Не искам да се караме,просто форумът е за да се казват истини и няма как да не ви пооплюем малко какви "играчи" сте
А спектърчо,КОМПЛЕКСАРЯ аз ли се явявам?
Поздравления и на двама ви за хубавите флоти
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
колко хора биха литнали ли ? ми сиг едно 99% при това положение в което се намират 2-та съюза.... нз ти защо мислиш че малко биха литнали можеби си от другия 1%.равносметката е ясна не е нужно да просвещаваш хората които знаят повече от тебRumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Nov 19 2009, 15:34) Каквото и да си говорим Бубу си остава номер едно за този рунд.Колко от вас биха литнали при явна загуба 200к точки?! Точно николко..Само аз и каталина светехме в този момент,но и двамата трябваше да излизаме за училище и никой не можеше да помогне.Жалко..Поздравления Бубу..Мисля всеки един от вас може да си направи равносметката кой е победителят замомента в тази война![]()
![]()
Не искам да се караме,просто форумът е за да се казват истини и няма как да не ви пооплюем малко какви "играчи" стеНищо лично..
А спектърчо,КОМПЛЕКСАРЯ аз ли се явявам?
Поздравления и на двама ви за хубавите флоти![]()
абе ти зле ли си ми кажи ? с всеки пост който сложа казвам че не ми пука и че ме боли фара с извинение и че не ми дреме за къв ме имате а и лично за себе си не се смятам за някав играч понеже има много по добри от мене ама ти напираш и напираш хахааххаха. браво бате дреме ми кой къв играч е нали си запълвам времето... а и ВРЕМЕТО си запълва времетоRumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Nov 19 2009, 17:01) Не смятам,че съм играч който гледа точките,а не отборната игра,но ти си знаеш.Онзи ден литнах по вато,летях за 20 линути,а едва на 11-тата минута след полета успях да уговоря рециклажа,съответно взеха 40% от него,но пак летях..Миналата третина се боднах във валл а цел да го съборя и не ми пукаше.Кажи като си такъв играч какво правиш ти? Или времето или там всичките каси в Касиопея,летите от протекция и ми се мислите за играчи.
Мда, цели 2 дни минаха от предния път. Излагаме сеDimorese написа:Цитат(Dimorese @ Nov 19 2009, 21:10) За първи път от много време насам представител на ANSR показва класа. Останалото са подробности около битката.
В реда на шегата ще попитам, това да не е нагласена битка![]()