slabaka122 написа:QUOTE (slabaka122 @ Nov 25 2009, 16:25) здрасти
еми мислим го.аз поне не си нападам бившите саюзници преди да ги предупредя.даже в момента на атаката с Рояла са били в един саюз каккто и да го погледнем.
Е , че слипа е за сапун тва е ясно Big deal.Че рояла пак ше си земе рунда по някакъв начин и тва е ясно.А и че Рояла щеше да прецака слипа ,ако той не беше го направил първи- и това е ясно.
п.с Румпи-кой те пусна тука?Я кажи как ги четеш тея правила, че даваш мнение-хората са казали 10 пъти мери-1 път режи.
Последна промяна от seazar на ср ное 25, 2009 3:48 pm, променено общо 1 път.
Rumpolino написа:QUOTE (Rumpolino @ Nov 25 2009, 16:32) Става на въпрос,че са пуснали рециклаторите преди слипа да дойде при тях!
Абе това малко е на кантар , никъде не се казва ,че нямаш прево да пускаш рецките преди удара ,въпроса е да се върне ресурса (което може да стане само в рамките на съюза ) и като гледам ресурса е върнат.....подобен случай има и в 2-ра, вал като отиде в ANSR заради рециклаж- (подобен)
така, че като гледам няма и офицялно, защо са наказани ,явно не е лесно да се формулира ,но сигурно и това ще стане .
seazar написа:Цитат(seazar @ Nov 25 2009, 14:41) Е , че слипа е за сапун тва е ясно Big deal.Че рояла пак ше си земе рунда по някакъв начин и тва е ясно.А и че Рояла щеше да прецака слипа ,ако той не беше го направил първи- и това е ясно.
може и да си прав,ама слипа трябваше да си дойде при вас и чак тогава да го погва.То и децата знаят че Роялчето ходи на уч. следобяд така че ако бях на негово място 98% щях да взема рунда + това е конфедерат а знаеш кво правят танкерите в края на рунда (аз поне от опит знам колко рециклажи се събират накрая).само че за моя план си трябват по 18-19 часа игра и малко късмет
slabaka122 написа:QUOTE (slabaka122 @ Nov 25 2009, 16:47) може и да си прав,ама слипа трябваше да си дойде при вас и чак тогава да го погва.То и децата знаят че Роялчето ходи на уч. следобяд така че ако бях на негово място 98% щях да взема рунда + това е конфедерат а знаеш кво правят танкерите в края на рунда (аз поне от опит знам колко рециклажи се събират накрая).само че за моя план си трябват по 18-19 часа игра и малко късмет
"Младежки истории" кво да ги прайм..лошото ,е че и други хора отекоха заради тях.
За всички неупоменати случаи се запазват досегашните правила за игра в Спийд Вселената и общите правила на играта.
А едно от общите правила на играта е,че администрацията запазва правото си да постъпва както сметне за добре при подобни ситуации.Разбира се,че е нужно наказание в случая.Как Роял щеше да го прецака? Кога го е правил? Не разбирам каква е тази злоба.Може би за времето в което играе тази игра достатъчно пъти е набивал канчетата на всички Ви и достатъчно пъти е бил в топа за да знае как се играе тази игра,но никога не си е позволявал да направи нещо такова. Това трябва да бъде твое лично правило с което да се съобразяваш.
Ххахаха Цирк батка цирк и кво на края за какво няма играчи в булфа те админите са супер весели сичко наказват и то като те накажат 1-2 пъти губиш желание за игра са ша видим как ша е с немексията
За всички неупоменати случаи се запазват досегашните правила за игра в Спийд Вселената и общите правила на играта.
А едно от общите правила на играта е,че администрацията запазва правото си да постъпва както сметне за добре при подобни ситуации.Разбира се,че е нужно наказание в случая.Как Роял щеше да го прецака? Кога го е правил? Не разбирам каква е тази злоба.Може би за времето в което играе тази игра достатъчно пъти е набивал канчетата на всички Ви и достатъчно пъти е бил в топа за да знае как се играе тази игра,но никога не си е позволявал да направи нещо такова. Това трябва да бъде твое лично правило с което да се съобразяваш.
Как кога го е правил ве аз лично знам за един случай в който е прецакал съюзник по същия начин... и съм чувал за още няколко
и ква е тая злоба ли?
Nora
2009-11-23 19:40:45 Докладвай
хахахаха, дано го отнесе
а кажи ми каква е тая злоба де
тва лс е когато мен ме атакуваха със звезди до някой от атакуващите
също така имам достатъчно мотиви да мисля че роял щеше ме прецака на края на рунда (говоря за логове от скайп и лс-та)
The_black_saint написа:QUOTE (The_black_saint @ Nov 25 2009, 17:03) Ххахаха Цирк батка цирк и кво на края за какво няма играчи в булфа те админите са супер весели сичко наказват и то като те накажат 1-2 пъти губиш желание за игра са ша видим как ша е с немексията
Ми мен ме наказват за 2ри път ЗА НИЩО.. аз вече нямам желание за игра :Х
Последна промяна от Sl1pKn07 на ср ное 25, 2009 4:09 pm, променено общо 1 път.