Въпросче за програмка
-
All-EyEs-On-me
- Редник (Private)
- Регистриран: нед ное 01, 2009 8:12 pm
- Контакти:
Димчо .. ти сам си го каза .. познаваш "skull" и знаеш че не е наркоман, тогава как си позволяваш МЕН, къде си нямаш и най малката представа какъв съм да ме наричаш НАРКОМАН ?! Държиш ми сметка каква музика слушам, ама чакай малко .. аз слушам това, което на мен ми харесва. Всички били наркомани .... еми аз пък не съм ... пушил съм 3 години и спрях и кфо ?! ... Дай да продължа да се друсам защотото слушам такава музика и без наркотици тая музика не е готина .... извинявай ама незнам кой е лапето в тоя случай.
dim4o написа:Цитат(dim4o @ Nov 15 2009, 23:52) Дребен поне не ми е краден ника)
На двамата които подскочиха по-горе да си слушат наркоманските песнички и да се боцкат У Червило.
Тараторчо не си ти човека който да ми характеризира безсънието , кога спя и по колко спя. Съжелявам мама не ме кара да си лягам в 8 голям съм и сам си определям.
Рояле какво общо имам със малкия надут псевдо-оригинален крадец на никове?
И да искаш не можеш да съжЕляваш..неграмотник
За пореден път показа колко високо образована и сдържана личност си,поздравления
Последна промяна от rumpolino на пон ное 16, 2009 11:32 am, променено общо 1 път.
- TARATORcho
- Редник (Private)
- Регистриран: вт мар 24, 2009 1:08 am
- Контакти:
Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Nov 16 2009, 10:34) И да искаш не можеш да съжЕляваш..неграмотник![]()
За пореден път показа колко високо образована и здържана личност си,поздравления![]()
и ти образования си много ЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗдържан абе беги
Последна промяна от TARATORcho на пон ное 16, 2009 11:20 am, променено общо 1 път.
котката е мек и неразрушим предмет
ДИМИИИИИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ ДИМИИИ
ДИМИИИИИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ ДИМИИИ
- dim4o
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пон авг 08, 2005 8:43 pm
- Контакти:
Абе мишко долна , един глупав човек когато няма за какво друго да се заяде , се заяжда за правопис и граматика. Моля те млакни личи си че си малък и глупав. За две години не си мръднал , ама грам. Даже към по зле отиваш.Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Nov 16 2009, 12:34) И да искаш не можеш да съжЕляваш..неграмотник![]()
За пореден път показа колко високо образована и сдържана личност си,поздравления![]()
All-eye - това някакъв повод за хвалба ли е че си пушил 3 години. Карате да се чустваш горд ли като ни го споделяш ...
Радвам се , че си спрял , какво твърдиш , надявам се ,че е така.
А защо те смятан за "наркоман"ли ( под накоман не си представяй някъв пропаднал тип със игла и спинциовка , съвременните наркомани са коренно разлини ) - както казах 90% от феновете на тази музика са такива , а който и от тях да питаш се са чисти ...
Един вид 90% от случайте улучваш такъв човек ...
Може ти да си от онея богоизбрани 10% ....
Не признаете вы мое родство,
А я ваш брат, я человек.
Не искаме БОГАТСТВА не искаме ПАРИ искаме РАКИЯТА на старите ЦЕНИ !!!!
А я ваш брат, я человек.
Не искаме БОГАТСТВА не искаме ПАРИ искаме РАКИЯТА на старите ЦЕНИ !!!!
-
All-EyEs-On-me
- Редник (Private)
- Контакти:
Мисълта ми беше друга .... но както и да е. Няма значение какви са били и какви са сега "наркоманите" всичко това, което се употребява е наркотик ... Принципно аз съм ЗА на някое купонче, като се саберете хора да си прайте кефа, да си изпушите 1 цигарка, може би 2 или там колкото трябват, ама да го правиш защото ти е скучно или защото "имаш нужда" за мен тфа е безсмислено .....dim4o написа:Цитат(dim4o @ Nov 16 2009, 12:46) All-eye - това някакъв повод за хвалба ли е че си пушил 3 години. Карате да се чустваш горд ли като ни го споделяш ...
А защо те смятан за "наркоман"ли ( под накоман не си представяй някъв пропаднал тип със игла и спинциовка , съвременните наркомани са коренно разлини ) - както казах 90% от феновете на тази музика са такива , а който и от тях да питаш се са чисти ...
Какво ще рече "богоизбраните" ?! Просто за мен "да си направиш кефа" не е да си купиш наркотици и да се направиш "на животно", има най различни начини, чрез които може да ти е весело .. и не във всички за замесени наркотиците
Последна промяна от All-EyEs-On-me на пон ное 16, 2009 12:24 pm, променено общо 1 път.
dim4o написа:Цитат(dim4o @ Nov 16 2009, 12:46) Абе мишко долна , един глупав човек когато няма за какво друго да се заяде , се заяжда за правопис и граматика. Моля те млакни личи си че си малък и глупав. За две години не си мръднал , ама грам. Даже към по зле отиваш.
All-eye - това някакъв повод за хвалба ли е че си пушил 3 години. Карате да се чустваш горд ли като ни го споделяш ...
Определено ги разбираш нещата..глупав човек е тоя дето се заяжда за неправилен правопис
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
Хубав пост,Димчо,прав си за всичко.За жалост това е реалността...И аз имам прекалено много познати,които не мога да нарека вече приятели,поради простата причина,че не мислят с какви пари ще си купят храна на другия ден,а мислят как ще си купят трева,амфети,хапове,хероин и т.н.Както казах много е жалко...
А може би най-фрапиращия случай,на който съм бил свидетел беше преди 3-4 години(още ученик) на 15 септември в двора на училището 9-9:30.Обсъждаме учителите,от време на време злобен коментар към някой от тях и по едно време идва едно момиче при нас 8-ми клас и пита "Момчета,имате ли бело?"...В последствие разбрах,че това момиче е имало най-високи оценки на приемните изпити от всички кандидати.И да питаш на първия си учебен ден в гимназията рано сутринта непознати..."дали имат бело"...Без коментар.
Не ме е яд за некадърниците,които работят по строежи и се друсат(и такива доста познавам),яд ме е za хората с потенциал,които си провалят живота,заради едната простотия...
@Румпи,много бързо забрави времето,когато беше форумния идиот
Не се опитвай да раздаваш правосъдие,защото все още си форумния идиот
Edit:Сикс,въпрос на вкус.
към автора http://www.techsmith.com/download/camtasiatrial.asp
А може би най-фрапиращия случай,на който съм бил свидетел беше преди 3-4 години(още ученик) на 15 септември в двора на училището 9-9:30.Обсъждаме учителите,от време на време злобен коментар към някой от тях и по едно време идва едно момиче при нас 8-ми клас и пита "Момчета,имате ли бело?"...В последствие разбрах,че това момиче е имало най-високи оценки на приемните изпити от всички кандидати.И да питаш на първия си учебен ден в гимназията рано сутринта непознати..."дали имат бело"...Без коментар.
Не ме е яд за некадърниците,които работят по строежи и се друсат(и такива доста познавам),яд ме е za хората с потенциал,които си провалят живота,заради едната простотия...
@Румпи,много бързо забрави времето,когато беше форумния идиот
Не се опитвай да раздаваш правосъдие,защото все още си форумния идиот
Edit:Сикс,въпрос на вкус.
Последна промяна от Skullcollector` на пон ное 16, 2009 1:38 pm, променено общо 1 път.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
-
All-EyEs-On-me
- Редник (Private)
- Контакти:
Skull при мен е абсолютно същата ситуация ..... и затова се дразня като ми кажат "наркоман"Skullcollector` написа:Цитат(Skullcollector` @ Nov 16 2009, 14:03) И аз имам прекалено много познати,които не мога да нарека вече приятели,поради простата причина,че не мислят с какви пари ще си купят храна на другия ден,а мислят как ще си купят трева,амфети,хапове,хероин и т.н.Както казах много е жалко...
П.С програмката е 30 дневна
Последна промяна от All-EyEs-On-me на пон ное 16, 2009 1:50 pm, променено общо 1 път.
- TARATORcho
- Редник (Private)
- Регистриран: вт мар 24, 2009 1:08 am
- Контакти: