Пак...

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Ами можеше да излезете с едно малко по-точно съобщение,което да не удовлетворява всички ни,а само тези които реално са загубили нещо и тогава да очаквате,че няма да се разправяме и пишем като тъпаци.
Потребителски аватар
BadJoker
Редник (Private)
Регистриран: ср юли 08, 2009 8:26 am
Контакти:

Мнение от BadJoker »

Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Nov 29 2009, 16:33) Ами можеше да излезете с едно малко по-точно съобщение,което да не удовлетворява всички ни,а само тези които реално са загубили нещо и тогава да очаквате,че няма да се разправяме и пишем като тъпаци.
Тук сам съгласен с теб .защото сега едни недоволни за флотите си а другите и те недоволни че не са знаели за проблема видяли са играч off и са литнали и направили битка и след това може труда им да е бил на празно,Ей тц тц и аз нямам булф вече между другото.И при мен отече :c022:
[color="#0000FF"][/color]Не искам да съм богат ! Искам да живея като такъв !!!
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Румпи, не се самозалъгвай, че като не пишеш изглеждаш по-умен.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
POLISMAN
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт фев 05, 2008 11:55 am
Контакти:

Мнение от POLISMAN »

Аз не съм излизал днес от булфлита,имам свободен ден и рефрешвам през 5 мин,когато видях че играта не зарежда веднага влязох във форума-без проблем и очаквах някакви мнения.И не исках да разлайвам кучетата ,че не мога да се логна, по обясними причини.Не съм някое малко дете да рева че еди кой си ме е занулил и т.нПросто причината явно не е субективна,вижда се че има проблем.Сигурен съм ,че администрацията ще вземе адекватно решение .
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

Аз колкото пъти се опитах да вляза,толкова пъти успях.Ето го предимството да си на същия доставчик като сървъра :)
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Единнн тест :D

Готини направете си тоя тест,да сменим темата,че съвсем ще ни изпобанират от форума :)
Потребителски аватар
tgg78
Редник (Private)
Регистриран: нед яну 11, 2009 10:12 am
Контакти:

Мнение от tgg78 »

BadJoker написа:Цитат(BadJoker @ Nov 29 2009, 16:26) Е и за това никoй не ти е виновен.След като не си утишал до зала или не си пуснал мод.Бил си с ясната нагласа че ще си търсиш въстановяване на флотата.Как ва игра бре .Аз защо нямам проблем а ?

Извинявам се за правописните грешки но фонетиката ми е развалена и сам с някакъв тъп преводач
ами явно става въпрос за бъг във сървърът а в правилата е написано че играч който види бъг е длъжен да докладва и също така че играч няма право да се възползва от бъгове.и като те гледам как реагираш съм сигурен че щеше да бъдеш първият който щеше да реве за бекъп ако беше от обратната страна.нека да оставим екипът на бф да си свърши работата не им е за пръв път и досега винаги са се справяли професионално със задълженията си в подобни ситуации.
Потребителски аватар
BadJoker
Редник (Private)
Регистриран: ср юли 08, 2009 8:26 am
Контакти:

Мнение от BadJoker »

Румпе съгласен сам за въстановаяване на пострадалите но тези които са направили честно и със труд битките си да не им се отнема реца и вп тата все пак.така всички ще са доволни.И да да сменим темата че знам ли Диос в кво настроение . :P
[color="#0000FF"][/color]Не искам да съм богат ! Искам да живея като такъв !!!
Потребителски аватар
VALERIGEROV
Редник (Private)
Регистриран: съб фев 09, 2008 9:48 pm
Контакти:

Мнение от VALERIGEROV »

tgg78 написа:Цитат(tgg78 @ Nov 29 2009, 16:45) ами явно става въпрос за бъг във сървърът а в правилата е написано че играч който види бъг е длъжен да докладва и също така че играч няма право да се възползва от бъгове.и като те гледам как реагираш съм сигурен че щеше да бъдеш първият който щеше да реве за бекъп ако беше от обратната страна.нека да оставим екипът на бф да си свърши работата не им е за пръв път и досега винаги са се справяли професионално със задълженията си в подобни ситуации.

не е така щото аз го виждам че е оф от 40 мин литвам и го удрям и сега какво става :p140:
[url=http://u1.galaxywar.org/reg.php?ref=gw~df40cd76d2eefadb0fb20159451ffec2~]http://u1.galaxywar.org/reg.php?ref=gw~df4...b20159451ffec2~[/url]

Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Не знам дали въобще играеш във 2ра или нещо такова,така че да не кажеш ама ти защото еди какво си,но така един вид на хората които са направили битка им е било по-лесно.Защо не са направили такава в нормалното време.От друга страна пък хора като мен не са могли да летят,защо не ми дадете бойни точки и на мен,а само на тези които са летяли,защото са нямали проблем.Редно е да се върне бек-ъп,каквото и да си говорим :)
Отговори

Върни се в “Off Topic”