Плюнки
- m0rtaL
- Редник (Private)
- Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
- Контакти:
Ми да попитам след като атаките са според статистически точки,което не е правилно според мен и ще кажа защо мисля така.Аз ако съм на примерно 30к точки и имам 100к бойни точки каква е глупавата логика да не мога да литна на акаунт не по-зле развит от моя,който също е на 30к ресурсни точки и 0 бойни.Значи еднакво са ни развити акаунтите а не мога да му литна!!!Понеже очаквам някакви безмислени коментари,ще кажа-факта че другото ацц има 0 бойни точки си е лично негов проблем,да е летял и да се е бил и той,откъде накъде,ще се определя коефициента по този глупав начин!?Фактите казват че ресурсните точки определят доколко е развит един акаунт принципно,а за класация е друг въпроса повече битки по-напред логично е,но наистина надявам се тази недомислица да изчезне от булфа 
- m0rtaL
- Редник (Private)
- Контакти:
Тая гледна точка не ме интересува,не искам да се задоволявам по този начин,както казах акаунт ако няма бойни точки си е негов проблем не мойstan4o написа:Цитат(stan4o @ Dec 8 2009, 12:31) погледни от тая гледна точка.. ако искаш да биеш акаунт на 30к статистически ще трябва да се задоволиш да биеш по тези акаунти на 30к, които също са "хищници" а не овчиците![]()
Последна промяна от m0rtaL на вт дек 08, 2009 1:43 pm, променено общо 1 път.
именно твой е... ти искаш да го нападнешm0rtaL написа:QUOTE (m0rtaL @ Dec 8 2009, 14:39) Тая гледна точка не ме интересува,не искам да се задоволявам по този начин,както казах акаунт ако няма бойни точки си е негов проблем не мой![]()
- m0rtaL
- Редник (Private)
- Контакти:
Чакай малко кво е тва да знае да прави сейв...и аз не знаех какво е това като играх за първи път и си ме биеха като тъпан,но не съм се оплаквал,тва е част от играта,то как ще се научиш ако никой не ти лети!?stan4o написа:Цитат(stan4o @ Dec 8 2009, 12:41) именно твой е... ти искаш да го нападнеша той иска да си има картинките и да им се порадва
нападай такива на 30к, които знаят какво е сейв и на които нивата на кръстовете им са по високи от тия на трансовете!
едит:и даже ще поставя битките които загубих(бекъпа не е мой)
http://buzuki.hit.bg/pak%20gurunen.html
http://buzuki.hit.bg/pak%20za6tita.html
хихи и една звезда ми бутнаха бях я купил тогава,но за съжаление я няма никъде битката,това ми беше първия рунд и след това забрави да са ме удряли хехе
Последна промяна от m0rtaL на вт дек 08, 2009 2:26 pm, променено общо 1 път.
- m0rtaL
- Редник (Private)
- Контакти:
давам пример,може и за 100 к да говорим принципа е същия...а защо пък да я смятам бойната точка куха то тогава да направят вселена без атаки хахаstan4o написа:Цитат(stan4o @ Dec 8 2009, 14:22) ок тогава го приеми така...
всяка бойна точка е "куха точка" така няма да те е страх да вдигнеш шпионаж над 13 и скорости които искат повече 1,5кк ресурс![]()
това за спая и скоростите го казвам понеже все говориш за акаунт на 30к![]()
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
Виж сега има рунд, има правила било то нови или стари.Как така всички играчи големи и малки успяват да се нагодят спрямо промените, само ти на кестерме.Бойни та бойни, туй ресурсните за чеп зеле ги нямаш.Само за протокола да ти кажа че един акаунт водещ в ресурсните точки с една битка може да прати в небитието този линк който си сложил в подписа си, че даже и минимум 50% от реца ще си събере.Затова ти предлагам да седнеш и да мислиш стратегически малко, а не само мрън мрън.m0rtaL написа:Цитат(m0rtaL @ Dec 8 2009, 14:55) Чакай малко кво е тва да знае да прави сейв...и аз не знаех какво е това като играх за първи път и си ме биеха като тъпан,но не съм се оплаквал,тва е част от играта,то как ще се научиш ако никой не ти лети!?
Edit - Станчо много добре го е казал, при сегашното състояние коеф. по статистически - бойна точка куха точка.Шамарите от високо свързани с болезнено удряне на гъза долу на пода са жестоки
Последна промяна от niki_god на вт дек 08, 2009 2:39 pm, променено общо 1 път.
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!