Я се стегнете малко,в момента на пазара във вселена 2 единствените пуснати кораби за продаване,от всички видове са 50 сонди..Какво е това..
Вселена 2,търговия..
- MaKaVeL1
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед ное 09, 2008 8:35 pm
- Контакти:
Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Dec 5 2009, 18:17) Алооо..Търговците..къде сте бе?!
Я се стегнете малко,в момента на пазара във вселена 2 единствените пуснати кораби за продаване,от всички видове са 50 сонди..Какво е това..![]()
Намери ми едно ацц да пойграя малко и ще пускам по-някой кораб
[url=http://www.bulfleet.com][/url]
[b][color=green]
"Не оставяй устата си да ти навлече повече неприятности, отколкото тялото ти може да понесе."[/b][/color]
[b][color=green]
"Не оставяй устата си да ти навлече повече неприятности, отколкото тялото ти може да понесе."[/b][/color]
- Newromancer
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед юли 09, 2006 12:41 pm
- Контакти:
Мда, никой не продава кораби почти незнайно защо

Newromancer написа:QUOTE (Newromancer @ Dec 5 2009, 20:43) Румпеж ти какво бре направи една -две битки и почна да ревеш за кораби![]()
![]()
Ми направи си бре![]()
![]()
Иначе ако искаш аз мога да ти пратя доста кораби само дай координати къде ги искаш![]()
![]()
[quote="RoYaL"]QUOTE (RoYaL @ Mar 6 2010, 21:47) най-голямата звезда е звездата на смъртта[/quote]
ЦитатРумпеж ти какво бре направи една -две битки и почна да ревеш за кораби
Ми направи си бре
Иначе ако искаш аз мога да ти пратя доста кораби само дай координати къде ги искаш
[/quote]
Ми направи си .Малък ли си.На никoй не му се занимава просто

Ми направи си бре
Иначе ако искаш аз мога да ти пратя доста кораби само дай координати къде ги искаш
Ми направи си .Малък ли си.На никoй не му се занимава просто
Последна промяна от BadJoker на нед дек 06, 2009 4:25 pm, променено общо 1 път.
[color="#0000FF"][/color]Не искам да съм богат ! Искам да живея като такъв !!!