ender написа:Цитат(ender @ Nov 16 2009, 23:57) като напълно незапознат с повода за таз намеса (на този иначе толкова уникален димчо... офф - кво става с тебе, жив ли си? откога не сме пили бира), предполагам, че имаш предвид едно от двете:
1) "колко хляб има още да ядеш дорде ме стигнеш", което би било странно, кат те знам ква си шматка
2) прикрита ревност, че писалките са (очевидно за пореден път) с друг - още по-странно, пак поради горния довод
Ревност е ревност е ...
Иначе мислех че е от един виц ойто очаквах мистерия да продължи
Та вица беше нещо от сорта ( казвам нещо от сорта , ако някой го знае да го разкаже по-добре )
ТУ софия. Последна лекция преди сесия. Скука.
От някъде тръгва тема за жена , скоро цялата зала се оживява. ( всички знам броят на студентките в ТУ , макарче тая година ме шашнаха )
Всеизвестният незадоволен , късащ ,цербер по ( Окай Кат да кажем , не им знам дисциплите ) се намесва - Ех деца деца - за вас Свалки ... за нас "писалки".
Гробна тишина. От последният ред се чува глас - Колкото "писалки ви трябват" , колко?? :D
Нещо от сорта беше , тряя да поразпитам някой познат от ТУ , те си ги знаят :D
Иначе ендере , кретам , смля ме живота , ама не се давам

За бира когато кажете , към края на седмица , ако има желаещи.( че от толкова приказки през годините почнах да я сънувам тая бира , ама то на сън работа ли си е ? :D ) И Пикарун искам да го видя , ако поддържате връзки. ( ама отнесете се сериозно към разговора за бирата , аз може и да не пия де , че ще съм с кола , ама ще гледам да съм приятна компания

)