Губя контрол,когато..

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Ехх пак на мен се пада честта да опиша тазседмичния кютек..Този път ще се опитам да е максимално най-приятно,дори и за защитниците..не обещавам да успея де,ама каквото се получи :P

Денят е четвъртък,а от съюза сме заобиколили планетите на Спектре,две от най-развитите му,а именно тези на 2 301..Денонощно следене в продължение на няколко дена показа,че именно в точно определен час той ще прави офлайн часове.Така и стана.За наше щастие звездите ни бяха по колониите и само чакаха Спектре да угасне.Последва офлайн час от негова страна,а от наша-съборена планета..

[ANSR] whynot vs Spectre [KASIOPEIA]

Пак тоя Майк..просто нямам думи какъв късметлия е..

:a055:

Поради една или друга причина ми се наложи да модирам за няколко дена.Днес сутринта спирам мода,а от Bubu-няколко приятни изненади.

[ANSR] Bubu vs Tara [KASIOPEIA]

The Billy Jean is not my lover : ))))

ТИ СИ МАШИНА ЧОВЕЧЕЕЕ :ЖИКСА (feat RoYaL)

:oh_kotiooo:

Днешния ден..ден като всички останали..от уикендите де..че нали пада по някоя Касиопейска звезда : )))

Някакви колонии,стационираници,шпионажи..чудеса.. Абе пълни глупости.. Летене докато противникът е онлайн и пълен кючек,ама от ония по масите,отгоре :bravo:

people aways told me be careful what you do..don`t go around breaking young girls' hearts ..

Tara Jean is not my lover !!!

:t010:

Грейнете всички,че идва кютека на звездата (sun)

Няма да се обяснявам много,засечка ама баш от рапарските..Едно запомнете от мен..най-голямата грешка в тази игра е един рапар да литне по друг рапар онлайн..Пък и да върне докато той чака някой да праща покриващата..Абе космата му работа..така те-въркулашка :a055:

По-думите на играчът със стегнатото дупе е имал 6 секунди да се вдигне,не да го вдигне за 6 секунди,а да се вдигне..Че тая Каталина вечно друго чете хихих

Та е я е и касапницата.. (слънце)

[ANSR] rumpolino vs varkulaka [KASIOPEIA]

Айде..понеже се присетих за тая песен-поздравче..Ставайте от тия столове и яко лунната походка от всички ви на тоя паркетец xaxa

Айдеее Спектрееее ставай!!!

Аа,щях да забравя..Поздрав за меката част в Касиопея,а именно с така мекия хит на МироооУ..Върки,поздрав готин :P

хей..аз знам..защо съм чакал досега..

Айде рапари,смилете се поне този път над нас и не занулявайте стотиците ми постове в този форум...

Да го грея..е нищо де..да ме извините,ама почти успях да не се гавря с вас :*

И пак повтарям,че има вечно неразбрали..Това е просто игра,нека си остане само игра :a055:

P.S:Искрено се извинявам ако някъде съм допуснал правописна грешка,но наистина доста ми се спи и не си давам много много зор :)
Последна промяна от rumpolino на нед ное 29, 2009 1:20 am, променено общо 1 път.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Nov 29 2009, 02:09) е имал 6 секунди да се вдигне,не да го вдигне за 6 секунди,а да се вдигне..Че тая Каталина вечно друго чете хихих
Тя и сестра ти така се бърка :))))
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
Dan7e_
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб мар 03, 2007 9:35 pm
Контакти:

Мнение от Dan7e_ »

Румпи спри я таз минерална вода не ти влие добре :(
[url=http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg]http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg[/url]
Petkata96
Редник (Private)
Регистриран: вт дек 09, 2008 6:15 am
Контакти:

Мнение от Petkata96 »

RoYaL написа:QUOTE (RoYaL @ Nov 29 2009, 00:16) Тя и сестра ти така се бърка :) )))
:dizzy: :dizzy: :dizzy: :dizzy:
shadowface каза:Само липсва оня Адикшън ли къф беше....

To be continue ...
Потребителски аватар
mum7o0
Редник (Private)
Регистриран: ср дек 24, 2008 8:25 am
Контакти:

Мнение от mum7o0 »

дам пак голям бой сте ни хвърлили :(

но за този рунд тоест третина много се изложихме особено аз :(
[color=#00FFFF][b]The world is all.[/b][/color]
Потребителски аватар
Spectre
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед фев 27, 2005 11:37 am
Контакти:

Мнение от Spectre »

Румпи пак продължаваш с със смотаните си теми..., въпреки че си писахме...., явно пак комплекси избиваш и после ако те убиждат не се сърди...

Колкото и планети да ми бутнете..., пак не можете да ме съборите... :lol: , БЕЗ САМ ДА СЕ ОТКАЖА, докато бутнете 1-2 аз съм развил 5 на перефектно ниво..., кражбите вървят на 100%.... ресурс има...

Много сте отворени всички, но само с постване на доклади срещу празни планети не става, ще видим кой е големия мераклия да се сбие с моя флот..., защото май на никой от вас не му стиска, въпреки че БУБУ ми потроши половината флот... е ТРУПАЙТЕ ФЛОТ имате още 2 дена докато съм наказан... :a055: , дано ви е гот...

За момчетата не знам какво да кажа..., просто не става един ден да играят 3-4ма, другия 2ма..., не става..., трябва си отборна игра, трябва някой който да рециклира, ако играеш да играеш.... :p140: Много се адосвах този рунд и с тях и с простотията на децата от АНСР, но след 3 дена почивка..., не ми дреме, какво приказвате.....

Колкото и да се напъвате да пишете оригинални детски темички от това няма да ви порасне... :lol:

Не си правете труда да ми отговаряте

П.П. за сега мога да кажа, че единственно от АНСР успях да говоря нормално със WhyNot, без да ми се прави на интересен (което му прави чест) и мога да кажа, че е няй големия къметлия, той си знае защо :c022: ...

Приятна зомбясване, аз излизам...
Последна промяна от Spectre на нед ное 29, 2009 8:50 pm, променено общо 1 път.
>>>>>>аЗрудите<<<<<<
>>>>>>KASIOPEIA<<<<<
Потребителски аватар
TARATORcho
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 24, 2009 1:08 am
Контакти:

Мнение от TARATORcho »

Имаше доста бой и доста адреналин .... преди да ми провалят сейва на TARATOR.... после т.е. вчера отидох да сръбна и писах на един фр да ме сийтне че неможах да се прибера че ми хареса компанията и пихме доста той пък го ударили онн с моето ацц......за пиянските си истории и тея изцепки държа извинение на касиопея за другите едно БРАВО айде до другия рундак
котката е мек и неразрушим предмет

ДИМИИИИИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ ДИМИИИ
Потребителски аватар
ankor
Редник (Private)
Регистриран: нед апр 20, 2008 8:58 am
Контакти:

Мнение от ankor »

Хах.Да не сме си правели труда да му отговаряме.Ама как няма да ти отговорим бре?Длъжни сме да ти отговорим.Направо мирно трябва да ти стоим,че току виж си ни напляскал по непослушните дупета.Няма нищо лошо в това,да си оптимист.За кражбите признавам.Голям крадец си."Крадец" това звучи гордо.Не говорели с него нормално.Абе ти ми събори две планети без дори да съм те шпионирал бе.Да не искаш метани да ти правя.Говорихме си,да.Без дори да съм те обидил.Аз все още не съм те игнорирал,но ти го направи.Не виждам,кой в случая се прави на интересен.И недей да се величаеш много с флотата си.И нея ще счупя.Ако не ме изпревари някой.
Потребителски аватар
graka
Редник (Private)
Регистриран: пон дек 01, 2008 3:00 pm
Контакти:

Мнение от graka »

забелязвам усиленото избиване на комплекси от страна на АНСР и най вече на румполино...
до сега не съм забелязал качена битка от страна на КАСИОПЕИЯ в подобни теми който да целят да обидят някой от АНСР...така че според мен се вижда кой избива комплекси и кой не...

относно Румполино...според мен хората които не владеят тази игра е най-добре да си мълчат :k045:
Един котарак се надрусал с валериан и си върви по улицата... Насреща му - една бабка:
- Пис, маци, пис!
Котаракът се обърнал, поизгледал я, вдигнал си лапата в знак VICTORY и отвърнал:
- PEACE, бабо, PEACE!
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Ами тогава поразгледай малко форума и не се обаждай неподготвен.

http://www.bulfleet.org/index.php?showtopic=58625

Това са и единствените и битки срещу нас.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”