Rosen_00 vs Bojidar

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Rosen_00
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет май 12, 2006 5:06 am
Контакти:

Мнение от Rosen_00 »

След като наследих добре развитото ацц от Mo`Money не ми остана нищо друго от това да си припомня " добрите стари времена" и да пълня складовете със скраб от разбити флоти :c022: Посвещавам тази битка на Mo`Money и на приятелите ми към които ще се присъединя утре вечер...поради технически причини не мога сега....Защитника го отнесе както си беше онлайн ....вярвам се сещате как :lol: Приятна игра на всички и късмет :a055: Щях да забравя ето и кютека :p140:
Последна промяна от Rosen_00 на нед ное 15, 2009 12:21 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
TARATORcho
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 24, 2009 1:08 am
Контакти:

Мнение от TARATORcho »

Много красота виждам в тази битка ..... наистина едно голямо браво
котката е мек и неразрушим предмет

ДИМИИИИИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ ДИМИИИ
Потребителски аватар
Darth Sidious
Редник (Private)
Регистриран: вт дек 02, 2008 11:30 pm
Контакти:

Мнение от Darth Sidious »

TARATORcho написа:Цитат(TARATORcho @ Nov 14 2009, 23:05) Много красота виждам в тази битка ..... наистина едно голямо браво
браво на Росен преди време в уни1 когато беше в God of war пак имаше красиви битки продалжавай така. :a055: :crazy_pilot:
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Браво Росене, само така. продължавай в същия дух да мачкаш,аз мога да направя само така :k014: мерси за доклада :a055:

Радвам се за добрата оценка дадена ми от играч,който е постигнал доста във булфа за ацц което съм развил :a055:
Последна промяна от Mo`Money на нед ное 15, 2009 12:33 am, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Потребителски аватар
ferrata
Редник (Private)
Регистриран: нед мар 04, 2007 9:32 pm
Контакти:

Мнение от ferrata »

Браво браво .. ето за това е по-добре да си трием акаунтите вместо да ги даваме :dizzy:

Гг вселена спийд няма да се върна скоро..
Потребителски аватар
ReSid3ntEvil
Редник (Private)
Регистриран: пон сеп 21, 2009 12:43 pm
Контакти:

Мнение от ReSid3ntEvil »

Страхотна битка се получи, БРАВО... :a055: :a013:
[b]Bl0od Is FalliNg Lik3 ThE RaiN....[/b]
Потребителски аватар
MaKaVeL1
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед ное 09, 2008 8:35 pm
Контакти:

Мнение от MaKaVeL1 »

Rosen_00 написа:Цитат(Rosen_00 @ Nov 14 2009, 22:45) След като наследих добре развитото ацц от Mo`Money не ми остана нищо друго от това да си припомня " добрите стари времена" и да пълня складовете със скраб от разбити флоти :c022: Посвещавам тази битка на Mo`Money и на приятелите ми към които ще се присъединя утре вечер...поради технически причини не мога сега....Защитника го отнесе както си беше онлайн ....вярвам се сещате как :lol: Приятна игра на всички и късмет :a055: Щях да забравя ето и кютека :p140:
Браво добра битка стана.Искам да се извиня на ferrata че поех ацц-то и толкос бързо ме удариха..Още един път БРАВО на нападателя. :a055: :bravo:
[url=http://www.bulfleet.com][/url]

[b][color=green]
"Не оставяй устата си да ти навлече повече неприятности, отколкото тялото ти може да понесе."[/b][/color]
Потребителски аватар
nansi
Редник (Private)
Регистриран: пет окт 17, 2008 3:18 pm
Контакти:

Мнение от nansi »

Поздравления за битката :bravo:
И се радвам, че един стар познат се завърна на бойното поле... :a055:
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”