Вселена спийд правила рунд18 удачни или не

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Във втора няма хора, защото малко оцеляват :)
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

С три четири акаунта, нещата винаги се оправят. А автора на темата до преди няколко дена казва
tgg78 написа:4 11 бе успешен ден проведох доста битки ето и трите по големи
Потребителски аватар
tgg78
Редник (Private)
Регистриран: нед яну 11, 2009 10:12 am
Контакти:

Мнение от tgg78 »

Dimorese написа:Цитат(Dimorese @ Nov 15 2009, 23:39) С три четири акаунта, нещата винаги се оправят. А автора на темата до преди няколко дена казва
да така беше и така ще бъде и занапред нищо че ме занулиха тази вечер въпросът е принципен според мен трябва бойните точки да са с по голяма тежест защото има разлика от това да си копаш мирно и кротко и от това да дебнеш някой да го удариш и да го окрадеш оттам идва тръпката в играта.и не съм единственият дето мисли така.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

tgg78 написа:Цитат(tgg78 @ Nov 15 2009, 23:48) да така беше и така ще бъде и занапред нищо че ме занулиха тази вечер въпросът е принципен според мен трябва бойните точки да са с по голяма тежест защото има разлика от това да си копаш мирно и кротко и от това да дебнеш някой да го удариш и да го окрадеш оттам идва тръпката в играта.и не съм единственият дето мисли така.
Пробвай да копаш мирно и кротко да видим до къде ще стигнеш? Що ми се струва, че и толкова няма

Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

За мене втора е перфектната вселена.Начешеш си крастата за 2 седмици и 1 година почивка :)
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Потребителски аватар
tgg78
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от tgg78 »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Nov 15 2009, 23:49) Пробвай да копаш мирно и кротко да видим до къде ще стигнеш? Що ми се струва, че и толкова няма
този начин на игра съществува така или иначе казвам че трябва да има и друг начин за успех и всеки да си избере неговият но при тези правила кой би избрал биткаджийски акаунт.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

tgg78 написа:Цитат(tgg78 @ Nov 16 2009, 00:12) този начин на игра съществува така или иначе казвам че трябва да има и друг начин за успех и всеки да си избере неговият но при тези правила кой би избрал биткаджийски акаунт.
Факт обаче, че акаунтите с най-много ресурсни в момента имат и най-много бойни точки.

Потребителски аватар
MaTaDoR
Редник (Private)
Регистриран: нед дек 21, 2008 12:02 am
Контакти:

Мнение от MaTaDoR »

Втора според мен е по-добре от спийда,там поне има много хора над 100к точки,а тея боините акк-та са много колпави стоят ми цял рунд на 20-30к
праат 60-70к WP и после що някой дето е 150к точки ги биел.Еми помислите малко що,вие само се биете с трудните и непобедими противници на два пъти по-малко точки от вас дето сейвън незнаят как се прави,правите си смешните боини точки и се раздавате на макс.Та затва искате да са боини:ресурсни 3:1.....не става само с биене трябва и акъл.

ЕДИТ: боините акк-та цял рунд се бият да направят 100к WP , а "миньорите" с една битка правят толкова.....
Последна промяна от MaTaDoR на нед ное 15, 2009 11:23 pm, променено общо 1 път.
Мненията са като задниците. Всички ги имаме, но не винаги е уместно да ги показваме!!!
Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

MaTaDoR написа:Цитат(MaTaDoR @ Nov 15 2009, 22:17) Втора според мен е по-добре от спийда,там поне има много хора над 100к точки,а тея боините акк-та са много колпави стоят ми цял рунд на 20-30к
праат 60-70к WP и после що някой дето е 150к точки ги биел.Еми помислите малко що,вие само се биете с трудните и непобедими противници на два пъти по-малко точки от вас дето сейвън незнаят как се прави,правите си смешните боини точки и се раздавате на макс.Та затва искате да са боини:ресурсни 3:1.....не става само с биене трябва и акъл.

ЕДИТ: боините акк-та цял рунд се бият да направят 100к WP , а "миньорите" с една битка правят толкова.....
Матадоре,не искам да те коментирам,но фактите говорят,втора е най безинтересната вселена няма какво повече да се каже.Когато фактите говорят си мълчи и си трай ;) и бойните точки мислиш че са смешни...не искам да казвам кой е смешния в случая.Ти какво искаш-да забранят атаките ли?Или най-добре да се премахне менюто"кораби"и"флоти"?
Последна промяна от m0rtaL на нед ное 15, 2009 11:34 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
tgg78
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от tgg78 »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Nov 16 2009, 00:17) Факт обаче, че акаунтите с най-много ресурсни в момента имат и най-много бойни точки.
ами това доколкото знам стана само с една битка кофти е цял рунд да се решава само с 1 битка.може би много хора ще ми се присмеят сега но според мен трябва и бойните точки да се определят по структура а не по сила.тази промяна пак облагодетелства миньорите кво като удариш на някой 1000 транса примерно какъв дивидент ще ти донесе.
Последна промяна от tgg78 на нед ное 15, 2009 11:48 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Off Topic”