Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Nov 30 2009, 17:13) ,вижда се какъв играч си щом сейваш на "Атака".Както и да е,важното е другия да ти е виновен.Лек ден
Румпи айде да не се правиш на голям разбирач,аз пък да не ти покажа как се трият 7 планети във втора за 5 часа пък ти не на атака,не на стациониране ами на астроплоатация ако искаш си пусни флота.
Последна промяна от karelia на пон ное 30, 2009 6:17 pm, променено общо 1 път.
Ей, дори данте не ет олкова зле да сейва на атака. Макар и дни под ред флота му да бе на 2:80, за мен има само едно обяснение. Вечерат е пускал стациониране, а в 8 сутринта го е връща,л ако планетата е цяла. Може да не е очаквал толкова бърза атака
А може и да блъфира за изчезналата флота
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
magichko написа:Цитат(magichko @ Nov 30 2009, 17:18) мисля да не права сеив вече аз.... то со е видяло после ще ми върнат флотата
не мога да разбера какво сте недоволни от върнатите вчера флоти и още повече не мога да разбера тези които се гордеят от вчерашните си псевдобитки.така и не разбрах точките от тези битки отнети ли са и съответно рециклажа придобит от тях.
Последна промяна от tgg78 на пон ное 30, 2009 6:48 pm, променено общо 1 път.
karelia написа:QUOTE (karelia @ Nov 30 2009, 19:10) Румпи айде да не се правиш на голям разбирач,аз пък да не ти покажа как се трият 7 планети във втора за 5 часа пък ти не на атака,не на стациониране ами на астроплоатация ако искаш си пусни флота.
Двай , давай, аз съм на първия ред и ще гледам и по една бира от мене
tgg78 написа:Цитат(tgg78 @ Nov 30 2009, 19:36) не мога да разбера какво сте недоволни от върнатите вчера флоти и още повече не мога да разбера тези които се гордеят от вчерашните си псевдобитки.така и не разбрах точките от тези битки отнети ли са и съответно рециклажа придобит от тях.
А ти пиле с какъв ник играрш .Във втора вселена ли играеш.Кажи че вече ми се вдигна кръвното от вашите писаници .Кажи си ника и да те оттърва от планетите ти че да няма какви флоти да дириш повече че се дразня вече
На много големи привърженици на справедливост и ред се правите
[color="#0000FF"][/color]Не искам да съм богат ! Искам да живея като такъв !!!