[ANSR] Bubu vs. [KASIOPEIA] Spectre
Бубу ще го поздравя и тук, за прекрасната битка. Виждам, че липсата на цъфто не е разконцентрирала съюза ни
P.S.: Оправдания не ми се четат.
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Nov 19 2009, 09:58) От толкова уговорени битки за спектре, настъпи момента, една от тях най-накрая да бъде неуговорена. Ама за жалост, поради липса на умения, сиво вещество и още нещо на гореспоменатия, битката е: Спектре в дясната страна на доклада.
[ANSR] Bubu vs. [KASIOPEIA] Spectre
Бубу ще го поздравя и тук, за прекрасната битка. Виждам, че липсата на цъфто не е разконцентрирала съюза ни![]()
P.S.: Оправдания не ми се четат.
За съжаление трябваше да се оправям сам,защото не бях предупредил никой от съюза предварително.Колкото толкова.Доволен съм и на това.Битката беше за назидание.Не за печалба.BpemeTo написа:Цитат(BpemeTo @ Nov 19 2009, 12:29) Каде е Рециклажа???
RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Nov 19 2009, 11:58) Ама за жалост, поради липса на умения, сиво вещество и още нещо на гореспоменатия
Моите "оригинални темички" не са преки обиди, и ако ти се засягаш от тях, значи явно са пълни истиниSpectre написа:Цитат(Spectre @ Nov 19 2009, 12:59) Още да ти вадя ли...? от хилядите теми дето изписа за мене с цел да ме злепоставиш....
Айде скрий се в някоя дупка вече...
П.П. този рунд от вашата простотия, на една битка не може нормално да се порадваме и да я обсъдим..., само плюете се**e по темите...
Спокойно, като гледам колко хора са останали в БУЛФЛИИТ скоро ще си останеш само ти... със няколко акаунта и няколко скайпа в различни съюзи, може да си ги биеш и да си пускаш оригиналните темички...
съдба бих казал азcuf написа:Цитат(cuf @ Nov 19 2009, 15:02) Браво колега, продължавай все така![]()
пп. Неразбирам защо няколко дена след като съм се изтрил продължавате да замесвате името ми в интригите си ,аз си пия бирата и си купонясвам на воля![]()