Вселена спийд правила рунд18 удачни или не
- tgg78
- Редник (Private)
- Регистриран: нед яну 11, 2009 10:12 am
- Контакти:
искам да чуя мнения за правилата в рунд18 на вселена спийд според мен те не са удачни.бойните акаунти с тези правила нямат шанс.трябва в слеващият рунд да се върне правилото бойните точки да се умножават по3 и да се атакува само по ресурсни точки.така както е сега се дава предимство на минъорите.все пак битките правят играта интересна поне според мен.очаквам мнения по въпроса.
Ха-ха-ха. Искаш да е както на теб ти оттърва, а? Това е игра, в която трябва да се развиваш, а не да стоиш на 20 000 точки цял рунд. Иначе за какво ги има всички тези сгради и проучвания? Най-добре за вас да ви направят една вселена, където всички проучвания и сгради са до 8мо нивоtgg78 написа:Цитат(tgg78 @ Nov 15 2009, 22:36) искам да чуя мнения за правилата в рунд18 на вселена спийд според мен те не са удачни.бойните акаунти с тези правила нямат шанс.трябва в слеващият рунд да се върне правилото бойните точки да се умножават по3 и да се атакува само по ресурсни точки.така както е сега се дава предимство на минъорите.все пак битките правят играта интересна поне според мен.очаквам мнения по въпроса.
Последна промяна от RoYaL на нед ное 15, 2009 9:50 pm, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
- tgg78
- Редник (Private)
- Регистриран: нед яну 11, 2009 10:12 am
- Контакти:
Играта трябва да дава повече варианти за успешен ацц.Сега аз има приблизително 20000 ресурсни и 30000 бойни точки общо 50000. и играчи с 15000 точки т.е. от мойта категория са ми зелени а мен могат да ме атакуват играчи с 150000 точки които е нормално да са с по силен флот от мен.Мисля че това не е особено справедливо положение и трябва да се помисли по този въпрос.RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Nov 15 2009, 22:45) Ха-ха-ха. Искаш да е както на теб ти оттърва, а? Това е игра, в която трябва да се развиваш, а не да стоиш на 20 000 точки цял рунд. Иначе за какво ги има всички тези сгради и проучвания? Най-добре за вас да ви направят една вселена, където всички проучвания и сгради са до 8мо ниво
- m0rtaL
- Редник (Private)
- Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
- Контакти:
Хахаха сега пък е както на теб ти отърва хахаха,тогава беше по-интересна играта!Много ясно че при 3/1 бойни/ресурсни е по-интересна игратаRoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Nov 15 2009, 21:45) Ха-ха-ха. Искаш да е както на теб ти оттърва, а? Това е игра, в която трябва да се развиваш, а не да стоиш на 20 000 точки цял рунд. Иначе за какво ги има всички тези сгради и проучвания? Най-добре за вас да ви направят една вселена, където всички проучвания и сгради са до 8мо ниво
Последна промяна от m0rtaL на нед ное 15, 2009 10:00 pm, променено общо 1 път.
Нека да са 3 към 1. Нека коефа да е по-ресурсни и нека сес вали границата, да се нападат акаунти от всички - както във втора - 100к.m0rtaL написа:Цитат(m0rtaL @ Nov 15 2009, 22:53) Хахаха сега пък е както на теб ти отърва хахаха,тогава беше по-интересна играта!Много ясно че при 3/1 бойни/ресурсни е по-интересна игратаили и ти си от тея дето искат да няма бойни точки,или май направо да се премахнат корабите,само да се копа
![]()
И аз съм на мнение, че трябва да има много варианти. НО съм и против застоялите акаунти.
И ТГГ, не виждам аккъв е проблема, като има по-силна флота. То х2 на твоите ресурсни, някои хора имат по-силна.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
- m0rtaL
- Редник (Private)
- Контакти:
Ой ой ой във втора е тъпотия на тъпотиите,трябва да си е както преди 2 рунда в спийда.Тогава беше добре балансирана играта поне според мене само дето трябваше да са си 3/1 бойни/ресурсни!То се вижда колко е успешна втора вселена като играят съвсем малко хора,това е показателно колко са калпави правилата там!RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Nov 15 2009, 21:58) Нека да са 3 към 1. Нека коефа да е по-ресурсни и нека сес вали границата, да се нападат акаунти от всички - както във втора - 100к.
И аз съм на мнение, че трябва да има много варианти. НО съм и против застоялите акаунти.
И ТГГ, не виждам аккъв е проблема, като има по-силна флота. То х2 на твоите ресурсни, някои хора имат по-силна.
Ти заради баланса ли регваш по няколко акаунта?m0rtaL написа:Цитат(m0rtaL @ Nov 15 2009, 23:04) Ой ой ой във втора е тъпотия на тъпотиите,трябва да си е както преди 2 рунда в спийда.Тогава беше добре балансирана играта поне според мене само дето трябваше да са си 3/1 бойни/ресурсни!То се вижда колко е успешна втора вселена като играят съвсем малко хора,това е показателно колко са калпави правилата там!
- m0rtaL
- Редник (Private)
- Контакти:
Хехе там винаги се регвам по много пъти някои ги трия други забравям и така...пък и нали и без тва никой не играе та се стремя да има повече страници класацията,един вид помагам да са повече потребителите че и без тва е умряла работа тамDimorese написа:Цитат(Dimorese @ Nov 15 2009, 22:08) Ти заради баланса ли регваш по няколко акаунта?
подкрепям Мортал за това,че във вселена 2 са калпави-за това няма спор-но тука що-годе се ядват-който знае как да играе не го плашат никакви правила,но моето мнение никой не го уважи когато се писаха правилата за този рунд-хайде съгласен съм със отпадането на смс-известването,съгласен съм и с коефицент x3,но трябваше да се върнат 8-те планети на акаунт...и трябваше търговията с газ да се удвои поне от сега позволената,надявам се в следващия рунд и това да се оправи...
- m0rtaL
- Редник (Private)
- Контакти:
Да аз се съгласявам с теб че тук се ядват правилата,наистина който може да играе ще се справиHardcore написа:Цитат(Hardcore @ Nov 15 2009, 22:25) подкрепям Мортал за това,че във вселена 2 са калпави-за това няма спор-но тука що-годе се ядват-който знае как да играе не го плашат никакви правила,но моето мнение никой не го уважи когато се писаха правилата за този рунд-хайде съгласен съм със отпадането на смс-известването,съгласен съм и с коефицент x3,но трябваше да се върнат 8-те планети на акаунт...и трябваше търговията с газ да се удвои поне от сега позволената,надявам се в следващия рунд и това да се оправи...