Силата на класацията :)

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

LFC
Редник (Private)
Регистриран: ср ное 25, 2009 4:01 pm
Контакти:

Мнение от LFC »

Писна ми да чета адския спам .. особено когато идва от разни пубери братлеееееее! Преди да се регнете вземете си четете правилата. Така ще спестите малко работа на хората .. в следствие на безумните си деиствия! По простичко не знам дали може да се напише:

26. Абсолютно се забраняват атаките между играчи от един съюз! Наказанията следват, както са обявени в общите Правила на играта според точки Мултиакаунтинг и Наливане.

Ето го първия гаф.

- Допуска се полет с цел рециклаж по неизлязло поле за играчи от съюзите на нападателя и защитника, и транспортирането му на собственика задължително в 3 дневен срок (72 часа).

Ето го и втория.

Дръжте се малко по-зряло и стига сте се правили не неощипани моми! И след като летите по неизлезнал рециклаж на играч, който далеч не е във вашият съюз, то е пределно ясно, че ще светите в оранжево. Нима сте очаквали нещо друго ? А слип-а си е до края на рунда както и да го погледнем. :) но кой съм аз да съдя така строго "невинните" топаджийчета :)
Потребителски аватар
StarFighter
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб окт 14, 2006 8:57 pm
Контакти:

Мнение от StarFighter »

The_black_saint написа:QUOTE (The_black_saint @ Nov 25 2009, 17:03) Ххахаха Цирк батка цирк и кво на края за какво няма играчи в булфа те :) админите са супер весели :) сичко наказват и то като те накажат 1-2 пъти губиш :) желание за игра са ша видим как ша е с немексията ;)
ААААА за администрацията в спийда не позволявам да се говори с лошо!!!!!!!!!

ЗА ТЯХ , ИЛИ ДОБРО ИЛИ НИЩО !!!
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
[url=http://www.save-darina.org][/url]
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Слипе,с роялчо се познаваме както ние така и вие от толкова много време,дори нямаш право да го съдиш.Помниш ли едно време каква хранилка беше в ония чатове,а винаги играехме заедно и се пазихме?! Не знаеш на какво ме правят като се съберат с Майк,но когато става въпрос за летене си пазим гърбовете.Приеми го като част от характера им.Мислиш ли,че майк не ми се е заканвал над 20 пъти да ме трие,но дори не съм си помислял,че ще го направи.Нито той по-сериозно.Роял е същия.Не можеш да дадеш за оправдание,че той е щял да го направи,при условие,че не го е правил и съм сигурен,че нямаше и да го направи.Тази класация убива човешкото у всекиго.
Последна промяна от rumpolino на ср ное 25, 2009 4:13 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Sl1pKn07
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 16, 2006 10:01 pm
Контакти:

Мнение от Sl1pKn07 »

Rumpolino написа:QUOTE (Rumpolino @ Nov 25 2009, 17:09) Слипе,с роялчо се познаваме както ние така и вие от толкова много време,дори нямаш право да го съдиш.Помниш ли едно време каква хранилка беше в ония чатове,а винаги играехме заедно и се пазихме?! Не знаеш на какво ме правят като се съберат с Майк,но когато става въпрос за летене си пазим гърбовете.Приеми го като част от характера им.Мислиш ли,че майк не ми се е заканвал над 20 пъти да ме трие,но дори не съм си помислял,че ще го направи.Нито той по-сериозно.Роял е същия.Не можеш да дадеш за оправдание,че той е щял да го направи,при условие,че не го е правил и съм сигурен,че нямаше и да го направи.Тази класация убива човешкото у всекиго.
Пак казвам.. не съм го направил за класацията, щото знам че след тая атака нямам бъдеще в топ3 :)
И пак казвам имам си достатъчно мотиви да мисля че роял щеше да ме нападне... просто беше въпрос на време кой ще го направи пръв :)
Потребителски аватар
StarFighter
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб окт 14, 2006 8:57 pm
Контакти:

Мнение от StarFighter »

LFC написа:Цитат(LFC @ Nov 25 2009, 17:05) Писна ми да чета адския спам .. особено когато идва от разни пубери братлеееееее! Преди да се регнете вземете си четете правилата. Така ще спестите малко работа на хората .. в следствие на безумните си деиствия! По простичко не знам дали може да се напише:

26. Абсолютно се забраняват атаките между играчи от един съюз! Наказанията следват, както са обявени в общите Правила на играта според точки Мултиакаунтинг и Наливане.

Ето го първия гаф.

- Допуска се полет с цел рециклаж по неизлязло поле за играчи от съюзите на нападателя и защитника, и транспортирането му на собственика задължително в 3 дневен срок (72 часа).

Ето го и втория.

Дръжте се малко по-зряло и стига сте се правили не неощипани моми! И след като летите по неизлезнал рециклаж на играч, който далеч не е във вашият съюз, то е пределно ясно, че ще светите в оранжево. Нима сте очаквали нещо друго ? А слип-а си е до края на рунда както и да го погледнем. :) но кой съм аз да съдя така строго "невинните" топаджийчета :)
-я .....и сега ако дадеш определение за атака ....т.е. кога точно е атака ,когато литнеш иликогато удариш ( доста хора особенно в началото така правят сейвани като пускат атт към съюзник и връщат) но не бяха наказани!!!
-ааа..... и още нещо кога слипа е минал в пургатори когато фактически е минал или когато е заформил заверата ,щото като е уговорил всичко тогава макар и теоретически да не са били съюзници хаха на едно по висше ниво са си били съюзници :lol:

misterya: Като си нямаш и на представа, дали е имало преди атаката и друга преди това, по добре недей да пишеш...
ДаЪ нИ сЪ изла`а ме с`а
Последна промяна от StarFighter на ср ное 25, 2009 6:47 pm, променено общо 1 път.
[url=http://www.save-darina.org][/url]
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Съгласен съм.Това е твое и само твое решение,дали ще играеш с него или срещу него.Ако беше истински играч и човек най-вече щеше да го направиш като такъв.Най-малкото заради Майк нямаш никакво право дори да си го помислиш.

Честито ви наказание,поздравления за хубавата битка и затова,че вдигнахте форума на крака!
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Sl1pKn07 написа:Цитат(Sl1pKn07 @ Nov 25 2009, 17:12) Пак казвам.. не съм го направил за класацията, щото знам че след тая атака нямам бъдеще в топ3 :)
И пак казвам имам си достатъчно мотиви да мисля че роял щеше да ме нападне... просто беше въпрос на време кой ще го направи пръв :)

E как стават тия атаки без спаове,малко ми мяза на тука има тука нема де е топчето
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Оф Пешка вземи прочети поне поста на Роялев и после лафи.Вечно неориентиран си!
Потребителски аватар
Newromancer
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 09, 2006 12:41 pm
Контакти:

Мнение от Newromancer »

Чета тука и ви чудя на акъло, какви ги плещите.Особенно Румпежа,
Ей балък я ми каже ти предната третина във втора в кой съюз беше бре - АНСР
Кой те изгони от него - Рояла, после когато уж чакаше да се върнеш обратно
кой те мина като мъжка пр......ка - пак Рояла, и тази третина взе готов развит акаунт
и въпреки че ревеше че не ти се ходи при Рояла - къде отиде ти бе с подвита опашка
пак при Рояла.
Предната третина още в началото имахме уговорка с Рояла да не се летим докато не приключим
с Вал и Стеф - даже според този ни план свалих една планета на Вал тогава и когато целия им съюз
почнаха де ме летят с дини Рояла стоеше отстрани и само гледаше сеир и трупаше флота че после
да ме довърши.
Затова само мога да изръкопляскам на Слипнота за тази му Педалска постъпка - но както казва един
приятел , когато имаш насреща си педал ти трябва да станеш два пъти повече педал от него за да
оцелееш, браво на Слипа че го е преварил и го е праснал защото съм сигурен не на 100 на 1000% че
и Рояла му е гласял нещо "прекрасно" преди края на рунда.
И се извинявам на администрацията за нецензурните изрази :p140:
Последна промяна от Newromancer на ср ное 25, 2009 5:04 pm, променено общо 1 път.
[color=#990000][url=http://stardragon.hit.bg/history.htm]Star Dragon's member[/url][/color]
slabaka122
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 31, 2009 11:18 pm
Контакти:

Мнение от slabaka122 »

Sl1pKn07 написа:Цитат(Sl1pKn07 @ Nov 25 2009, 15:12) Пак казвам.. не съм го направил за класацията, щото знам че след тая атака нямам бъдеще в топ3 :)

ти само повтаряш че нямаш претенций към 1-вото място и как рояла щял да те прецака.Защо тогава не излезе от саюза му и не го издебна докато е на училище???Елементарно е:излизаш от саюза му и си го почваш,докато е на училище му триеш планетата или го зануляваш и готово.Само че сега нешата са много различни.Това че си избягал от саюза му 25 секунди преди удара не те оправдава.
Последна промяна от slabaka122 на ср ное 25, 2009 5:28 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”