federaciq написа:Цитат(federaciq @ Nov 15 2009, 22:50) По-големите могат повече!
До колкото знам имаше една тема ''Евалана на Чаровна за новите правила'' сега пък има и недоволни,еми какво да кажа не може всички да сащастливи на ,който не му харесва да не играе! И ако мислиш,че се играе лесно като си на много точки лъжеш се!
Да правилата са си добри общо взето тука в спийда,само че ми се щеше бойни/рес. 3/1 но това ми се ще на мен а реалността е друга.Аз примерно никога не съм твърдял че е лесно на многото точки,но и винаги съм се дразнил на тези които твърдят че бойните акаунти са лесни,защото не е така,при бойния акаунт също го има дебненето,и за да печелиш рунд по бойни (или поне да си в топ10) точки също е много трудно,и изисква не по-малко време от един топ акаунт,макар че аз смятам за топ акаунт и бойния когато е с достатъчно много бойни точки.Тука го има момента дори дадена флота да е забравена нещата да опират до това коя акула първа ще го удари(Което ми напомня за това колко е тъпа втора вселена с тоя коефициент над 100к точки и дисбаланса който се поражда заради това).Така че дайте да не плюете бойните акаунти,и да ми хвалите топ-ресурсните акаунти,нека всеки да играе както намери за добре и да не гледаме в паницата на другите,и двата стила игра имат своя чар,трудности и радости от постигнатото с тях!
И въпрос към администрацията на играта-Защо няма награда за спечелилите рунд по бойни точки?И след като не влизат в категория "победители"защо трябва да имат тежест при определянето на коефициента?