И защо трябва да коментираме рунд , който беше опорочен още през първите 20 дни .freeico написа:QUOTE (freeico @ Nov 19 2009, 09:49) Ако мен питате вместо да се чудите дали текущите правила са удачни, помислете и давайте предложения за следващия на база текущия. Няма да има 2 поредни рунда при твърдо закрепостени правила, ако има достатъчно разумни доводи да се смени нещо по текущите. Този рунд донесе две важни нови промени:
1. коеф
От много време на сам имаше хора които искаха да има коефициент 3. Е опитахме го в този рунд, за мен това е много неудачен коефициент. Този коефициент ми позволява да атакувам хора без да ги спайвам дори. Защото при 3х коефициент, много хора ми стават бели, без да имат толкова статистически точки, колкото ми е флота. Когато му дойде времето да обсъждаме следващия - това ще бъде промяната която ще предложа, мисля че 2х се е доказало вече като добро решение.
2. липса на СМС
Този рунд няма СМС, лично аз правя много повече битки благодарение на това, някой може пък да не му харесва че не знае дали има полети по него... Е доволни ли сте или пречи?
Има ли други стари правила които е хубаво да се променят?
И защо да коментираме правила които не се спазват.
П.С.
вчерашния ден , като днешния ден ... днешния ден ,като утрешния ден