поне никой от нас негледа да се изтъкне колко "велик" играч е мене ми дреме на ..... кой каквото иска да си мисли даже не съм и замесен в ваще истории.който както иска така да си играе стига се вкарвахте в некви филми бе хораBADGANAKA написа:Цитат(BADGANAKA @ Nov 17 2009, 14:44) Преди няколко дена ударих Кош и моднах защото си имам други проблеми . След като свърши мода влизам и виждам спектре да ми казва ала бала нали мога да удрям само танкери ... ( 24 000 боини точки от танкери ... много танкеир е трябвало да има) Вчера реших да си изтрия ацц-то че ме мързи да играя и нямам време . Литнах по кош който беше ОФФ но влезе ... И се заяде ... "Еи сега ще видиш , само не излизай мод и т.н. " .. Писах му добре да те видим ... Литваи сега ... Тои не отговаряше и му написах ... Исках му скайпа да се чуеме ... И понеже си имамхме сметки за уреждане му казах ако е толкова отворен да литва ... и така се получи че накрая Спектре да литне ... ( Май трябваше да го остава да го накажат едно хубаво ... ) Пуснах в търговския да продавам след това всичко което имах ... Така и така сам играл защо да трия всичко като мога да помогна на някой ... Кош много говори но нищо не върши ... А пък това че за страхливец ... Маи не сте толкова смели да летите през деня с ЗНС-та а чакате вечер
Всички сте едни играчи ...
![]()
За "НЕ"уговорените битки в касиопея... и още нещо
- TARATORcho
- Редник (Private)
- Регистриран: вт мар 24, 2009 1:08 am
- Контакти:
котката е мек и неразрушим предмет
ДИМИИИИИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ ДИМИИИ
ДИМИИИИИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ ДИМИИИ
Има ползвал, има хванат има и наказан. Това беше преди седмици.Dimorese написа:Цитат(Dimorese @ Nov 17 2009, 15:58) Извинете ме, че ви се меся в задълбочения спор, но няма как да не попитам почтените момчета и момичета от ансър за програмките симулиращи активност и тяхното приложение в БФ.
Нали сме тръгнали истини да дирим!?
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Не си ме разбрал ... Говорих за твойто приятелче кош ....Spectre написа:QUOTE (Spectre @ Nov 17 2009, 15:54) И къде си ми писал да литвам ,и кога сме си писали с теб в скайп, мисля даже че една атака не съм ти пускал от началото??!!!
Пак лъжи лъжи... и само лъжи, това и можете само, единственото което направих беше да взема колто се може повече флот от тези които пусна пазара...
И след последните ти съобщения онзи ден дори не ти отговорих на предизвикателните съобщения..., защото не смятам за нужно да го правя...
- Spectre
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед фев 27, 2005 11:37 am
- Контакти:
federaciq написа:Цитат(federaciq @ Nov 17 2009, 16:00) Каква е целта на спора?![]()
Целта е да се накаже/изтрие по един или друг начин злия СПЕКТЪР, който посмя да лети и да бута планети на АНСР..., който организира някаква съпротива срещу тях... и им развали спокойствието... и дръзна да се противопостави на това да бъде направен на каса...
BPEMETO
2009-11-17 01:26:59 Докладвай
2009-11-17 01:25:06 Докладвай
ако летиш за касиопея няма да има
милост колкото и да ми е неприятно....
vij kakvo mi pishe
Заплашват наляво надясно..., абе въобще яките филми....
Но гадиня зъл СПЕКТЪР ще играе докато може да ви бърка в здравето, въпреки че ми се отигра от интиригите ви...
>>>>>>аЗрудите<<<<<<
>>>>>>KASIOPEIA<<<<<
>>>>>>KASIOPEIA<<<<<
- Dan7e_
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб мар 03, 2007 9:35 pm
- Контакти:
Рояле не се обиждай но мисли че това са простотии в момента.... знам че много си играл, но как може СПектър да играе за класация като изпусна 2 третини обясни ми това ?
Последна промяна от Dan7e_ на вт ное 17, 2009 3:23 pm, променено общо 1 път.
[url=http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg]http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg[/url]
- Sagittarius
- Редник (Private)
- Регистриран: съб фев 11, 2006 3:10 pm
- Контакти:
Е па щото беше в модBADGANAKA написа:QUOTE (BADGANAKA @ Nov 17 2009, 15:44) Маи не сте толкова смели да летите през деня с ЗНС-та а чакате вечерВсички сте едни играчи ...
![]()
Ама пак се отърва от БФ, а аз се чудя мен кой ще отърве
И стига сте се препирали
Have Fun! ... and
Последна промяна от Sagittarius на вт ное 17, 2009 3:29 pm, променено общо 1 път.
- federaciq
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
- Контакти:
мали довечера ко ме чака хубу че с други се дразняSpectre написа:Цитат(Spectre @ Nov 17 2009, 08:16) Целта е да се накаже/изтрие по един или друг начин злия СПЕКТЪР, който посмя да лети и да бута планети на АНСР..., който организира някаква съпротива срещу тях... и им развали спокойствието... и дръзна да се противопостави на това да бъде направен на каса...
BPEMETO
2009-11-17 01:26:59 Докладвай
2009-11-17 01:25:06 Докладвай
ако летиш за касиопея няма да има
милост колкото и да ми е неприятно....
vij kakvo mi pishe
Заплашват наляво надясно..., абе въобще яките филми....
Малиии кво ме чака хубу,че се дразня с други ама и те приемат играта навътре.То довечера ще се види де![]()
Но гадиня зъл СПЕКТЪР ще играе докато може да ви бърка в здравето, въпреки че ми се отигра от интиригите ви...
Последна промяна от federaciq на вт ное 17, 2009 3:29 pm, променено общо 1 път.
обичам женичките обичам ги всичкитее
BADGANAKA
и какво за мен?
тва че с Рояла сте решили да си правите шоу си е ваш проблем писах ти аз че модвам и няма да лета, и за кое не съм прав че модваш при спай? да дразна се от такива като теб които влизат колошарат и модват, ма другото си е чиста глупост е ще попитам Роял иска ли да разкажа и аз некои неща
пък каквото дойде.
п/п диос ако ми изтриеш поста Свински грип да хванеш
и какво за мен?
тва че с Рояла сте решили да си правите шоу си е ваш проблем писах ти аз че модвам и няма да лета, и за кое не съм прав че модваш при спай? да дразна се от такива като теб които влизат колошарат и модват, ма другото си е чиста глупост е ще попитам Роял иска ли да разкажа и аз некои неща
пък каквото дойде.
п/п диос ако ми изтриеш поста Свински грип да хванеш