във спийда играя същият ми е ника като във форума и не знам какво лошо има в реда и справедливостта.BadJoker написа:Цитат(BadJoker @ Nov 30 2009, 19:52) А ти пиле с какъв ник играрш .Във втора вселена ли играеш.Кажи че вече ми се вдигна кръвното от вашите писаници .Кажи си ника и да те оттърва от планетите ти че да няма какви флоти да дириш повече че се дразня вече
На много големи привърженици на справедливост и ред се правите
![]()
Довиждане :)
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- tgg78
- Редник (Private)
- Регистриран: нед яну 11, 2009 10:12 am
- Контакти:
- Kolma_Pushi
- Редник (Private)
- Регистриран: ср ное 16, 2005 12:50 am
- Контакти:
Dan7e_ написа:QUOTE (Dan7e_ @ Nov 30 2009, 16:01) Трай ти.... защото много смелият играчИНТРИГАНТ.... !!! Уговаря целият ТОП ДА СЕ БИЕМ ВС ЛАМЕЗ А ПОСЛЕ ХОДИ ПРИ ТЯХ... ИМаш ли поне ЧЕСТ, бе СМЕШНИК...
Сега ще ти обясня съображенията си:
Като начало прочети точното значение на думата "интригант", моля те, тогава започни да я използваш. Интригант е човек, който крои някви неща, използва доверието на останалите и накрая им забива ножа в гърба. Аз не съм такъв
Спомни си много добре..началото на рунда. Аз те попитах искаш ли да играем заедно, да направим един общ съюз..тогава още нямах представа кой кого ..Ти ми отказа..Сигурно единствената ми селска проява след това беше, че по-късно те нападнах няколко пъти и ти откраднах 300-400к ресурс, за което ти се извиних най-искрено..дадох ти СПИСЪКА С ВСИЧКИ ИЗЛИЗАЩИ (i)-та в замяна, който бях направил за себе си.. и ти казах, че никога повече няма да те нападна. Кажи ми, СМЕШНИКА спази ли обещанието си? Казах ти също и че искам да направим кооперативка срещу Jones, JONES, приятелю, не Lamez. Никога не е ставало дума за някой друг... Нямам нито една атака срещу Nora, може би наистина от страх ..което е нормално..сигурно в момента щях да съм на твойто дередже.
Нека продължа с историята..Един ден се логнах и имах двуцифрено число доклади за шпионаж от ТЕБ, появили се през последните 10 минути! Сигурно след това щеше да ме нападнеш... Ти, който ми каза "нямам думи.."; "не мога да ти опиша колко съм ти благодарен"...Замисли се малко..Ти си тоя с интригите, удари акаунта на whynot, докато не беше ясно кой точно ще играе с него..и се взе за голямата работа. След като събра рециклажа беше нормално да дръпнеш..тогава реши, че си безсмъртен. В крайна сметка си взе...Спокойно можеш да се хванеш на хорото след quake..и LEKIA..
А аз какво правя? Аз се развивам..строя си, копая си..не обиждам дори опонентите си...имам си персонални напове с голяма част от играчите..много от тях могат да потвърдят, че имам човешко отношение..Не се имам за голямата работа..даже в момента светя в синьо именно защото ме е СТРАХ от Feanor, твоя колега. Признавал съм му, че е пъти по-силен и от мен и от всеки в предишния ми колектив..
Смешник съм заради това, че предложих на Роял да се обединим в един съюз, не го крия. Но той и психара са доста сериозни играчи и за мен е удоволствие да играя с тях..Пък и кажи ми имам ли друг избор?
Това е от мен..СМЕШНИКА още не е почнал да играе, приятелю, а ти вече си замина..сещаш ли се
И ти си един форумен лъв, невероятен...и всичките под теб, които мислят като теб по нищо не ти остъпват..Айде хващай пътя, удрай X-a горе в десния ъгъл и отивай да си пишеш домашните..със здраве. :X
...a ritual disgrace..Marrakech adventure..
- federaciq
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
- Контакти:
И въпреки всичко си касаKolma_Pushi написа:Цитат(Kolma_Pushi @ Nov 30 2009, 12:19) Сега ще ти обясня съображенията си:
Като начало прочети точното значение на думата "интригант", моля те, тогава започни да я използваш. Интригант е човек, който крои някви неща, използва доверието на останалите и накрая им забива ножа в гърба. Аз не съм такъв
Спомни си много добре..началото на рунда. Аз те попитах искаш ли да играем заедно, да направим един общ съюз..тогава още нямах представа кой кого ..Ти ми отказа..Сигурно единствената ми селска проява след това беше, че по-късно те нападнах няколко пъти и ти откраднах 300-400к ресурс, за което ти се извиних най-искрено..дадох ти СПИСЪКА С ВСИЧКИ ИЗЛИЗАЩИ (i)-та в замяна, който бях направил за себе си.. и ти казах, че никога повече няма да те нападна. Кажи ми, СМЕШНИКА спази ли обещанието си? Казах ти също и че искам да направим кооперативка срещу Jones, JONES, приятелю, не Lamez. Никога не е ставало дума за някой друг... Нямам нито една атака срещу Nora, може би наистина от страх ..което е нормално..сигурно в момента щях да съм на твойто дередже.
Нека продължа с историята..Един ден се логнах и имах двуцифрено число доклади за шпионаж от ТЕБ, появили се през последните 10 минути! Сигурно след това щеше да ме нападнеш... Ти, който ми каза "нямам думи.."; "не мога да ти опиша колко съм ти благодарен"...Замисли се малко..Ти си тоя с интригите, удари акаунта на whynot, докато не беше ясно кой точно ще играе с него..и се взе за голямата работа. След като събра рециклажа беше нормално да дръпнеш..тогава реши, че си безсмъртен. В крайна сметка си взе...Спокойно можеш да се хванеш на хорото след quake..и LEKIA..![]()
А аз какво правя? Аз се развивам..строя си, копая си..не обиждам дори опонентите си...имам си персонални напове с голяма част от играчите..много от тях могат да потвърдят, че имам човешко отношение..Не се имам за голямата работа..даже в момента светя в синьо именно защото ме е СТРАХ от Feanor, твоя колега. Признавал съм му, че е пъти по-силен и от мен и от всеки в предишния ми колектив..
Смешник съм заради това, че предложих на Роял да се обединим в един съюз, не го крия. Но той и психара са доста сериозни играчи и за мен е удоволствие да играя с тях..Пък и кажи ми имам ли друг избор?
Това е от мен..СМЕШНИКА още не е почнал да играе, приятелю, а ти вече си замина..сещаш ли се![]()
И ти си един форумен лъв, невероятен...и всичките под теб, които мислят като теб по нищо не ти остъпват..Айде хващай пътя, удрай X-a горе в десния ъгъл и отивай да си пишеш домашните..със здраве. :X
обичам женичките обичам ги всичкитее
- Kolma_Pushi
- Редник (Private)
- Регистриран: ср ное 16, 2005 12:50 am
- Контакти:
mor7aL написа:Цитат(mor7aL @ Nov 30 2009, 20:25) Ми нещо лошо ли има?Като ти се вдига кръвното има хапчета дето ще те оправят,пий ги и не се обяснявай![]()
ооо мортале .Добре че в спиида да понаправиш бойни точици да не казвам как ги печелеше де то едно на рака ама добре че е това та да ми влезнеш в обхвата но и тогава не ме трогваше твоето
[color="#0000FF"][/color]Не искам да съм богат ! Искам да живея като такъв !!!
- StarFighter
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: съб окт 14, 2006 8:57 pm
- Контакти:
Браво Данте, добър рунд направи , поздравявам те за хубавите битки и за позицията ти в рунда !Dan7e_ написа:QUOTE (Dan7e_ @ Nov 30 2009, 14:24) Здравейте, флеетари
Дойде и моето време да се сбогувам с вас.
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
[url=http://www.save-darina.org][/url]
[url=http://www.save-darina.org][/url]