"...How you tried to set them free..."
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Гледай после да им изпуснеш въздуха и да ги сгънеш, да се съберат в шкафа.DoNaTell0 написа:Цитат(DoNaTell0 @ Nov 17 2009, 23:08) веднага почнахте... барби вероятно е мъжкопредполагам само
3 момичета ме чакат, аз изчезвам, вие се забавлявайте
![]()
![]()
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
моля да бъда оторизиран от администрацията да направя 100 реда пост с тези...
Колкото до битките... вие хубаво сваляте планети с по 3 звезди... ама с 1 можете ли, а? Или пък с по 10 звезди да не могат да свалят вашите? Има още мнооого боб да ядете...
Последна промяна от LoaD на вт ное 17, 2009 10:22 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Румпи, разлика м/у 10 и 12 дини ? Че доколкото си спомням, май нямаше. Ако има изменение нейде из правилата, ще си поръся главата публично с пепел.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
- TARATORcho
- Редник (Private)
- Регистриран: вт мар 24, 2009 1:08 am
- Контакти:
абе остави го ...... мани това ми неможе и да броиVaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Nov 17 2009, 22:36) Румпи, разлика м/у 10 и 12 дини ? Че доколкото си спомням, май нямаше. Ако има изменение нейде из правилата, ще си поръся главата публично с пепел.
котката е мек и неразрушим предмет
ДИМИИИИИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ ДИМИИИ
- TARATORcho
- Редник (Private)
- Регистриран: вт мар 24, 2009 1:08 am
- Контакти:
имам право да си се дъхам колкото си искам и кораби ДА нямам имам некоя друга тиква незнаех че се водят кораби .....пък и не е забранено да се дъхам и не ми пука какво ще последва от това и си правя кефаRumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Nov 17 2009, 22:43) Къде съм казал,че има разлика.Казах с колко лети ?! Смешници..Тараторчо ония ден ми разправяше в играта как нямаш никакви кораби,само 30 унита и как не си струвало дори да те шпионирам,а тука ми се дъхаш..
Последна промяна от TARATORcho на вт ное 17, 2009 10:52 pm, променено общо 1 път.
котката е мек и неразрушим предмет