"...How you tried to set them free..."

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
DoNaTell0
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 30, 2007 1:14 pm
Контакти:

Мнение от DoNaTell0 »

веднага почнахте... барби вероятно е мъжко ;) предполагам само ;) 3 момичета ме чакат, аз изчезвам, вие се забавлявайте :crazy_pilot: :crazy_pilot:
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

DoNaTell0 написа:Цитат(DoNaTell0 @ Nov 17 2009, 23:08) веднага почнахте... барби вероятно е мъжко ;) предполагам само ;) 3 момичета ме чакат, аз изчезвам, вие се забавлявайте :crazy_pilot: :crazy_pilot:
Гледай после да им изпуснеш въздуха и да ги сгънеш, да се съберат в шкафа.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
karelia
Редник (Private)
Регистриран: пон ное 16, 2009 6:45 pm
Контакти:

Мнение от karelia »

DoNaTell0 написа:Цитат(DoNaTell0 @ Nov 17 2009, 23:08) веднага почнахте... барби вероятно е мъжко ;) предполагам само ;) 3 момичета ме чакат, аз изчезвам, вие се забавлявайте :crazy_pilot: :crazy_pilot:
Неееееееееее мен на кого ме оствяш,вземи ме с теб. :wub: :happyppl: :naked: :kiss: :pinkglasses: :girl_drink3:
Потребителски аватар
BadJoker
Редник (Private)
Регистриран: ср юли 08, 2009 8:26 am
Контакти:

Мнение от BadJoker »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Nov 17 2009, 23:11) Гледай после да им изпуснеш въздуха и да ги сгънеш, да се съберат в шкафа.

ах тва беше добро.Донатело ароматизирани свещи и вазелин взе ли мойто момче :) :) :)
[color="#0000FF"][/color]Не искам да съм богат ! Искам да живея като такъв !!!
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
моля да бъда оторизиран от администрацията да направя 100 реда пост с тези... :lol:

Колкото до битките... вие хубаво сваляте планети с по 3 звезди... ама с 1 можете ли, а? Или пък с по 10 звезди да не могат да свалят вашите? Има още мнооого боб да ядете...
Последна промяна от LoaD на вт ное 17, 2009 10:22 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Е с 10 не можем ама с 12 някои хора могат да не свалят планета от 5-6 опита за един ден :lol:
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Румпи, разлика м/у 10 и 12 дини ? Че доколкото си спомням, май нямаше. Ако има изменение нейде из правилата, ще си поръся главата публично с пепел.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
TARATORcho
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 24, 2009 1:08 am
Контакти:

Мнение от TARATORcho »

VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Nov 17 2009, 22:36) Румпи, разлика м/у 10 и 12 дини ? Че доколкото си спомням, май нямаше. Ако има изменение нейде из правилата, ще си поръся главата публично с пепел.
абе остави го ...... мани това ми неможе и да брои
котката е мек и неразрушим предмет

ДИМИИИИИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ ДИМИИИ
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Къде съм казал,че има разлика.Казах с колко лети ?! Смешници..Тараторчо ония ден ми разправяше в играта как нямаш никакви кораби,само 30 унита и как не си струвало дори да те шпионирам,а тука ми се дъхаш..
Потребителски аватар
TARATORcho
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 24, 2009 1:08 am
Контакти:

Мнение от TARATORcho »

Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Nov 17 2009, 22:43) Къде съм казал,че има разлика.Казах с колко лети ?! Смешници..Тараторчо ония ден ми разправяше в играта как нямаш никакви кораби,само 30 унита и как не си струвало дори да те шпионирам,а тука ми се дъхаш..
имам право да си се дъхам колкото си искам и кораби ДА нямам имам некоя друга тиква незнаех че се водят кораби .....пък и не е забранено да се дъхам и не ми пука какво ще последва от това и си правя кефа
Последна промяна от TARATORcho на вт ное 17, 2009 10:52 pm, променено общо 1 път.
котката е мек и неразрушим предмет

ДИМИИИИИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ ДИМИИИ
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”