падна ми нета
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
ами хората си обсъждат битката-ти защо си строши пръстите пръв да я отвориш,а сега да я затвориш
?
не виждам предпоставки за затварянето й,след като е гореща тема вече...
човек не може да му се угоди...
П.С.
аз си ползвам услугата смс от разстояние като ми спре нета,за да си спестя после излагациите и коментарите две седмици след това...защото истината боли както казват хората...но нека и ти вярват хората как нета ти беше спрял в 14 часа,а битката се проведе в 16 ...ами говори за други неща но...ако няма кой да му осъществи желанието да отвори тема и после да я затвори,значи има защо...
не виждам предпоставки за затварянето й,след като е гореща тема вече...
човек не може да му се угоди...
П.С.
аз си ползвам услугата смс от разстояние като ми спре нета,за да си спестя после излагациите и коментарите две седмици след това...защото истината боли както казват хората...но нека и ти вярват хората как нета ти беше спрял в 14 часа,а битката се проведе в 16 ...ами говори за други неща но...ако няма кой да му осъществи желанието да отвори тема и после да я затвори,значи има защо...
Последна промяна от Hardcore на нед ное 15, 2009 10:10 pm, променено общо 1 път.
- federaciq
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
- Контакти:
предният път неm0rtaL написа:Цитат(m0rtaL @ Nov 15 2009, 15:46) Когато каруцата се обърне-оправдания хиляди.Пък и да не забравяме че дори да ти е спрял нета,това е част от играта,но пък от друга страна тоя рунд май не ти е за първи път...и предния ли път ти спря нета???
обичам женичките обичам ги всичкитее