[KASIOPEIA]Spectre vs [ANSR]Bubu

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Taison
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пет мар 02, 2007 8:58 pm
Контакти:

Мнение от Taison »

Всеки закон си има заобиколен път. И аз твърдя, че не ми прилича на финална битка. Човека си дига и рец и всичко... не го напада и с рецките и трансите да се разбие напълно
Всичко е на психологическа основа...
[img]http://interesen.net/images/fbfiles/images/3sw5209200yu.gif[/img]
charovna

Мнение от charovna »

Taison написа:Цитат(Taison @ Dec 3 2009, 18:13) Всеки закон си има заобиколен път. И аз твърдя, че не ми прилича на финална битка. Човека си дига и рец и всичко... не го напада и с рецките и трансите да се разбие напълно
Ами Dios си каза окончателното мнение по въпроса. Не виждам смисъл да се продължава с приказките по темата. Можем просто да поздравим участниците в битката!
Потребителски аватар
seazar
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб апр 08, 2006 9:07 am
Контакти:

Мнение от seazar »

charovna написа:QUOTE (charovna @ Dec 3 2009, 18:30) Ами Dios си каза окончателното мнение по въпроса. Не виждам смисъл да се продължава с приказките по темата. Можем просто да поздравим участниците в битката!
Да и аз им се чудя на акъла...то си беше нормално след като беше подложен на такъв натиск ил итой да се разбие или него да бутнат
[url=http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html]http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html[/url]

[url=http://vbox7.com/play:ecba408e]http://vbox7.com/play:ecba408e[/url]
Потребителски аватар
BadJoker
Редник (Private)
Регистриран: ср юли 08, 2009 8:26 am
Контакти:

Мнение от BadJoker »

Taison написа:Цитат(Taison @ Dec 3 2009, 18:13) Всеки закон си има заобиколен път. И аз твърдя, че не ми прилича на финална битка. Човека си дига и рец и всичко... не го напада и с рецките и трансите да се разбие напълно
Какъв рециклаш искаш да събира като рециклаторите му са счупени на спектър :c022: .Съгласен сам с теб че всяко правило си има заобиколен начин.Трябва ли да присъстват рециклатори на всяка цена че да прилича на наливане.Аз не мисля .А ти ?
Аз виждам няколко неща.Спектър влиза след като му истича наказанието.С пълно съзнание че бубу има флот да го нулирва.Го атакува и след битката спектър офка .Мините ги немаше или бяха спрени .последвал мод и те тва е :c022: .Каква е била целта на спектър само може да предполагаме след като му истече наказанието нали така.Те войоваха спор нема ама нищо не пречи спектър да е направил една компенсациика нали .Кво като е литнал с 3 тикви след като на среща са мааалко повече .Как да е :P :a055: :girl_witch:
[color="#0000FF"][/color]Не искам да съм богат ! Искам да живея като такъв !!!
Потребителски аватар
DoNaTell0
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 30, 2007 1:14 pm
Контакти:

Мнение от DoNaTell0 »

BadJoker написа:QUOTE (BadJoker @ Dec 3 2009, 20:22) Какъв рециклаш искаш да събира като рециклаторите му са счупени на спектър :c022: .Съгласен сам с теб че всяко правило си има заобиколен начин.Трябва ли да присъстват рециклатори на всяка цена че да прилича на наливане.Аз не мисля .А ти ?
Аз виждам няколко неща.Спектър влиза след като му истича наказанието.С пълно съзнание че бубу има флот да го нулирва.Го атакува и след битката спектър офка .Мините ги немаше или бяха спрени .последвал мод и те тва е :c022: .Каква е била целта на спектър само може да предполагаме след като му истече наказанието нали така.Те войоваха спор нема ама нищо не пречи спектър да е направил една компенсациика нали .Кво като е литнал с 3 тикви след като на среща са мааалко повече .Как да е :P :a055: :girl_witch:

мисловният процес не ти е сила... ;)
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

DoNaTell0 написа:Цитат(DoNaTell0 @ Dec 3 2009, 20:44) мисловният процес не ти е сила... ;)
ти пък ще кажеш баш
Потребителски аватар
TheInvisible
Редник (Private)
Регистриран: чет окт 23, 2008 11:29 am
Контакти:

Мнение от TheInvisible »

BadJoker написа:Цитат(BadJoker @ Dec 3 2009, 20:22) Какъв рециклаш искаш да събира като рециклаторите му са счупени на спектър :c022: .Съгласен сам с теб че всяко правило си има заобиколен начин.Трябва ли да присъстват рециклатори на всяка цена че да прилича на наливане.Аз не мисля .А ти ?

Естествено, че след като ти не успя да счупиш флота на Спектре - ще е наливане. :bravo:
Последна промяна от TheInvisible на пет дек 04, 2009 1:53 am, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”