Анкета

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

Pipo написа:Цитат(Pipo @ Nov 23 2009, 10:55) олеее ама вие с тоя с инициялите направо ми докарвате припадък ......тои се кефи на 45к боини бил на .....'цели' 30к ...в спиид -батко там касите са на повече а това да им чупиш на децата трансите е много голямо героиство...

мортале да говориш за диос некак не е сериозно човека се е доказал мноооого одавна като играч ...и се си мисля че ги разбира и боините ацц та...
земете и си направете 1 ацц на високи точки вижте каква е играта там ...и как се лети там пък тогава барем се събудите...а да и ако нямате време за голямо ацц ми не се регваите или си блъскаите там плазмите и те така че тие тъпи постове направо да полудее човек от тех
Аха ми аз не съм ли бе?На втория си рунд още взех победата по бойни,колко играча са го правили?Ти правил ли си го,аз покритие имам за да правя тези твърдения,аз не казвам нищо за Диос като играч,а като админ,за неговото непрофесионално отношение.Това ли е работата на админа да обижда играчите!?Защото той започна войната на думи ;)
charovna

Мнение от charovna »

НЕ!
Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

charovna написа:Цитат(charovna @ Nov 23 2009, 11:11) НЕ!
Какво НЕ?
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

И къде са аргументите ви?

Мортале, обиди към администрацията водят до дълга почивка. Този път ще си я изтърпиш цялата!
charovna

Мнение от charovna »

m0rtaL написа:Цитат(m0rtaL @ Nov 23 2009, 12:12) Какво НЕ?
Ами отговор на въпроса ти. Не и в този вид, в който се начисляват бойните точки сега. Ако се направи бойните точки да се намаляват при загуба на кораби или на битка, тогава може и да стане ДА.
Kaisera
Редник (Private)
Регистриран: пон ное 23, 2009 9:13 am
Контакти:

Мнение от Kaisera »

Хмм, я обяснете на един неразбрал:
Ако съотношението стане 3/1, то няма ли "копачите" да са привилигеровани?

Щото, да речем, имаме един акаунт А на 12к бойни и 10К ресурсни точки.
В статистиката той има 3х12 + 1х10 = 46к точки.

Имаме и един акаунт Б на 0 бойни и 120к ресурсни точки.
В статистиката- 3х0 + 1х120 = 120к точки.

Така "боецът" на 10к е в обхвата на "копача" на 120к.

В същото време, акаунт В на 150К ресурсни и 100к бойни НЕ МОЖЕ да удари Б.
Потребителски аватар
tgg78
Редник (Private)
Регистриран: нед яну 11, 2009 10:12 am
Контакти:

Мнение от tgg78 »

Pipo написа:Цитат(Pipo @ Nov 23 2009, 11:55) олеее ама вие с тоя с инициялите направо ми докарвате припадък ......тои се кефи на 45к боини бил на .....'цели' 30к ...в спиид -батко там касите са на повече а това да им чупиш на децата трансите е много голямо героиство...

мортале да говориш за диос некак не е сериозно човека се е доказал мноооого одавна като играч ...и се си мисля че ги разбира и боините ацц та...
земете и си направете 1 ацц на високи точки вижте каква е играта там ...и как се лети там пък тогава барем се събудите...а да и ако нямате време за голямо ацц ми не се регваите или си блъскаите там плазмите и те така че тие тъпи постове направо да полудее човек от тех
никъде не казвам че съм с цели 30К по скоро обратното че само с толкова имам45К бойни точки което за мен не е малко.в топ50 по бойни точки няма много други такива играчи.явно не си запознат много с правилата в спийда понеже там бойните точки се определят от силата на ударената флота а не от структурата така че ако бия трансове само няма как да стане.и аз нямам самочувствие че съм голям играч по скоро съм ламер това ми е едва трети рунд който играя.а за мортала говорят фактите два завършени рунда две 5ти места в общата класация и една победа по бойни точки.влезте в победители и ще ги видите.ама явно сте като латерни и все едно и също повтаряте.вижте го и сега само за 2 седмици игра докъде е стигнал.по скоро той трябва да ви дава уроци а не вие на него.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

tgg78 написа:Цитат(tgg78 @ Nov 23 2009, 12:49) никъде не казвам че съм с цели 30К по скоро обратното че само с толкова имам45К бойни точки което за мен не е малко.в топ50 по бойни точки няма много други такива играчи.явно не си запознат много с правилата в спийда понеже там бойните точки се определят от силата на ударената флота а не от структурата така че ако бия трансове само няма как да стане.и аз нямам самочувствие че съм голям играч по скоро съм ламер това ми е едва трети рунд който играя.а за мортала говорят фактите два завършени рунда две 5ти места в общата класация и една победа по бойни точки.влезте в победители и ще ги видите.ама явно сте като латерни и все едно и също повтаряте.вижте го и сега само за 2 седмици игра докъде е стигнал.по скоро той трябва да ви дава уроци а не вие на него.
Класацията отдавна не е отражение на уменията на играча.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
tgg78
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от tgg78 »

bobsun1 написа:Цитат(bobsun1 @ Nov 23 2009, 12:41) Хмм, я обяснете на един неразбрал:
Ако съотношението стане 3/1, то няма ли "копачите" да са привилигеровани?

Щото, да речем, имаме един акаунт А на 12к бойни и 10К ресурсни точки.
В статистиката той има 3х12 + 1х10 = 46к точки.

Имаме и един акаунт Б на 0 бойни и 120к ресурсни точки.
В статистиката- 3х0 + 1х120 = 120к точки.

Така "боецът" на 10к е в обхвата на "копача" на 120к.

В същото време, акаунт В на 150К ресурсни и 100к бойни НЕ МОЖЕ да удари Б.
да така е и не виждам какъв е проблемът както А е в обхвата Б така и обратното и може да го крадеш.пък и никъде не казвам че ще бъде лесно на бойният акаунт.изкуството да се пазиш е не по малко от изкуството да нападаш.в трета вселена като играх бях обсаден от 4 играча с по над 1000 кръста и така и никой не успя да ме бутне даже на няколко пъти им бишках по 10на кръста оставени в момент на невнимание тъй като бях доста бърз стигах под9 минути до съседна планета.колко псувни отнесох тогава и колко закани но нищо не успяха да ми направят даже изпреварих 2ма или 3ма оттях в крайното класиране.а за играч В супер с тези точки ще е в челото а тази игра все пак се играе за класиране.
Последна промяна от tgg78 на пон ное 23, 2009 12:21 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
tgg78
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от tgg78 »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Nov 23 2009, 13:15) Класацията отдавна не е отражение на уменията на играча.
не виждам друго по реално и безпристрасто отражение от класацията.
Отговори

Върни се в “Off Topic”