ВРЕМЕТО днес е облачно,а ТАРАТОРА солен

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Както знаете от известно време се летим стабилно с Касичнопея..

Този Уикенд не се различаваше по нищо от останалите.

Събота сутрин..тараторено време..шпионаж..летене..кютек..

[ANSR] whynot vs TARATOR [ALDAN]

Следва малко по румънски..

[ANSR] Bula2k vs TARATOR [ALDAN]

Следват тъпи оправдания и разбира се-изтриване. :b030:

:arg: :arg: :arg: :arg: :arg:

Дойде и неделята..няма да повярвате,но да..ВРЕМЕТО не е в протекция :p018: След като цели 4 дена си беше позволил да лети по katalina и от 15 атаки най-накрая да успее да й събори планетата дойде време за разплата.Последва колонизиране на звезди и флоти на 2:223 от моя страна,на whynot и katalina,която вече беше там.Докараха се тия звездици и се започна голямото летене с пъпеши и лодки от трима ни.Не след дълго и планетите му с по 8к и 6к енергия вече бяха в историята..

Пак тоя Майк късметлията..

[ANSR] whynot vs BPEMETO [KASIOPEIA]

[ANSR] whynot vs BPEMETO [KASIOPEIA]

И пак се почнаха оправданията,абе нещо нормално,да не го обсъждаме,че вече взеха да се объркват с тия тяхните историйки.

Докато едни летят..други също летят.. :a055:

[ANSR] Bubu vs Spectre [KASIOPEIA]

[ANSR] Bula2k vs Spectre [KASIOPEIA]

[ANSR] Bubu vs Spectre [KASIOPEIA]

Изводите ги оставям за вас.Колеги благодаря ви за отборната игра.Що се отнася до обичайните заподозрени ще ви помоля поне този път да си спестите всичките глупости и да кажете по едно браво..

:a055:
Последна промяна от rumpolino на нед ное 22, 2009 11:43 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
TARATORcho
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 24, 2009 1:08 am
Контакти:

Мнение от TARATORcho »

аз мисля че не съм се оправдавал..... а казах на уайнот че аз съм си виновен. мисля че казах и браво на тебе,уайнот и бубу..... немисля че нападките са уместни
котката е мек и неразрушим предмет

ДИМИИИИИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ ДИМИИИ
Потребителски аватар
Spectre
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед фев 27, 2005 11:37 am
Контакти:

Мнение от Spectre »

Хахахха колко сте зле само вие си знаете.... :lol:

Румполино най голямата каса с женски наклоности... взел да пуска и той художествени теми... :lol:

А наш БУБУ унищожителя на сателети, днеска 10 пъти лети една и съща планета..., колкото и празни планети да събориш със мотивация... все ще кацам до теб и ще си те смуча през ноща... :a013:

Тази в 5та беше добра..., за нея ме е яд..., макар че я бях оставил на едно компромисно ниво което бях съгласен да изгубя...

Колкото и да се мъчите и напиняте... на някой от вас флота ще изчезне...

И спрете с тия смешни теми..., ако госпожата по литература ви дава за домашно да пишете ОЛВта измислете си друга тема, че това се изтърка вече....

П.П. и мисля че пропуската, някои подробности.... паднали звезди... и така нататък....
>>>>>>аЗрудите<<<<<<
>>>>>>KASIOPEIA<<<<<
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Ние каквото имахме да качваме го качихме горе-долу.Не съм ти дал повод да ме обиждаш,така че недей.Хората сами могат да си направят изводи за битката,за това кои печелят и кои губят.С един коментар повече няма да промениш нещата.

Тараторе,аз съм приел съобщенията ти като оправдания,ако не е така-извини ме.
Последна промяна от rumpolino на пон ное 23, 2009 12:11 am, променено общо 1 път.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Спектре, никога ли не си признаваш загубите?
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
Spectre
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Spectre »

Рояле вземете пораснете най накрая..., още си кръщавате планетите със някакви смешни, оригинални имена... примерно "чакаме те", "ти так модвай", "AH1N1", "ко ши праим" и още много други... темите ви една нормална няма във всяка се заяждате... и пишете глупости.... и се биете във гърдите за неща които нищо не значат..., да определено след като отслабнах доста надигнахте глава и църкате яко сега..., но ще видим... вие си летете по празните планети..., след малко кацам пак при БУБУ, пък и още една имам, само да видя кой от вас добива почеве.. :c022:

Бийте се в гърдите, че успяхте да се справите със 2 пъти по слаб съюз погледнат от към играчи в точките... :a013: , но повярвай ми, много още зор има да видите... :c022: Защото с бутането на няколко планети нещата не се решават...

Пуснете една нормална тема, без злоба в нея спортсметска и може би нещата ще си дойдат в нормалния ред, но не вярвам това да стане, защото сте си сбирщина злобни деца..., за съжаление....

А Румпи не разбрах са какво те обиждам, като постоянно се криеш зад ДАМСКИ никове в играта, за да не те бият... :lol: :lol: и после изведнъж добиваш смелост...., да изреждам ли никовете??
Последна промяна от Spectre на пон ное 23, 2009 12:31 am, променено общо 1 път.
>>>>>>аЗрудите<<<<<<
>>>>>>KASIOPEIA<<<<<
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Тук всички сме деца, щом играем играта. Няма нужда да ни казваш, да порастваме! Игрите са за ДЕЦА, поне такъв стереотип ми е останал в съзнанието на мен. А това, че вие по-големите нямате друг начин да си разнообразявате живота, и цъкате някакви картинки в нета и говорите на двойно по-млади "пораснете" си е кофти проблем, но ваш проблем.
Злоба няма, само хапливи коментари. И всичко е за "fun" и нищо повече. Жалко, ако не си го осъзнал.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Не ми е ясно как надигнахме главици след като те занулихме,като още от преди това направихме няколко звездни вечери.Нормално е в такава война да има спортна злоба,не ми казвай,че така не става по-интересно.Не ми е ясно с какъв по-слаб съюз се справихме?! Я се погледнете..бих казал,че бяхте и по-силни,но това е друга тема на разговор.Това,че не можете да се организирате не е наш проблем.Що се отнася до никовете ми,повярвай не е било с такава цел,Искра се казва гаджето ми.

Би ли ми обяснил къде по-точно преувеличих,излъгах?!

А относно планетите ти,къде казах,че всички са били развити или нещо такова.Май ти така виждаш нещата.
Последна промяна от rumpolino на пон ное 23, 2009 5:42 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Spectre
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Spectre »

За мое най голямо съжаление..., не ме занулихте, а ми потрошихне кажи речи половината флот... другата си седеше на главната планета и несъмнено това е причината да продължа да играя.... :p140: , надявам се скоро да приключим с двама от вас.... и да се отправим към блажените полета на съня...

Рояле, не съм видял къде пише че играта е за деца...
Е поне е хубаво, че си признавате някои работи..., но рано или късно ще се наложи да попораснете, което не вярвам да ви спре да правите нещо което ви харесва, примерно да цъкате на БФ... :a055:

Пак направихме сапунен сериал... :c022:

П.П. РУМПИ а новото гадже да не се казва БАРБИ.... :k018:

П.П. - Моите най искрени ИЗВИНЕНИЯ Румпи... просто такава репутация ти се носи из форума... и по другите теми извини ме... :a086:
Последна промяна от Spectre на пон ное 23, 2009 1:00 am, променено общо 1 път.
>>>>>>аЗрудите<<<<<<
>>>>>>KASIOPEIA<<<<<
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Утре като сгрееш,че акаунтът не беше мой можеш да драснеш едно коментарче с извинения колко си...
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”