За "НЕ"уговорените битки в касиопея... и още нещо

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Spectre
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед фев 27, 2005 11:37 am
Контакти:

Мнение от Spectre »

[11/16/2009 20:06:06] Кирил Илиев каза: [20:05:33] Вики каза: samo posle prati doklada da vida
[20:05:40] Вики каза: izleznal sam predi 2-3 min
[11/16/2009 20:06:28] Кирил Илиев каза: kade otide bre
[11/16/2009 20:06:34] DIMITRIO™ каза: tuka sum
[11/16/2009 20:06:47] DIMITRIO™ каза: koi e tova
[11/16/2009 20:06:56] Кирил Илиев каза: BADJANAKA
[11/16/2009 20:07:01] DIMITRIO™ каза: tova e nomer.... s BADJANAKA sme vragove i me poznava ot predniq rund...
[11/16/2009 20:07:14] Кирил Илиев каза: vuzmojno e
[11/16/2009 20:07:18] DIMITRIO™ каза: BADGANAKA

2009-11-12 21:53:51 Докладвай

Gola voda si , Kakto predniq
taka i tozi rund
Отговори Изтриване
[11/16/2009 20:07:24] DIMITRIO™ каза: dokladvai go... na obratna vruzka..
[11/16/2009 20:07:29] Кирил Илиев каза: pi6e mi v skype samo..
[11/16/2009 20:07:42] DIMITRIO™ каза: nakarai go da mi pi6e vuv BF
[11/16/2009 20:07:56] DIMITRIO™ каза: az 6te go shpioniram

Royale глупав ето специално за тебе и скалъпения ти номер, със 300 зора накарах сетра ми да ми прати лога от компютъра в къщи... между мен и КИРО...

от там нататък БАДЖАНАКА САМ прописа.. след като го шпионриах, няколко пъти, съобщенията си ми седят във кутията във реда в който са дошли...
Дали е искал да се отказва или не не ме грее, Сагитариус може да каже, че само чакахме да мхане мода, за да го летим...

включително това и това съобщение....

BADGANAKA

2009-11-12 21:53:51 Докладвай

Gola voda si , Kakto predniq
taka i tozi rund
Отговори Изтриване

Повече няма да си губя времето с теб, защото за разлика от теб аз съм на работа по цял ден и имам задължения..., а не само да цикля и да кроя планове..., съобщенията на БАДЖАНАКА говорят сами по себе си и са в играта..., няма да споря с някакво комплексарче, дето избива комплекси в играта...

Играл съм срещу какви ли не играчи, ама такова нещо като тебе, хитро и лицемерно, сдухано не съм виждал никога....
>>>>>>аЗрудите<<<<<<
>>>>>>KASIOPEIA<<<<<
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Как пък те познава от предния рунд като не е играл тогава, не знам, ама щом си рекъл, айде. Ще те оставя да се издигаш в очите на слепите, както казах още в 1вия си пост. Просто е безсмислено да ми пробутваш доматите с колците. Ама щом искаш...
И стига си си бутал оправданието, че ходиш на работа. Сигурно като си бил на 16-17 по цял ден си ходил на работа, мда, мда.. добре. Тука си ни взе за канарчета направо.

P.S.: Само се чудя, при положение че знаеш, че тая тема няма никак да повлияе на акаунта ти т.е. няма да бъде наказан, защо пишеш тия работи? Какво точно се опитваш да докажеш? Или гузен - негонен бяга :)
Последна промяна от RoYaL на вт ное 17, 2009 1:44 pm, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
Spectre
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Spectre »

Смешко, за разлика от някои мамини хлапенца като теб, някои хора почват да работят на 18 години, по една или друга причина, защото без пари не може да се живее, мене не ме хрантутят мама и тате..., сам се оправям...

Чакам друга история да скалъпиш..., може да я пуснеш във ЗАДАЙ ВЪПРОС ЗА ВСЕЛЕНА 2, само там не си пуснал още..

Колкото по остарява БФ толкова по изглупяват хората в него..., не знам защо така..., една битка не може да се пусне нормално във трибуна без да се джавкаме... да интриганставаш..., до преди 3-4 дена ми се правеше на приятел, сега се чудиш какво да измислиш... ВЕТРОПОКАЗАТЕЛЧЕ си ти, накъдето задуха вятъра натам се обръщаш.....

Аз се радвам че съюз 333 ще вземат третината и заеха челните места, а вас ви натикахме в дъното... и ако играех за класация, нямаше да летя по всички от вашия влек съюз, а щях да си копая и да си трая.....

P.S. пиша, защото няма да позволя някакво недоностче да пише глупости по мой адрес....
Последна промяна от Spectre на вт ное 17, 2009 1:50 pm, променено общо 1 път.
>>>>>>аЗрудите<<<<<<
>>>>>>KASIOPEIA<<<<<
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Нали си наясно, че третина е само ЕДНА ТРЕТА от рунда ;)

P.S.: Нямам 18.
P.P.S.: Пишеш, ама не ти отива просто хахах. Уж се правши на голям и зрял, а чак на мен си ми ниЗък в очите.
Последна промяна от RoYaL на вт ное 17, 2009 1:52 pm, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Crashedd
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
Контакти:

Мнение от Crashedd »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Nov 17 2009, 14:46) Нали си наясно, че третина е само ЕДНА ТРЕТА от рунда ;)

P.P.S.: Пишеш, ама не ти отива просто хахах. Уж се правши на голям и зрял, а чак на мен си ми ниЗък в очите.
това е ясно :) давайте спамете си аз ще чета само :P
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
Потребителски аватар
Spectre
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Spectre »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Nov 17 2009, 14:46) Нали си наясно, че третина е само ЕДНА ТРЕТА от рунда ;)

Ей верно ли бе, добре че ми каза, отивам да си срежа вените, аз мислех че ще взема 4тото място и ще се кефя една година... :lol: :lol: :lol:

Голяма надувка ще излезеш със високо самочуствие, без покритие....

Аз повече няма да ти пиша, смятам да те игнорирам, както напрвих в скайп... пиши си...

Лек ден на всички останали...
>>>>>>аЗрудите<<<<<<
>>>>>>KASIOPEIA<<<<<
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

[/off]Някои работим от 16-годишни,колеги :) [/off]
По темата: :winter: (в последно време всички теми във форума не заслужават нищо повече от тази емотикона)

Edit:Най-новият потребител е: tak2.Tой идва,пазете се :)
Последна промяна от Skullcollector` на вт ное 17, 2009 2:39 pm, променено общо 1 път.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
BADGANAKA
Редник (Private)
Регистриран: чет апр 13, 2006 3:05 pm
Контакти:

Мнение от BADGANAKA »

Преди няколко дена ударих Кош и моднах защото си имам други проблеми . След като свърши мода влизам и виждам спектре да ми казва ала бала нали мога да удрям само танкери ... ( 24 000 боини точки от танкери ... много танкеир е трябвало да има :) ) Вчера реших да си изтрия ацц-то че ме мързи да играя и нямам време . Литнах по кош който беше ОФФ но влезе ... И се заяде ... "Еи сега ще видиш , само не излизай мод и т.н. " .. Писах му добре да те видим ... Литваи сега ... Тои не отговаряше и му написах ... Исках му скайпа да се чуеме ... И понеже си имамхме сметки за уреждане му казах ако е толкова отворен да литва ... и така се получи че накрая Спектре да литне ... ( Май трябваше да го остава да го накажат едно хубаво ... ) Пуснах в търговския да продавам след това всичко което имах ... Така и така сам играл защо да трия всичко като мога да помогна на някой ... Кош много говори но нищо не върши ... А пък това че за страхливец ... Маи не сте толкова смели да летите през деня с ЗНС-та а чакате вечер :P Всички сте едни играчи ... :lol:

Потребителски аватар
Spectre
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Spectre »

BADGANAKA написа:Цитат(BADGANAKA @ Nov 17 2009, 15:44) .. Писах му добре да те видим ... Литваи сега ... Тои не отговаряше и му написах ... Исках му скайпа да се чуеме ... И понеже си имамхме сметки за уреждане му казах ако е толкова отворен да литва ... и така се получи че накрая Спектре да литне ... ( Май трябваше да го остава да го накажат едно хубаво ... )

И къде си ми писал да литвам ,и кога сме си писали с теб в скайп, мисля даже че една атака не съм ти пускал от началото??!!!

Пак лъжи лъжи... и само лъжи, това и можете само, единственото което направих беше да взема колто се може повече флот от тези които пусна пазара...

И след последните ти съобщения онзи ден дори не ти отговорих на предизвикателните съобщения..., защото не смятам за нужно да го правя...
>>>>>>аЗрудите<<<<<<
>>>>>>KASIOPEIA<<<<<
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

Извинете ме, че ви се меся в задълбочения спор, но няма как да не попитам почтените момчета и момичета от ансър за програмките симулиращи активност и тяхното приложение в БФ.

Нали сме тръгнали истини да дирим!?
Отговори

Върни се в “Off Topic”