е по статистически точки, ако беше по ресурсни щеше да мрънкат, че този миньор видиш ли играта го пази :)

та въпроса ми е? кой искаме да защитим? новите играчи.. които са толкова много че мога да ти ги изброя по именно или минюора, който всички са му зелени или в НАП
Искаме да защитим атрактивността на играта а именно битките я правят още по-привлекателна!
Потребителски аватар
stan4o
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от stan4o »

кое смяташ ти за развитие? това какви проучвания има дадения акаунт и какви кораби има? или това колко на пред е в класацията? като гледам подписа ти май второто за теб е водещото :)
Потребителски аватар
seazar
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб апр 08, 2006 9:07 am
Контакти:

Мнение от seazar »

Tочно тези правила, обезмислиха до голяма степен правенето на флот ..правиш 300-400к набързо.После 100к флот и 4ака6 тея отдолу "бойците" да понатрупат бойни точки и да се белнат...изключително тъпо според мен...е вчера нулирах един такъв..на 40к ресурсни с 60к бойни..нещо такова и кво праим?
[url=http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html]http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html[/url]

[url=http://vbox7.com/play:ecba408e]http://vbox7.com/play:ecba408e[/url]
Потребителски аватар
stan4o
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от stan4o »

seazar точно така е.. но ти имаш нервите да бягаш от някой един месец и имаш потенциала да направиш на бързо 300-400к точки ;) а не те кефи да летиш за да счупиш 50 кръста и 20 меги в съседната система за 35 мин ;) и този който ти рецка да чака с пускането на рецките понеже неговите рецки са по бързи от кръстовете ти...
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

m0rtaL написа:Цитат(m0rtaL @ Dec 8 2009, 15:35) Ми може ама не го пратиха и защо си мислиш че само на мен не ми харесва да е по статистически?Аз стратегически помислих точно тогава като взех рунда ;) факта е че два акаунта на 100к примерно са сравнително еднакво развити а обори ме.
Ха, не си попаднал на играчи.Конкуренцията е била слаба.Не са, нямам време да ти обяснявам, но е факт че аз примерно с мин.количество флот съм постигал максимални резултати.Факт е също че когато поискам мога и бойни точки да имам(ма нещо много бързо позеленяват хората).А теб не те виждам някакси горе, при звездите ако ме разбираш.Чух също така едни слухове че са ти раздавали шамари в 2 ра, ма колко е вярно.Не че им вярвам много, но хората говорят.
Последна промяна от niki_god на вт дек 08, 2009 2:52 pm, променено общо 1 път.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

stan4o написа:Цитат(stan4o @ Dec 8 2009, 14:37) кое смяташ ти за развитие? това какви проучвания има дадения акаунт и какви кораби има? или това колко на пред е в класацията? като гледам подписа ти май второто за теб е водещото :)
Ми въпрос на гледна точка,ами акаунт без никакъв флот и огромни проучвания да не е пък великото постижение :lol:
Потребителски аватар
stan4o
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от stan4o »

m0rtaL написа:QUOTE (m0rtaL @ Dec 8 2009, 15:46) Ми въпрос на гледна точка,ами акаунт без никакъв флот и огромни проучвания да не е пък великото постижение :lol:
да бе :)
е сега дадох темата на един от бойците да я чете... и докато я прочете ще му литна с мойте 4 кръста и ще му строша поне 30 транса на 12 рунда :)
Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

niki_god написа:Цитат(niki_god @ Dec 8 2009, 14:46) Ха, не си попаднал на играчи.Конкуренцията е била слаба.Не са, нямам време да ти обяснявам, но е факт че аз примерно с мин.количество флот съм постигал максинални резултати.Факт е също че когато поискам мога и бойни точки да имам(ма нещо много бързо позеленяват хората).А теб не те виждам някакси горе, при звездите ако ме разбираш.Чух също така едни слухове че са ти раздавали шамари в 2 ра, ма колко е вярно.Не че им вярвам много, но хората говорят.
Да раздаваха ми като бях новобранец дори ги поставих тука в по-преден пост.И изявлението ти за "слабата конкуренция"е меко казано смешно,факта е че съм завършил първи тогава,пък такива като тебе винаги се намират... :lol: слаба била силна била айде марш!
Отговори

Върни се в “Off Topic”