Пак...

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
BadJoker
Редник (Private)
Регистриран: ср юли 08, 2009 8:26 am
Контакти:

Мнение от BadJoker »

Диосе.Извинявай ама си има много начини след като не можеш да се логнеш в акаунта да предотвратиш удряне на флотата.Ама не .Защо да не си кажа то има проблем с лога не ме интересува те са длъжни после да ми върнат ударения флот.А и проблем имат отделни единици явно.Аз няма ли да съм ощетен понеже нямам проблем и не съм знаел за такъв.Видял сам забравен флот и сам литнал и да ми се отнема постигнатия резултат
Последна промяна от BadJoker на нед ное 29, 2009 3:25 pm, променено общо 1 път.
[color="#0000FF"][/color]Не искам да съм богат ! Искам да живея като такъв !!!
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
Контакти:

Мнение от federaciq »

влязах :a055:
обичам женичките обичам ги всичкитее
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Малко тъпо така, да се правят бойни точки от трупове, ама кво да се прави.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Нямам достъп до вселена 2 от малко след 13 часа днес.Доколкото разбрах всеки има проблем с различна вселена и достъпът и към нея.От роялев разбирам,че са ме ударили към 14:20 часа..Писах на съпрорта преди около 2 часа..Искам да знам когато всичко се оправи флотата ми ще бъде ли възстановена?
Потребителски аватар
dios
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 8:36 am
Контакти:

Мнение от dios »

BadJoker написа:Цитат(BadJoker @ Nov 29 2009, 16:19) Диосе.Извинявай ама си има много начини след като не можеш да се логнеш в акаунта да предотвратиш удряне на флотата.Ама не .Защо да не си кажа то има проблем с лога не ме интересува те са длъжни после да ми върнат ударения флот.А и проблем имат отделни единици явно.
На по 30тина играча от вселена няма как да кажем отделни единици.... Че да не са и повече.
sm0k3r
Редник (Private)
Регистриран: вт сеп 30, 2008 11:29 am
Контакти:

Мнение от sm0k3r »

роялчо ти дали ненамери никой затова така се изразяваш :lol:
Това е невъзможно-казала причината! Това е безрасъдство-отбелязъл опитът! Това е безполезно-отсякла гордостта. Опитай...-тихичко прошепнала мечтата!
Потребителски аватар
BadJoker
Редник (Private)
Регистриран: ср юли 08, 2009 8:26 am
Контакти:

Мнение от BadJoker »

Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Nov 29 2009, 16:21) Нямам достъп до вселена 2 от малко след 13 часа днес.Доколкото разбрах всеки има проблем с различна вселена и достъпът и към нея.От роялев разбирам,че са ме ударили към 14:20 часа..Писах на съпрорта преди около 2 часа..Искам да знам когато всичко се оправи флотата ми ще бъде ли възстановена?

Така ли и беше ударен преди малко.Час и половина кво прай .Чопли си носа ли .Че не намери начин да влезнеш от някъде или да пуснеш мод от растояние
[color="#0000FF"][/color]Не искам да съм богат ! Искам да живея като такъв !!!
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Че за какъв чеп ще пускам мод?? Че мога да се кънектна в играта,но не и в желаната вселена.Пуснах тема,писах и на съпорта.Няма да давам пари за грешките на играта..

А и да не я играем от вчера тая игра и да не знаем какво се случва :a055:
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

sm0k3r написа:Цитат(sm0k3r @ Nov 29 2009, 16:22) роялчо ти дали ненамери никой затова така се изразяваш :lol:
Аз не мога да се логна, какво да съм намерил?
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
VALERIGEROV
Редник (Private)
Регистриран: съб фев 09, 2008 9:48 pm
Контакти:

Мнение от VALERIGEROV »

според мен си е от интернет доставчика :p140:

защото аз нямам проблем да се логвам в спийда и 2 вселена :P
[url=http://u1.galaxywar.org/reg.php?ref=gw~df40cd76d2eefadb0fb20159451ffec2~]http://u1.galaxywar.org/reg.php?ref=gw~df4...b20159451ffec2~[/url]

Отговори

Върни се в “Off Topic”