3. Макар и в очите на хората, да съм нечестен играч, аз нямам намерение да губя честта си, поне пред самия себе си. Хорското мнение не е толкова важно.
P.S.: Коментарът на нападателя е излишен.
[/quote]
Пхахахахахаа айде да не казвам кфи си ги правил ти,точно ти.
seazar написа:Цитат(seazar @ Nov 25 2009, 14:00) Не само той...и аз и още хора...
Ма нали админите трябва да се направят на господ.Сега ще изчакам да видя причината да я скалъпят.
ами пич има си едно правило за наливане а вие няма как да му пратите реца дето сте събрали така че админите са си в абсолютното си право да ви накажат докато не се изясни сичко
M1p0 написа:QUOTE (M1p0 @ Nov 25 2009, 13:03) ами пич има си едно правило за наливане а вие няма как да му пратите реца дето сте събрали така че админите са си в абсолютното си право да ви накажат докато не се изясни сичко
Ти на колко години си?КАкво наливане какви 5 лева...Далеч си от истината, продължавай да търсиш
seazar написа:Цитат(seazar @ Nov 25 2009, 14:10) Ти на колко години си?КАкво наливане какви 5 лева...Далеч си от истината, продължавай да търсиш
ас на колко години сам не те касае а относно наказанието ако сте пратили танкерите преди да е пъкнал рециклажа а сам сигорен че е така иди си прочети правилата
Битката като битка е стойностна . "Всички Purgatorci са виновни - не може така да взимат играч при себеси, та и да му помагат с рециклиране , щото той се осмелил да нападне играч от бившия си съюз ."
Последна промяна от StarFighter на ср ное 25, 2009 1:51 pm, променено общо 1 път.