Трудно ми е да се сетя къде бе началото, за да започна от там, но ще се опитам.
УВОД
Рундът започва. Стартираме с уайнот съответно с акаунти Nora и Jones.
По стечение на обстоятелставта се нареждаме на първите две места (who cares?!).
Играем без съюз дълго време, докато не решаваме със старите съюнзици от Lamez (румънците eQuInOx и lightness) да сформираме съюза отново. При нас идва и cufto с акаунта KIN. Но преди това за 5ти човек, макар и с огромно мое нежелание, приех Sl1pKn07, тъй като е добър приятел на уайнот, и ме убеждаваше да го взема в съюза.
Рундът си течеше, всички дърпаха, докато в един момент не се събрахме на първите 6 места. Всички ни обвиняваха, че сме взели в съюза хора от топ 10, защото ни е страх от атаки O_o Някои от тези хора, бяха извън топ 20, когато бяха приети. Да поясня, тъй като за този рунд съм бил доста лаконичен, подвизавайки се с друг ник.
В един момент уайнот реши, че му е скучно, а и трудно да играе в две вселени и направи размяна на акаунтите - Неговия и на Слипнот. Аз лично неудобрявах тази смяна. Предварително бях намерил човек, за моя или за неговия акаунт, който пръв реши да се отказва. Но видиш ли, уайнот бе забравил за тази уговорка /случва се, човешко е/ и в един следобед акаунтите размениха собствениците си.
Така Слипнот се докосна до баницата. Още от 2рия ден на акаунта реши да опише цялата вселена с и-та. етеше и по тези, които са доста близко до мен. Аз бях с отявлено слаби скорости и заради него се принудих да вдигна такива скорости, които струват по 16 милиона кристал. С уайнот нямахме такъв проблем, бяхме си разделили вселената и за и-та и за рециклажи. Макар и една планета да ни се засичаше.
В по-късен етап си бях набелязал Miles - като мине 300к да го ударя. Споделих това с психараа, който взе акаунта на цъфто преди доста време. Той реши, че иска да го бие още преди да мине 300к. Всички тръгнахме да правим бомбери. В деня преди нощта, в която бях решил да атакувам Майлс - Слипнот ми се включва на скайп да ме пита ще го бия ли - бях откровен, че ще го бия. Не знам от кого е разбрал. Това няма значение, помоли ме да лети след мен, за да вземе и той някоя друга бойна точка. Брех, кога се докосна до баницата, кога реши да я изяде с тавата. Както и да е - разбрахме се да литне след мен. Историята там я знаете. Аз литвам, нагласям рецки. Той литва, наглася рецки. Аз удрям и свалям войната, за да не вземе двойни WP слипнот, тъй като е твърде алчен и вманиачен в 1вото място. Събрах си моят рецикалж без 7 милиона газ. Той я прибра. В последствие отказа да я върне и дори лъжейки на съпорта, че не знаел видиш ли, че аз съм летял по Майлс (все едно ако той летеше сам, щеше да го бие).
СЪЩИНСКА ЧАСТ
Днес като всеки друг ден заминах за училище. С главния флот на планетата и севйнати 70% от рециклаторите с ресурса, против пиратски полети.
Удобна възможност за Слипнот, който е в обратната ми смяна. Т.е. 1ва. Прибира се, и праща атака. Която е траяла поне 3 часа, предполагам.
3 минути преди битката излиза от съюза и отива в Purgatory. А след като изтичат тези минути става това:
Ex Lamez [Purgatory] Sl1pKn07 vs. [Lamez] Nora
Час и половина след битката бях онлайн. Интересно - никой друг не се бе включил да ме досъбори.
Повзолих си да попитам бившия си "съюзник" за рециклажа. Оказа се, че го е събрал до последната капка газ.
До тук с историята.
От тук на татък и двамата сме с достатъчно хлабави флоти, за да бъдем храна за хората с по-малко точки. Нека тези хора изберат на чия страна да застанат, и да решат рунда. Могат с общи усилия да изтрият някого от нас.
Ще се опитам да цитирам по спомен, нещо което беше казал Niky_Vas в една подобна ситуация: "Когато самураите загубят честта си, никой не иска да ги убие".
Аз също съм си мислел да го ударя, докато имаше по-малък флот, но не го направих по няколко причини.
1. Не ми пука за статистиката. Както казах нито е обективна /то се вижда/, нито ще ми ез а пръв път да участвам в нея.
2. Уважението ми към уайнот. Все пак той разви този акаунт от нулата.
3. Макар и в очите на хората, да съм нечестен играч, аз нямам намерение да губя честта си, поне пред самия себе си. Хорското мнение не е толкова важно.
Ще се помъча да попреча да Слипнот да вземе 1вото място, дори и това да значи трети човек да спечели.
P.S.: Коментарът на нападателя е излишен.