Силата на класацията :)
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- M1p0
- Редник (Private)
- Регистриран: пон юли 04, 2005 2:24 pm
- Контакти:
мн хубава битка ама според мен тва тряя да има някакво наказание неможе да си в съюз с защитника и решаваш да го нападнеш че те бил ядосал и виждаш къде му е флотата лефтваш съюза и нападат според мен тва си е към раздел нечесна игра и няма да е лошо да сложите някое право като напуснеш съюз чак след 2 дни да можеш да нападаш играчи от него или нещо такова за да не стават пак такива работи тва от където и да го гледаш склипнота е постъпил адски нечсно
Последна промяна от M1p0 на вт ное 24, 2009 10:32 pm, променено общо 1 път.
- Dan7e_
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб мар 03, 2007 9:35 pm
- Контакти:
Аз какво съм виновен... Бих си се с Слипкнот с роял работа си нямах и видях какво стана слипа си го удариslunceto написа:QUOTE (slunceto @ Nov 24 2009, 23:18) според мен твойто мнение ще ми е интересно, ти си в основата във всичко, малкото интригантче което само пали фитили
[url=http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg]http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg[/url]
- Sl1pKn07
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед юли 16, 2006 10:01 pm
- Контакти:
с него сме с еднакъв спай.. флота знам къде му е и колко му е и без да го гледам или спайвам.. кво сички сте се заяли с тва генералско меню нз...M1p0 написа:QUOTE (M1p0 @ Nov 24 2009, 23:26) мн хубава битка ама според мен тва тряя да има някакво наказание неможе да си в съюз с защитника и решаваш да го нападнеш че те бил ядосал и виждаш къде му е флотата лефтваш съюза и нападат според мен тва си е към раздел нечесна игра и няма да е лошо да сложите някое право като напуснеш съюз чак след 2 дни да можеш да нападаш играчи от него или нещо такова за да не стават пак такива работи тва от където и да го гледаш склипнота е постъпил адски нечсно
Като излязах за училище пуснах 300-400 бойни да се стационират на 2 268, без генералското меню щеше да ги видиш нанайсеSl1pKn07 написа:Цитат(Sl1pKn07 @ Nov 24 2009, 23:33) с него сме с еднакъв спай.. флота знам къде му е и колко му е и без да го гледам или спайвам.. кво сички сте се заяли с тва генералско меню нз...
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
- M1p0
- Редник (Private)
- Регистриран: пон юли 04, 2005 2:24 pm
- Контакти:
въпроса неопира изобщо до генералското меню ти си в един съюз с защитника до последно ти седиш там за да си защитен от негови аттацки спрямо теб гледаш го какво има прес тези седмици прес които трупаш флот то беше ясно че ще направиш някоя мизерия на Рояла още когато те прееба с бойните точки но това вече е прекалено неискам да обидя никoй но просто такава щоротя не бях виждал откакто играя булфлеетSl1pKn07 написа:Цитат(Sl1pKn07 @ Nov 25 2009, 00:33) с него сме с еднакъв спай.. флота знам къде му е и колко му е и без да го гледам или спайвам.. кво сички сте се заяли с тва генералско меню нз...