Има за какво да се мисли.
Здравейте летци.Здравей Диос.Дори не знам дали ще играя другия рунд но ми се въртят едни мисли в главата относно правилата на вселена две.Не ме разбирайте грешно.Рунда ми харесва много.С малки изключения.Диос има върху какво да помислиш.На първо място протекциите.След като третините са три,нека и протекциите да са разпределени за всяка третина по равно.Както модовете.Идва Сульо,ни лук ял ни лук мирисал да кажем в трета третина.И какво?Под прикритието на петте си,излъскани,новички протекции,се пъчи и пере по гърдите,колко е велик.Може и да е велик,ама не на нас тия номера.Другото нещо което ми прави впечатление е размяната на акаунти.Тук ще използвам друго нарицателно за да не се повтарям.Регистрирал се Мурджо.Поразвил се.Направил дори звездици.Летял,летял,правил поразии наляво надясно,съвсем безразборно и безотговорно,ама в един лош за него момент, дошъл по голям батко и потрошил лошите звездици на Мурджо.Да ама не.На другия ден Мурджо пак с нов акаунт и пак със звездици...лети и прави поразии на лошите топаджии.Ей летци.Замислете се малко.Замислете се за достойнството.Айде,тука е игра ще кажете.Може всичко.Да ама малко по малко ще станете такива и в живота.Абе с две думи,малко бългаска работа.Може нищо да не правя,ама поне да преча.И ако някой се разпознае в тези двама "герои",нека ме извини,ама днес просто ми се говори.Може и от ракийката да е.Айде отивам да летя. 
Последна промяна от ankor на нед ное 29, 2009 1:34 am, променено общо 1 път.
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
2 протекции на третина и забрана за смяна на собственика на акаунта.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
- Newromancer
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед юли 09, 2006 12:41 pm
- Контакти:
Мда,велик е между 50 и 300к Мисля че се преживява. На никой не му пречи всяка третина да започне с нов акаунт.Как да се ограничи това? Да забраним регистрациите? Пък и новия акаунт не участва на равни начала в класирането. За който това пусто класиране не е важно,спокойно може да си ползва 15 протекции през рунда. Който ще се бори за купа - да докаже че може,няма нищо лесно.
Относно смяната на акунти - винаги я е имало. Освен да не може да се върне старият собственик,няма как да го ограничим. Това като тотална забрана за преотстъпване на акаунт, не ми звучи логично. Няма как да си ограничи и желанието на новия собственик, относно съюзната политика. Въпреки всичко ще се опитаме да помислим по въпроса. Това с разпределение на протекциите по третини,ако има такива е добре,но не решава въпроса с новите акаунти. А тях няма как да лишим от протекции. И омагьосаният кръг отново се завърта...
Относно смяната на акунти - винаги я е имало. Освен да не може да се върне старият собственик,няма как да го ограничим. Това като тотална забрана за преотстъпване на акаунт, не ми звучи логично. Няма как да си ограничи и желанието на новия собственик, относно съюзната политика. Въпреки всичко ще се опитаме да помислим по въпроса. Това с разпределение на протекциите по третини,ако има такива е добре,но не решава въпроса с новите акаунти. А тях няма как да лишим от протекции. И омагьосаният кръг отново се завърта...
Да но ще им се полага по една, максиум 2 протекции на третина, а не 5dios написа:Цитат(dios @ Nov 29 2009, 00:44) Мда,велик е между 50 и 300к Мисля че се преживява. На никой не му пречи всяка третина да започне с нов акаунт.Как да се ограничи това? Да забраним регистрациите? Пък и новия акаунт не участва на равни начала в класирането. За който това пусто класиране не е важно,спокойно може да си ползва 15 протекции през рунда. Който ще се бори за купа - да докаже че може,няма нищо лесно.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
Мисля,че вселената е достатъчно бърза и затова предложих забраната за смяна на собственика.За 8-10 дни по-сериозна игра,наваксваш евентуалното си късно регистриране.А и все пак има разлика в това дали някой ще изкара целия период 50-300к в протекция или ще може да си пусне максимум 2.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]