Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
въпрос на игра.. в момента във 1-ва коефициента е по статистически.. там съм бесен миньор... имам 4 кръста... всички бойци се сцепват да ми летят за да ми строшат по 200-та рец-а на планета и им е забавно както и на тях така и на мен
играта им го позволява понеже коефициента е по статистически точки, ако беше по ресурсни щеше да мрънкат, че този миньор видиш ли играта го пази
та въпроса ми е? кой искаме да защитим? новите играчи.. които са толкова много че мога да ти ги изброя по именно или минюора, който всички са му зелени или в НАП
niki_god написа:Цитат(niki_god @ Dec 8 2009, 14:31) Виж сега има рунд, има правила било то нови или стари.Как така всички играчи големи и малки успяват да се нагодят спрямо промените, само ти на кестерме.Бойни та бойни, туй ресурсните за чеп зеле ги нямаш.Само за протокола да ти кажа че един акаунт водещ в ресурсните точки с една битка може да прати в небитието този линк който си сложил в подписа си, че даже и минимум 50% от реца ще си събере.Затова ти предлагам да седнеш и да мислиш стратегически малко, а не само мрън мрън.
Ми може ама не го пратиха и защо си мислиш че само на мен не ми харесва да е по статистически?Аз стратегически помислих точно тогава като взех рунда факта е че два акаунта на 100к примерно са сравнително еднакво развити а обори ме.
stan4o написа:Цитат(stan4o @ Dec 8 2009, 14:34) въпрос на игра.. в момента във 1-ва коефициента е по статистически.. там съм бесен миньор... имам 4 кръста... всички бойци се сцепват да ми летят за да ми строшат по 200-та рец-а на планета и им е забавно както и на тях така и на мен
играта им го позволява понеже коефициента е по статистически точки, ако беше по ресурсни щеше да мрънкат, че този миньор видиш ли играта го пази
та въпроса ми е? кой искаме да защитим? новите играчи.. които са толкова много че мога да ти ги изброя по именно или минюора, който всички са му зелени или в НАП
Искаме да защитим атрактивността на играта а именно битките я правят още по-привлекателна!
кое смяташ ти за развитие? това какви проучвания има дадения акаунт и какви кораби има? или това колко на пред е в класацията? като гледам подписа ти май второто за теб е водещото
Tочно тези правила, обезмислиха до голяма степен правенето на флот ..правиш 300-400к набързо.После 100к флот и 4ака6 тея отдолу "бойците" да понатрупат бойни точки и да се белнат...изключително тъпо според мен...е вчера нулирах един такъв..на 40к ресурсни с 60к бойни..нещо такова и кво праим?
seazar точно така е.. но ти имаш нервите да бягаш от някой един месец и имаш потенциала да направиш на бързо 300-400к точки а не те кефи да летиш за да счупиш 50 кръста и 20 меги в съседната система за 35 мин и този който ти рецка да чака с пускането на рецките понеже неговите рецки са по бързи от кръстовете ти...
m0rtaL написа:Цитат(m0rtaL @ Dec 8 2009, 15:35) Ми може ама не го пратиха и защо си мислиш че само на мен не ми харесва да е по статистически?Аз стратегически помислих точно тогава като взех рунда факта е че два акаунта на 100к примерно са сравнително еднакво развити а обори ме.
Ха, не си попаднал на играчи.Конкуренцията е била слаба.Не са, нямам време да ти обяснявам, но е факт че аз примерно с мин.количество флот съм постигал максимални резултати.Факт е също че когато поискам мога и бойни точки да имам(ма нещо много бързо позеленяват хората).А теб не те виждам някакси горе, при звездите ако ме разбираш.Чух също така едни слухове че са ти раздавали шамари в 2 ра, ма колко е вярно.Не че им вярвам много, но хората говорят.
Последна промяна от niki_god на вт дек 08, 2009 2:52 pm, променено общо 1 път.
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
stan4o написа:Цитат(stan4o @ Dec 8 2009, 14:37) кое смяташ ти за развитие? това какви проучвания има дадения акаунт и какви кораби има? или това колко на пред е в класацията? като гледам подписа ти май второто за теб е водещото
Ми въпрос на гледна точка,ами акаунт без никакъв флот и огромни проучвания да не е пък великото постижение
m0rtaL написа:QUOTE (m0rtaL @ Dec 8 2009, 15:46) Ми въпрос на гледна точка,ами акаунт без никакъв флот и огромни проучвания да не е пък великото постижение
да бе
е сега дадох темата на един от бойците да я чете... и докато я прочете ще му литна с мойте 4 кръста и ще му строша поне 30 транса на 12 рунда
niki_god написа:Цитат(niki_god @ Dec 8 2009, 14:46) Ха, не си попаднал на играчи.Конкуренцията е била слаба.Не са, нямам време да ти обяснявам, но е факт че аз примерно с мин.количество флот съм постигал максинални резултати.Факт е също че когато поискам мога и бойни точки да имам(ма нещо много бързо позеленяват хората).А теб не те виждам някакси горе, при звездите ако ме разбираш.Чух също така едни слухове че са ти раздавали шамари в 2 ра, ма колко е вярно.Не че им вярвам много, но хората говорят.
Да раздаваха ми като бях новобранец дори ги поставих тука в по-преден пост.И изявлението ти за "слабата конкуренция"е меко казано смешно,факта е че съм завършил първи тогава,пък такива като тебе винаги се намират... слаба била силна била айде марш!