Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Диосе.Извинявай ама си има много начини след като не можеш да се логнеш в акаунта да предотвратиш удряне на флотата.Ама не .Защо да не си кажа то има проблем с лога не ме интересува те са длъжни после да ми върнат ударения флот.А и проблем имат отделни единици явно.Аз няма ли да съм ощетен понеже нямам проблем и не съм знаел за такъв.Видял сам забравен флот и сам литнал и да ми се отнема постигнатия резултат
Последна промяна от BadJoker на нед ное 29, 2009 3:25 pm, променено общо 1 път.
[color="#0000FF"][/color]Не искам да съм богат ! Искам да живея като такъв !!!
Нямам достъп до вселена 2 от малко след 13 часа днес.Доколкото разбрах всеки има проблем с различна вселена и достъпът и към нея.От роялев разбирам,че са ме ударили към 14:20 часа..Писах на съпрорта преди около 2 часа..Искам да знам когато всичко се оправи флотата ми ще бъде ли възстановена?
BadJoker написа:Цитат(BadJoker @ Nov 29 2009, 16:19) Диосе.Извинявай ама си има много начини след като не можеш да се логнеш в акаунта да предотвратиш удряне на флотата.Ама не .Защо да не си кажа то има проблем с лога не ме интересува те са длъжни после да ми върнат ударения флот.А и проблем имат отделни единици явно.
На по 30тина играча от вселена няма как да кажем отделни единици.... Че да не са и повече.
Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Nov 29 2009, 16:21) Нямам достъп до вселена 2 от малко след 13 часа днес.Доколкото разбрах всеки има проблем с различна вселена и достъпът и към нея.От роялев разбирам,че са ме ударили към 14:20 часа..Писах на съпрорта преди около 2 часа..Искам да знам когато всичко се оправи флотата ми ще бъде ли възстановена?
Така ли и беше ударен преди малко.Час и половина кво прай .Чопли си носа ли .Че не намери начин да влезнеш от някъде или да пуснеш мод от растояние
[color="#0000FF"][/color]Не искам да съм богат ! Искам да живея като такъв !!!
Че за какъв чеп ще пускам мод?? Че мога да се кънектна в играта,но не и в желаната вселена.Пуснах тема,писах и на съпорта.Няма да давам пари за грешките на играта..
А и да не я играем от вчера тая игра и да не знаем какво се случва