честито
- ????? ??????
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пет юни 02, 2006 1:51 pm
- Контакти:
Днес вече мога да пиша относително нормално, така че да честитя дньом рождня любимата игра. Все така д ни е жива и права и да ни заангажира нощите. И все да ни дава повод да смесвам Русе със студентски град рано сутрин преди разсъмване...
да ни е честито и на над летци/търговци/рециклатори/оператор_защитни_установки (минорите нем, те стават само за набавяне на рес за новата партида кръстове) все да летим и да трошим и да ни трошат. Эта очен харашо.......
ай, аз заминавам на упражнения и ще убеждавам кратунов, че имам протоколи, ама не ги нося.... макар вече да нямам протоколи, след като ги поляхме снощи със съкилийниците.........
а...... на колко стана бф-то?
да ни е честито и на над летци/търговци/рециклатори/оператор_защитни_установки (минорите нем, те стават само за набавяне на рес за новата партида кръстове) все да летим и да трошим и да ни трошат. Эта очен харашо.......
ай, аз заминавам на упражнения и ще убеждавам кратунов, че имам протоколи, ама не ги нося.... макар вече да нямам протоколи, след като ги поляхме снощи със съкилийниците.........
а...... на колко стана бф-то?
Последна промяна от ????? ?????? на вт ное 24, 2009 4:09 pm, променено общо 1 път.
[color=white] На коляно пред народни свети жертви! [/color]
[color=green]На нож за защита на Родината! [/color]
[color=red]Мечове – вън: За Майка България! [/color]
- maks
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
- Контакти:
ууу хаймана че туй беше вчера рд-то бре
май на 4 годинки стана или греша?може и на 5 да е вече .ай честито и от мене
ПП:дракон оправи си правописа
ПП:дракон оправи си правописа
Последна промяна от maks на вт ное 24, 2009 1:27 pm, променено общо 1 път.
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
А,кредити ли има?Да си вляза из акаунтите :D
Иначе по тема...голямо да порасне,догодина наесен предучилищна
Иначе по тема...голямо да порасне,догодина наесен предучилищна
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
- ????? ??????
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пет юни 02, 2006 1:51 pm
- Контакти:
Знам, че беше вчера, само че вчера щеше да ти трябва дешифровчик, ако искаше да разбереш какво съм написал. Вчера някой каза, че александровците имат имен ден и съкилийника ми реши да почерпи. После пък решихме да полеем булфа и се стигна до странни ситуации. както и да е. Оправих и правописа, до колкото можах, благодаря за забележкатаmaks написа:Цитат(maks @ Nov 24 2009, 15:22) ууу хаймана че туй беше вчера рд-то бремай на 4 годинки стана или греша?може и на 5 да е вече .ай честито и от мене
![]()
ПП:дракон оправи си правописа![]()
[color=white] На коляно пред народни свети жертви! [/color]