Наказанието на един дезертьор или как Spectre премаза Volim

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
ankor
Редник (Private)
Регистриран: нед апр 20, 2008 8:58 am
Контакти:

Мнение от ankor »

cuf написа:Цитат(cuf @ Nov 16 2009, 22:40) А защо не играе фамилия феноменални, сигурно нямат време или е нещо др :c022:
Пуснах му една атака с 4-5 звездици.Е и малко кръстове.От тогава ми се разсърди.А му бях хубава каса.
Потребителски аватар
letalenizhod
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб апр 14, 2007 3:44 am
Контакти:

Мнение от letalenizhod »

ще си позволя да апострофирам диос.диос да ме извиняваш но бих искал да уточня че най-бавния кораб е колонизатора.но от друга страна си прав от гледна точка на бойна флота бомбера и унито са най-бавни.без да съм пристрастен към един от двамата мога категорично да заявя че битката е нагласена а обясненията на спектре меко казано са съшити с бели конци.просто версията на спектре не се връзва с изнесените факти и допълнителни обяснения от ретро фена.ако имате някакви други доводи готов съм да ги оборя и тях... предварително.когато се лети по акаунт който трябва да бъде наказан се използва мълниеносна атака.т е дараги тактици и стратези рециклажа се оставя на произвола на съдбата.ама понеже аз не разбирам играта е там касата инсо да ви каже или пък друг който не знае диос.а най-добре си изберете вие.
за да направиш нещо гениално ти трябва план и недостатъчно време
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
Контакти:

Мнение от federaciq »

VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Nov 16 2009, 14:13) Много рядко греша :) И все пак всички са каси. Който го оспорва, да се погледне и пак да се помъчи да спори.
Но като се замисля, защото съм един дървен философ, радвайте се, че още Федито не ви е метнал, че щеше да ви се стори тясна вселената ... Ще ви мята, ще ви мята, ще ви мята, че ще ви писне ... Пък да не говорим ако дойде и Румпито ... Те тогава става лошо.
И като се замисля още ... Румпи, 'що с Федката не си направите едно съюзче, че да си паснете, ще сте като 2 капки изгоряло масло ...
ти чакай новата тема :)
обичам женичките обичам ги всичкитее
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”