Вселена спийд правила рунд18 удачни или не

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
Контакти:

Мнение от federaciq »

tgg78 написа:Цитат(tgg78 @ Nov 15 2009, 16:36) ами това доколкото знам стана само с една битка кофти е цял рунд да се решава само с 1 битка.може би много хора ще ми се присмеят сега но според мен трябва и бойните точки да се определят по структура а не по сила.тази промяна пак облагодетелства миньорите кво като удариш на някой 1000 транса примерно какъв дивидент ще ти донесе.
По-големите могат повече!
До колкото знам имаше една тема ''Евалана на Чаровна за новите правила'' сега пък има и недоволни,еми какво да кажа не може всички да сащастливи на ,който не му харесва да не играе! И ако мислиш,че се играе лесно като си на много точки лъжеш се!
Последна промяна от federaciq на нед ное 15, 2009 11:54 pm, променено общо 1 път.
обичам женичките обичам ги всичкитее
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

tgg78 написа:Цитат(tgg78 @ Nov 16 2009, 00:36) ами това доколкото знам стана само с една битка кофти е цял рунд да се решава само с 1 битка.може би много хора ще ми се присмеят сега но според мен трябва и бойните точки да се определят по структура а не по сила.тази промяна пак облагодетелства миньорите кво като удариш на някой 1000 транса примерно какъв дивидент ще ти донесе.
Извини ме, но рунда е 3 месеца, нали? Имаш време за всичко, да се развиеш и да почнеш да се биеш, сега ще ме нападнете, као кажа, че вашето мислене е погрешно, с това да почвате битките в момента, в който сте се регистрирали, защото грешно реално няма. Но все пак хората са ви дали 3 месеца. Някои си градят добре стратегия. Както вие си градите стратегия, но явно се оказва несполучлива.
Последна промяна от RoYaL на пон ное 16, 2009 12:04 am, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
tgg78
Редник (Private)
Регистриран: нед яну 11, 2009 10:12 am
Контакти:

Мнение от tgg78 »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Nov 16 2009, 01:00) Извини ме, но рунда е 3 месеца, нали? Имаш време за всичко, да се развиеш и да почнеш да се биеш, сега ще ме нападнете, као кажа, че вашето мислене е погрешно, с това да почвате битките в момента, в който сте се регистрирали, защото грешно реално няма. Но все пак хората са ви дали 3 месеца. Някои си градят добре стратегия. Както вие си градите стратегия, но явно се оказва несполучлива.
нямам нищо против твоята стратегия но в случая тя е единствената правилна говоря за това че трябва човек да има възможност и за друг тип стратегия която също да му дава шанс за успех ако я изиграе както трябва разбира се .в играта както и в живота трябва да има многообразие иначе става скучно не мислиш ли.
Последна промяна от tgg78 на пон ное 16, 2009 12:11 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

federaciq написа:Цитат(federaciq @ Nov 15 2009, 22:50) По-големите могат повече!
До колкото знам имаше една тема ''Евалана на Чаровна за новите правила'' сега пък има и недоволни,еми какво да кажа не може всички да сащастливи на ,който не му харесва да не играе! И ако мислиш,че се играе лесно като си на много точки лъжеш се!
Да правилата са си добри общо взето тука в спийда,само че ми се щеше бойни/рес. 3/1 но това ми се ще на мен а реалността е друга.Аз примерно никога не съм твърдял че е лесно на многото точки,но и винаги съм се дразнил на тези които твърдят че бойните акаунти са лесни,защото не е така,при бойния акаунт също го има дебненето,и за да печелиш рунд по бойни (или поне да си в топ10) точки също е много трудно,и изисква не по-малко време от един топ акаунт,макар че аз смятам за топ акаунт и бойния когато е с достатъчно много бойни точки.Тука го има момента дори дадена флота да е забравена нещата да опират до това коя акула първа ще го удари(Което ми напомня за това колко е тъпа втора вселена с тоя коефициент над 100к точки и дисбаланса който се поражда заради това).Така че дайте да не плюете бойните акаунти,и да ми хвалите топ-ресурсните акаунти,нека всеки да играе както намери за добре и да не гледаме в паницата на другите,и двата стила игра имат своя чар,трудности и радости от постигнатото с тях!
И въпрос към администрацията на играта-Защо няма награда за спечелилите рунд по бойни точки?И след като не влизат в категория "победители"защо трябва да имат тежест при определянето на коефициента?
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Има неща за оправяне, и едно от тях е бойните точки да намалят при загуба.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
MaTaDoR
Редник (Private)
Регистриран: нед дек 21, 2008 12:02 am
Контакти:

Мнение от MaTaDoR »

m0rtaL написа:Цитат(m0rtaL @ Nov 15 2009, 23:30) Матадоре,не искам да те коментирам,но фактите говорят,втора е най безинтересната вселена няма какво повече да се каже.Когато фактите говорят си мълчи и си трай ;) и бойните точки мислиш че са смешни...не искам да казвам кой е смешния в случая.Ти какво искаш-да забранят атаките ли?Или най-добре да се премахне менюто"кораби"и"флоти"?
Най-безмислената ли?? Че той рояла си ти каза че там много малко оцеляват,първи си отиват баш касите,после са такива боици като теб.
Никой не е казвал да се забранят атаките,имаш много време да си се развиеш и да си прайш после флот,а не да се оплаквате,че някой по силен ви бие като минете 300к точки. :)
Мненията са като задниците. Всички ги имаме, но не винаги е уместно да ги показваме!!!
Потребителски аватар
TARATORcho
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 24, 2009 1:08 am
Контакти:

Мнение от TARATORcho »

m0rtaL написа:Цитат(m0rtaL @ Nov 16 2009, 00:07) .Така че дайте да не плюете бойните акаунти,и да ми хвалите топ-ресурсните акаунти,нека всеки да играе както намери за добре и да не гледаме в паницата на другите
абе ти избощо не си в час или изобщо незнаеш какво искаш..... :p140: ама най-вероятно и 2-те.всеки да си играел както си намери за добре ми що тогава се оплакваш бе ? щом не го намираш за добре да играеш за бойни точки не играй за бойни точки ..... пък колкото до 2-ра и на мен ще ми е най безинтересната вселена ако съм баннат в нея. :lol: лично за мен си е доста добре там има тръпка,има бой има силни съюзи,отборна игра и фактора късмет също е силно заложен което прави играта още по интересна. а това че ти АКО играеше там щеше да висиш на едни точки и 55 дена да се оплакваш че неможеш да прогресираш си е лично твой проблем..... а между другото сега с тея правила и в спийд е доста интересно жалко че на такива като теб неможе да се угоди.
Последна промяна от TARATORcho на пон ное 16, 2009 1:06 am, променено общо 1 път.
котката е мек и неразрушим предмет

ДИМИИИИИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ ДИМИИИ
Потребителски аватар
MaTaDoR
Редник (Private)
Регистриран: нед дек 21, 2008 12:02 am
Контакти:

Мнение от MaTaDoR »

TARATORcho написа:Цитат(TARATORcho @ Nov 16 2009, 01:01) абе ти избощо не си в час или изобщо незнаеш какво искаш..... :p140: ама най-вероятно и 2-те.всеки да си играел както си намери за добре ми що тогава се оплакваш бе ? щом не го намираш за добре да играеш за бойни точки не играй за бойни точки ..... пък колкото до 2-ра и на мен ще ми е най безинтересната вселена ако съм баннат в нея. :lol: лично за мен си е доста добре там има тръпка,има бой има силни съюзи,отборна игра и фактора късмет също е силно заложен което прави играта още по интересна. а това че ти АКО играеше там щеше да висиш на едни точки и 55 дена да се оплакваш че неможеш да прогресираш си е лично твой проблем..... а между другото сега с тея правила и в спийд е доста интересно жалко че на такива като теб неможе да се угоди.
те спийда им го осакатиха и го остайха без мини и махнаха им известието,че да могат да атакуват и по големите от тях макар и да са с по-силен спай.

бту втора е супер безинтересна кога съм баннат - ФАКТ :lol:

Наистина във втора има поне 5 силни съюза докато в спийда един Lamez и до там.Мортала ся го е яд че го баннаха във втора и вече е най-безинтересната :)
Мненията са като задниците. Всички ги имаме, но не винаги е уместно да ги показваме!!!
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

Не ви ли омръзна да го дъвчете това "боен" vs. "миньорски" акаунт.Който може да играе,си играе.Точка.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

TARATORcho написа:Цитат(TARATORcho @ Nov 16 2009, 00:01) абе ти избощо не си в час или изобщо незнаеш какво искаш..... :p140: ама най-вероятно и 2-те.всеки да си играел както си намери за добре ми що тогава се оплакваш бе ? щом не го намираш за добре да играеш за бойни точки не играй за бойни точки ..... пък колкото до 2-ра и на мен ще ми е най безинтересната вселена ако съм баннат в нея. :lol: лично за мен си е доста добре там има тръпка,има бой има силни съюзи,отборна игра и фактора късмет също е силно заложен което прави играта още по интересна. а това че ти АКО играеше там щеше да висиш на едни точки и 55 дена да се оплакваш че неможеш да прогресираш си е лично твой проблем..... а между другото сега с тея правила и в спийд е доста интересно жалко че на такива като теб неможе да се угоди.
(finger)
Последна промяна от m0rtaL на пон ное 16, 2009 3:07 am, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Off Topic”