Не съм съгласен,който е пострадал да му се възтанови флота и точка.Разбирам да се е знело за проблема и да съм се възползвал да ама така както аз ударих така и мен можеше да ударят след като останах без бф.Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Nov 29 2009, 17:30) Нямаш вина,просто се съгласете,че е нужен Бек-ъп!
Пак...
- karelia
- Редник (Private)
- Регистриран: пон ное 16, 2009 6:45 pm
- Контакти:
Последна промяна от karelia на нед ное 29, 2009 4:37 pm, променено общо 1 път.
Като почнете дад авате така примерни ситуации, почвам да се дразня. Нека аз дам една хипотетична ситуация.karelia написа:Цитат(karelia @ Nov 29 2009, 17:27) каза ти го бадджокера казвам ти го и аз никой не е знаел за проблема аз също летях по жертви и изведнъж ми се скапа бф и на мен аз каква вина имам,че съм спечелил малко б.т. а?
Представи си, че играя колкото да дразня хората. Не ми пука за флота, мога да се изтрия и с него. Но го пазя, само за да не дам на някой WP. И го пазя месец и половина, за да им е гадно на другите. И в един момент, се получава тоя гаф и ме удрят. На съпорта няма да рева, щото както казах за флота ми е все тая. Нооооо, като ме удря някой, той получава WP, а аз от това съм се пазел месец и половина, да не го налея с бойни. И кво прайм?
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
- karelia
- Редник (Private)
- Регистриран: пон ное 16, 2009 6:45 pm
- Контакти:
Пиеш студена вода.RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Nov 29 2009, 17:32) Като почнете дад авате така примерни ситуации, почвам да се дразня. Нека аз дам една хипотетична ситуация.
Представи си, че играя колкото да дразня хората. Не ми пука за флота, мога да се изтрия и с него. Но го пазя, само за да не дам на някой WP. И го пазя месец и половина, за да им е гадно на другите. И в един момент, се получава тоя гаф и ме удрят. На съпорта няма да рева, щото както казах за флота ми е все тая. Нооооо, като ме удря някой, той получава WP, а аз от това съм се пазел месец и половина, да не го налея с бойни. И кво прайм?
Анкетите са наредени.И не може да се погледне обективно на статистиката от гласували .Пак може да напиша на всички в скаипа ми да гласуват да няма бекап.Може и с по 5-6 акаунта.ти от къде ще знаеш а ?.Бекап нема нужда.Пак ти казвам румпо.един час след като си нямал достъп до играта и са те ударили толкова време след като си бил възпрепятстван от това да влезнеш какво дириш.Нека ако има основателна причина на всеки писал на супорта за флотата му да му бъде възтановена.А тези които са направили битка да си останат с рециклажа и бойните точки тъй като нямат никаква вина за това което се случи.Това е,Стига само си наливал масло в огъня.Сигурен съм че не само твойто флотче е пострадало.Не се мисли за най важния тук в играта и да ти си натрапваш присъствието със тези си много коментари.За бекап е нужно доста по голяма нанесена вреда от не малко играчи а тука нема такава.Нека Диос да си прецени човека,Има си глава на раменете
[color="#0000FF"][/color]Не искам да съм богат ! Искам да живея като такъв !!!
Дреме ми за румпи честно да ти кажа. И той много добре го знае :D Въпроса е принципен, а в такива ситуации винаги съм бил ЗА бекъп. Естествено, ако не е някакъв дървен от преди 100 години.karelia написа:Цитат(karelia @ Nov 29 2009, 17:37) Удобно да.Ако румпи ти се беше нагъзил да го удариш като миналата третина и да спечелиш сума ти б.т. щяхте да сте по тихи и от тревата двамата ама сега надавате вой до небесата.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
- tgg78
- Редник (Private)
- Регистриран: нед яну 11, 2009 10:12 am
- Контакти:
ами някак си се губи баланса така не мислиш ли.BadJoker написа:Цитат(BadJoker @ Nov 29 2009, 17:38) Анкетите са наредени.И не може да се погледне обективно на статистиката от гласували .Пак може да напиша на всички в скаипа ми да гласуват да няма бекап.Може и с по 5-6 акаунта.ти от къде ще знаеш а ?.Бекап нема нужда.Пак ти казвам румпо.един час след като си нямал достъп до играта и са те ударили толкова време след като си бил възпрепятстван от това да влезнеш какво дириш.Нека ако има основателна причина на всеки писал на супорта за флотата му да му бъде възтановена.А тези които са направили битка да си останат с рециклажа и бойните точки тъй като нямат никаква вина за това което се случи.Това е,Стига само си наливал масло в огъня.Сигурен съм че не само твойто флотче е пострадало.Не се мисли за най важния тук в играта и да ти си натрапваш присъствието със тези си много коментари.За бекап е нужно доста по голяма нанесена вреда от не малко играчи а тука нема такава.Нека Диос да си прецени човека,Има си глава на раменете