[Dark0rbit] NEK vs SeaL

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Bru7aL
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон юни 27, 2005 6:22 am
Контакти:

Мнение от Bru7aL »

Нека и аз да се похваля със собственото ми полу зануляване и най-вече с отказването от този рунд в спийда. Най-вероятно прекалено късно го почнах, но за другия с нови сили.
Малко предистория: Към 00:00 часа днес един пич от съседна система ми каза, че NEK го е нулирал с 2к кръста, прегледах го, но останових, че е човек на КаМеНоВ заради който и не дебна съюза му. Е, явно това е било едностранно и днес реших да си поспя, та логнах 2 минути след удара. Нека му е честито на NEK. :)

http://un4.bulfleet.com:84/doklad.php?i ... 1-25-10-28

***бекъп немога да направя.
Потребителски аватар
NoobsGoPro
Редник (Private)
Регистриран: пет юли 03, 2009 11:45 am
Контакти:

Мнение от NoobsGoPro »

:p019: soon i will be your new friend :a074: :k082:
sm0k3r
Редник (Private)
Регистриран: вт сеп 30, 2008 11:29 am
Контакти:

Мнение от sm0k3r »

аз невиждам кой можеш да дебнеш от съюза ми ?
Това е невъзможно-казала причината! Това е безрасъдство-отбелязъл опитът! Това е безполезно-отсякла гордостта. Опитай...-тихичко прошепнала мечтата!
Bru7aL
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон юни 27, 2005 6:22 am
Контакти:

Мнение от Bru7aL »

sm0k3r написа:QUOTE (sm0k3r @ Nov 26 2009, 20:12) аз невиждам кой можеш да дебнеш от съюза ми ?

Не е нужно да нулирам, на мен ми стига да ви обирам добивите през онези 4 часа в които неможете да сте на линия. И както и да го погледнем ситуацията е следната: 10 човека съюз крадат един докато той не е на линия ( 4 часа дневно макс 5 ), а тоя самичкия краде десетимата. Та аджаба, кой има по-голяма изгода от цялата работа ? :)

Не ми се обяснява или занимава, но това беше ~ 50% от флотата ми, и ако имаше достатъчно дълго време до края на рунда, предполагам нямаше да си пусна ваканцията.
sm0k3r
Редник (Private)
Регистриран: вт сеп 30, 2008 11:29 am
Контакти:

Мнение от sm0k3r »

аз да съм те нападал?
Това е невъзможно-казала причината! Това е безрасъдство-отбелязъл опитът! Това е безполезно-отсякла гордостта. Опитай...-тихичко прошепнала мечтата!
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”