[ JollyRoger ] Rosen_00 vs [ СМЕРШ ] Карлеоне

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Rosen_00
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет май 12, 2006 5:06 am
Контакти:

Мнение от Rosen_00 »

Станах си сутринта раничко направих си кафенце и седнах да огледам системите, гледах си и видях Карлеоне че е влизал но от 30 мин не беше активен, спайнах без особенни надежди и....шпионите донесаха хубави вести :bravo:
Гледам стоят си унита без надзор, посмятах и се залетях :crazy_pilot: След известно време и напъни да пусна колкото може повече реци, най накрая .... БУМКолкото и да пресмятах реца неможех да събера но и това което събрах е доволно...около 30 мил :a055:

Защитника каза че му бъгнал булфа.....пък то винаги има причина като те изплющят :P
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
Контакти:

Мнение от federaciq »

Добре си го бутнал :bravo:
обичам женичките обичам ги всичкитее
Потребителски аватар
ReSid3ntEvil
Редник (Private)
Регистриран: пон сеп 21, 2009 12:43 pm
Контакти:

Мнение от ReSid3ntEvil »

Който не внимава :galletos: .... Аплодисменти за Росен :bravo:
[b]Bl0od Is FalliNg Lik3 ThE RaiN....[/b]
Потребителски аватар
did7
Редник (Private)
Регистриран: пет апр 18, 2008 6:21 pm
Контакти:

Мнение от did7 »

Rosen_00 написа:Цитат(Rosen_00 @ Nov 28 2009, 20:51) Станах си сутринта раничко направих си кафенце и седнах да огледам системите, гледах си и видях Карлеоне че е влизал но от 30 мин не беше активен, спайнах без особенни надежди и....шпионите донесаха хубави вести :bravo:
Гледам стоят си унита без надзор, посмятах и се залетях :crazy_pilot: След известно време и напъни да пусна колкото може повече реци, най накрая .... БУМКолкото и да пресмятах реца неможех да събера но и това което събрах е доволно...около 30 мил :a055:

Защитника каза че му бъгнал булфа.....пък то винаги има причина като те изплющят :P
Ами то винаги има причина"да те изплющят"!
Дали ти се е бъгнал булфа или си се успал-все е някаква причина!
Иначе поздравления за битката(макар и да не е особенно равностойна)
Хубави бойни точки ти е дал-което мен не ме радва,защото си ме изтикал назад,но нищо това ме амбицира да играя!
Бързо възстановяване на защитника(въпреки,че е малко наказан-незнам защо)! :a013:
Потребителски аватар
tgg78
Редник (Private)
Регистриран: нед яну 11, 2009 10:12 am
Контакти:

Мнение от tgg78 »

поздравление и от мен жалко че нора(роял)се откъсна толкова напред само с една битка иначе можеше да гледаме жестока и оспорвана борба за победата по бойни точки(колкото и някои да твърдят че такова нещо няма)между поне 10 играча.но още не е късно може би ще бъде застигнат от някой.
Последна промяна от tgg78 на нед ное 29, 2009 9:06 am, променено общо 1 път.
LEKIA
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 31, 2009 5:48 pm
Контакти:

Мнение от LEKIA »

tgg78 написа:Цитат(tgg78 @ Nov 29 2009, 09:01) поздравление и от мен жалко че нора(роял)се откъсна толкова напред само с една битка иначе можеше да гледаме жестока и оспорвана борба за победата по бойни точки(колкото и някои да твърдят че такова нещо няма)между поне 10 играча.но още не е късно може би ще бъде застигнат от някой.
от mati155 друг невиждам който може да го настигне
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Браво Росене пак мачкаш, заслужаваш да вземеш рунда :a055: :bravo:
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”