Мери си приказките.All-EyEs-On-me написа:Цитат(All-EyEs-On-me @ Nov 16 2009, 01:31) На кого викаш наркоман бе ей пед***** малко тъпо ?!?!?!
Skull програмката е платена ..
Достатъчно наблюдения имам над хората слушащи тая сбъркана музика.
Мери си приказките.All-EyEs-On-me написа:Цитат(All-EyEs-On-me @ Nov 16 2009, 01:31) На кого викаш наркоман бе ей пед***** малко тъпо ?!?!?!
Skull програмката е платена ..
1во Прекалено си недорасъл за да знаеш какво въобще трябва да правишAll-EyEs-On-me написа:Цитат(All-EyEs-On-me @ Nov 16 2009, 02:49) Абе смешник ..... 1) не ми казвай какво да правя 2) Наеш ли колко ми е през к**а дали те кефи тая музика или не 3) внимавай на кого викаш наркоман ... !!! Трай си там и не се прави на умен ...
1- Недорасъл ... объркал си човека детенце ...dim4o написа:Цитат(dim4o @ Nov 16 2009, 01:54) 1во Прекалено си недорасъл за да знаеш какво въобще трябва да правиш
2ро Катти е през кура за какво пишеш сумати постове
3то Пак ти казвам внимавай с тона.
доказа на всички колко си смешен. браво фурумна звездичке ,страшен сиdim4o написа:Цитат(dim4o @ Nov 16 2009, 00:54) 1во Прекалено си недорасъл за да знаеш какво въобще трябва да правиш
2ро Катти е през кура за какво пишеш сумати постове
3то Пак ти казвам внимавай с тона.
Селски манталитет , я виж аверчето ти как псува.TARATORcho написа:Цитат(TARATORcho @ Nov 16 2009, 03:07) доказа на всички колко си смешен. браво фурумна звездичке ,страшен сиeyes не се нерви нека си пише щом му доставя удоволствие да показва селския си манталитет дано ударят скоро
че от начало се смях ама вече стана трагично
Хах,Димчо,нямам нищо против теб,но ако обичаш по-внимателно с определенията.dim4o написа:Цитат(dim4o @ Nov 16 2009, 00:45) Мери си приказките.
Достатъчно наблюдения имам над хората слушащи тая сбъркана музика.