Има за какво да се мисли.

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
TARATORcho
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 24, 2009 1:08 am
Контакти:

Мнение от TARATORcho »

На мен специално всичко ми харесва с изключение на опцията за спиране на мините :( щеше да е хубаво да кажем като си пусна генералство и специалност да трае колкото времето на цялата третина ,но това пак ощетява играта :k035: така че най-много бих се радвал ако премахнете спирането на мините :k018: :oh_kotiooo: :oh_kotiooo:
котката е мек и неразрушим предмет

ДИМИИИИИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ ДИМИИИ
Потребителски аватар
BadJoker
Редник (Private)
Регистриран: ср юли 08, 2009 8:26 am
Контакти:

Мнение от BadJoker »

Не мога разбера какъв ви е проблема за тия които са се регнали по никое време.Какво.Те са ви виновни че още първата третина примерно сте си опукали и 5 те протекции ли.А вие като имате 7-8 милиона преднина от предните третини а играча започва о 0 точки какво.Пак ви притеснява ли.Какво ви претеснява.Може би че ще ви набие и няма да можете да понатрупате точки колкото ви се е искало ли.Ми като сте играчи не би трябвало да ви смущава някои които е започнал в далеч по неравен старт и има като отеха едни протекции да ползва от 50-300 к и повярвайте ми за този интервал лично аз минавам със 3 протекции макс докато стигна 300 к точки. Съгласен сам със таратора за мините.Това нововъведение по никое време беше далеч не на място.Какво излизат ми за по 5-10-15-30 часа .спрели са си мините наще и пей сърце.Много против това сам .Хайде със здраве и пазете флотките :P :P :girl_witch: :a055:
[color="#0000FF"][/color]Не искам да съм богат ! Искам да живея като такъв !!!
Потребителски аватар
ankor
Редник (Private)
Регистриран: нед апр 20, 2008 8:58 am
Контакти:

Мнение от ankor »

Слушайте.Не се отклонявайте от въпроса.Много добре разбрахте за какво иде реч ама нещо се правите на ощипани моми.По три мода на третина и по две протекции,като протекциите поскъпват според общата бройка.За да съм по ясен 1- безплатна,2-50 нано,3-100 и така до шестата която да е 250 ако смятам правилно.При поемане на акаунт,ако са изхабени модовете и протекциите никакви бонуси допълнителни.Щом поемаш акаунт го поемаш с всичките плюсове и минуси.Стига лиготии.Колко акаунта се смениха и ни се стовариха отново на главите само ние си знаем.Айде стига.Не можем да издържим на цялата вселена.В случая имам предвид ANSR но това не е гаранция че другия рунд няма да е друг съюз.

ПП За спирането на мините съм съгласен с Таратора.
Последна промяна от ankor на вт дек 01, 2009 1:02 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Newromancer
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 09, 2006 12:41 pm
Контакти:

Мнение от Newromancer »

AnKoR написа:Цитат(AnKoR @ Dec 1 2009, 13:35) Слушайте.Не се отклонявайте от въпроса.Много добре разбрахте за какво иде реч ама нещо се правите на ощипани моми.По три мода на третина и по две протекции,като протекциите поскъпват според общата бройка.За да съм по ясен 1- безплатна,2-50 нано,3-100 и така до шестата която да е 250 ако смятам правилно.При поемане на акаунт,ако са изхабени модовете и протекциите никакви бонуси допълнителни.Щом поемаш акаунт го поемаш с всичките плюсове и минуси.Стига лиготии.Колко акаунта се смениха и ни се стовариха отново на главите само ние си знаем.Айде стига.Не можем да издържим на цялата вселена.В случая имам предвид ANSR но това не е гаранция че другия рунд няма да е друг съюз.

ПП За спирането на мините съм съгласен с Таратора.
Съгласен с тебе Бубич :)
А за смяната на акаунтите може да се погледне и от другата страна помня и такива които дойдоха в съюза ви нищо
че сега са оцветени в портокалово жълто :lol: Хубаво е да научите и вие как се играе малко под напрежение а не
никой да не ви шпионира или напада.Запазената марка на Рояла - събери всички от топа в съюза и ще ти е мирна главата, които не можеш ги набий, ама тая третина нещата не се получиха така както ви се искаше :)
Последна промяна от Newromancer на вт дек 01, 2009 3:00 pm, променено общо 1 път.
[color=#990000][url=http://stardragon.hit.bg/history.htm]Star Dragon's member[/url][/color]
Потребителски аватар
popi
Редник (Private)
Регистриран: вт яну 16, 2007 11:13 am
Контакти:

Мнение от popi »

Това с третините е страшно тъпо.Ако можеше и рунда във втора да е 3-4 месеца с някакви промени от спееда така е най добре за повечето играчи да са по-малки рундовте.Миналия рунд в 2-ра (преди този с третините) последния месец нямаше кой да нападна сички в коефициента ми бяха само от съюза или във вечния мод.
[url=http://bulfleet.com/?recruit=2137988][/url]
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Смятам,че точно третините раздвижиха нещата.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Newromancer написа:Цитат(Newromancer @ Dec 1 2009, 15:38) Съгласен с тебе Бубич :)
А за смяната на акаунтите може да се погледне и от другата страна помня и такива които дойдоха в съюза ви нищо
че сега са оцветени в портокалово жълто :lol: Хубаво е да научите и вие как се играе малко под напрежение а не
никой да не ви шпионира или напада.Запазената марка на Рояла - събери всички от топа в съюза и ще ти е мирна главата, които не можеш ги набий, ама тая третина нещата не се получиха така както ви се искаше :)
Да, тази третина не се получи. Може би защото не играх, както в предните 2:))))))
Пък и, Невро, това със събирането се получи в една инцидентна ситуация, още 1вата третина.
Но резултата е 2 от 3. Не е като 3 от 3, ама пак е нещо :)
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
ankor
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от ankor »

Вижте аз не се оплаквам.Казах че рунда много ми харесва.Това е може би най добрия рунд на БФ в който съм играл.Играя и трите третини без да съм се трил.Невро какво е играта без напрежение?Нали затова я играем.Дори сега вече си мисля,че не трябваше да отварям тази тема.Както каза Диос,нека ни е трудно.Успех на всички.Но най вече успех на тези които издаяниха и трите третини.Сигурно се броят на пръстите на едната ми ръка.
Потребителски аватар
dios
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 8:36 am
Контакти:

Мнение от dios »

Господа играчи,няма вселена като втора. Там един наистина добър в играта,може да разгъне целия си потенциал. Това е вселената с най-много битки - чупи всички рекорди. Но щом ви е трудна - то оправия няма - ще я направим по- лека. Малко по-бърза от спийда - с 1 единица,по 10тина мода,без третини и коефициент 2 по ресурсни без праг за атака. Статистически - при 3/1 в полза на бойните. Може и трибуните на първа и втора да слеем,то и без това няма да трябват много....
AnKoR,никой не се държи като ощипана мома. Потърси някаква дискусия,сега обаче гледам се опитваш ултимативно да наложиш мнение. Има време до Нова години,сериозните дискусии предстоят. Пък може и да няма втора вселена... какво да се хабим в разправии?
Потребителски аватар
ankor
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от ankor »

dios написа:Цитат(dios @ Dec 1 2009, 22:13) Господа играчи,няма вселена като втора. Там един наистина добър в играта,може да разгъне целия си потенциал. Това е вселената с най-много битки - чупи всички рекорди. Но щом ви е трудна - то оправия няма - ще я направим по- лека. Малко по-бърза от спийда - с 1 единица,по 10тина мода,без третини и коефициент 2 по ресурсни без праг за атака. Статистически - при 3/1 в полза на бойните. Може и трибуните на първа и втора да слеем,то и без това няма да трябват много....
AnKoR,никой не се държи като ощипана мома. Потърси някаква дискусия,сега обаче гледам се опитваш ултимативно да наложиш мнение. Има време до Нова години,сериозните дискусии предстоят. Пък може и да няма втора вселена... какво да се хабим в разправии?
Диос явно не си ме разбрал правилно.Репликите ми "ощипана мома" бяха в градината на Чаровна и Мистерия,защото нищо не разбрах от това което искат да кажат.За някакви педали се говори и други непонятни за мен неща.За първи път играя във втора и казах че много ми харесва.Комплименти за което.Но ми се струва,че ме бъркаш с някого.Никога,ама никога не съм се опитвал да налагам мнение.Просто изказах мнение,което в момента след някои ТВОИ аргументи,дори не поддържам.Не знам какво да кажа.Май форума не е моята сила.
Отговори

Върни се в “Off Topic”