"...How you tried to set them free..."
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
"...Starry, starry night.
Paint your palette blue and grey,..."
Мило дневниче ... (емотиконка, която задрасква, къса листа и го хвърля в кошчето) ...
Добра вечер (същата емоутка)
Почвам по същество. Ден, като ден - касиопея през последните дни имаха малко превъзходство над нас. Главната причина съм я изтъкнал вече, но за някои звучи като оправдание - за това, няма да я споменавам повече. Както и да е, решихме една вечер да разгърнем частичак от потенциала си. Всичко започна, когато РОНИН отново полетя да събори керемидите на уайнот. Първи опит за покриваща атака от скорпио - нефелен - върнат, нов - отново, и отново и отново - на 4тия път я натамъни... на 20 секунди. Идеално, с теб сме скорпи, точен си. Архимед е твоя пътеводител! Само, че имаше една малка подробност, която ще си спестя. Атаката на ронин бе върната (защо ли?), а тази на скорпио удари. Последва контра от цъфто. Толкова прецизна, че даже ще цитирам "Дори Худини не можеше да се измъкне от нея". Последва здрав КЮТЕК:
[ANSR] cufto vs. [KASIOPEIA] skorpio
Преди това бях пуснал атака със звезди по планетата в 5та на спектре. Но тъй като 10 000 скаута се стацнаха секунди преди атаката, на звездите им бе зададена команда кръгом. Въпросните скаути се опитаха да направят една засечка, на която се посмяхме повече от колкото се смяхме и на Шкумбатап реди години:
http://un2.bulfleet.com/doklad.php?id=6 ... 1-16-14-08
Колонизираме, стациониране и нова атака. Съпровождана от бубу:
[ANSR] RoYaL vs. [KASIOPEIA] Spectre
[ANSR] Bubu vs. [KASIOPEIA] Spectre
Планетата долу - последва нов колонизатор.
И след това стациониране.
Междувременно обаче, флотът на планинския вожд Вато, бе забелязана без надзор. А такива грешки се наказват с точка от 1 до последната, и всички алинеи от наказателния кодекс на ANSR.
[ANSR] barbi vs. [KASIOPEIA] vato
Следващата стъпка бяха отново звезди по Spectre.
whynot литва, след него katalina.
По друга планета на свой ред литвам аз.
Покриващите атаки са от jorkaz, cufto и barbi:
Следва... там каквото следва:
Безуспешна атака от 10те звезди на whynot и 4 секунди по-късно 3те звезди на Каталина, на които може само да завиждате:
[ANSR] katalina vs. [KASIOPEIA] Spectre
15 минути по-късно по друга планета идва и моят ред:
Равносметка няма да правя. И сами може да си я направите.
Освен да поздравя Спектре с: http://www.youtube.com/watch?v=nkvLq0TYiwI
друго не ми остава.
Portraits hung in empty halls,..."
Paint your palette blue and grey,..."
Мило дневниче ... (емотиконка, която задрасква, къса листа и го хвърля в кошчето) ...
Добра вечер (същата емоутка)
Почвам по същество. Ден, като ден - касиопея през последните дни имаха малко превъзходство над нас. Главната причина съм я изтъкнал вече, но за някои звучи като оправдание - за това, няма да я споменавам повече. Както и да е, решихме една вечер да разгърнем частичак от потенциала си. Всичко започна, когато РОНИН отново полетя да събори керемидите на уайнот. Първи опит за покриваща атака от скорпио - нефелен - върнат, нов - отново, и отново и отново - на 4тия път я натамъни... на 20 секунди. Идеално, с теб сме скорпи, точен си. Архимед е твоя пътеводител! Само, че имаше една малка подробност, която ще си спестя. Атаката на ронин бе върната (защо ли?), а тази на скорпио удари. Последва контра от цъфто. Толкова прецизна, че даже ще цитирам "Дори Худини не можеше да се измъкне от нея". Последва здрав КЮТЕК:
[ANSR] cufto vs. [KASIOPEIA] skorpio
Преди това бях пуснал атака със звезди по планетата в 5та на спектре. Но тъй като 10 000 скаута се стацнаха секунди преди атаката, на звездите им бе зададена команда кръгом. Въпросните скаути се опитаха да направят една засечка, на която се посмяхме повече от колкото се смяхме и на Шкумбатап реди години:
http://un2.bulfleet.com/doklad.php?id=6 ... 1-16-14-08
Колонизираме, стациониране и нова атака. Съпровождана от бубу:
[ANSR] Bubu vs. [KASIOPEIA] Spectre
Планетата долу - последва нов колонизатор.
И след това стациониране.
Междувременно обаче, флотът на планинския вожд Вато, бе забелязана без надзор. А такива грешки се наказват с точка от 1 до последната, и всички алинеи от наказателния кодекс на ANSR.
[ANSR] barbi vs. [KASIOPEIA] vato
Следващата стъпка бяха отново звезди по Spectre.
whynot литва, след него katalina.
По друга планета на свой ред литвам аз.
Покриващите атаки са от jorkaz, cufto и barbi:
Следва... там каквото следва:
Безуспешна атака от 10те звезди на whynot и 4 секунди по-късно 3те звезди на Каталина, на които може само да завиждате:
[ANSR] katalina vs. [KASIOPEIA] Spectre
15 минути по-късно по друга планета идва и моят ред:
Равносметка няма да правя. И сами може да си я направите.
Освен да поздравя Спектре с: http://www.youtube.com/watch?v=nkvLq0TYiwI
друго не ми остава.
Portraits hung in empty halls,..."
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
- Spectre
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед фев 27, 2005 11:37 am
- Контакти:
Браво печелиш първо място за оригинално заглавие... и есе на годината...
как успя да го измислиш толкова....
Кефете се на 3те паднали празни планети..., само едната на 2 200 беше поразвита леко..., но я бутнах...
ресурса отиде в корабчета.. и проучвания...
Иначе поздравления, за разлика от вас аз играя тая игра за кеф... и не смятам да злорадствам със всеки пост, както вие дечица правите...
И както каза един, ваш съотборник..., дреме му на Спектре за планетите....
Кефете се на 3те паднали празни планети..., само едната на 2 200 беше поразвита леко..., но я бутнах...
Иначе поздравления, за разлика от вас аз играя тая игра за кеф... и не смятам да злорадствам със всеки пост, както вие дечица правите...
И както каза един, ваш съотборник..., дреме му на Спектре за планетите....
>>>>>>аЗрудите<<<<<<
>>>>>>KASIOPEIA<<<<<
>>>>>>KASIOPEIA<<<<<
[03:30:05] Katalina каза: и спектре сега хич няма да "разясни" какво е станало :DSpectre написа:Цитат(Spectre @ Nov 17 2009, 04:22) Браво печелиш първо място за оригинално заглавие... и есе на годината...![]()
как успя да го измислиш толкова....
Кефете се на 3те паднали празни планети..., само едната на 2 200 беше поразвита леко..., но я бутнах...ресурса отиде в корабчета.. и проучвания...
Иначе поздравления, за разлика от вас аз играя тая игра за кеф... и не смятам да злорадствам със всеки пост, както вие дечица правите...![]()
И както каза един, ваш съотборник..., дреме му на Спектре за планетите....![]()
[03:30:20] cufto каза: паленетите не беха развити
[03:30:23] cufto каза: ала бала
[03:30:28] cufto каза: само некви мини имаха
[03:30:38] cufto каза: и като ги бутнах 30 к свалих
Повече нямам какво да кажа
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
- TARATORcho
- Редник (Private)
- Регистриран: вт мар 24, 2009 1:08 am
- Контакти:
Една незабравима напрегната нощ измина.......! Поздравления за всички участници без изключения
до следващата такава
до следващата такава
Последна промяна от TARATORcho на вт ное 17, 2009 4:58 am, променено общо 1 път.
котката е мек и неразрушим предмет
ДИМИИИИИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ ДИМИИИ
ДИМИИИИИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ ДИМИИИ
Вчера явно е било тройно критичен ден за някои съюзи. Като гледам и трансфери е имало в последните секунди (е няма как АНСР са спецове по това). Поздрави и на двата враждуващи лагера, както и към тези които се облажиха от големия урожай.
Последна промяна от Dimorese на вт ное 17, 2009 10:21 am, променено общо 1 път.
- devastator
- Редник (Private)
- Регистриран: вт юли 08, 2008 10:01 am
- Контакти: