Наказанието на един дезертьор или как Spectre премаза Volim

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Pipo написа:Цитат(Pipo @ Nov 15 2009, 13:53) хубава битка и много драми след нея ..........

като гледам няма доказателства за уговорена битка ....сичко е от расъждения на замесени в драмата..... :lol:
Доказателства няма, но ще си позволява да цитирам разсъжденията на човек, който не е замесен в драмата:
dios написа:Цитат(dios @ Nov 13 2009, 20:52) Интересно. Нито преди полета,нито по време на полета,нито дни преди битката Spectre не е шпионирал Volim Което все пак ми е странно. Да приемем че е трябвало да се скрият шпионажите от него - защо тогава по време на полета няма ни един шпионаж - там всичко е явно,няма какво да се крие. Ама знам ли,сигурно това са железни нерви и нулево любопитство. Може,може. Но от друга страна Скорпи също не го е шпионирал. Има един шпионаж от него към защитника в 4.07 и после чак в 6.00 - 9 мин преди битката. Ако приемем че Spectre си е влезнал както казва към 5 и е помолил скорпи за шпионажи - излиза че не е вярно. Единствените шпионажи от 4 сутринта до битката в 6 са в 5,07 от Eri Секунди след това излитат рециклиращи кораби към защитника през галактика.Около 5.25 излитат 4 поредни атаки една основна и 3 за грабеж от Spectre Тука това което ми прави впечатление са две неща - много изчакване - обикновенно в такава ситуация се действа светкавично,а не удара да е час след шпионажа. Отделно от това ме смущава и бомбера за разсейка - забавя неимоверно полета - това е най-бавния кораб от всички. Логически ми звучи нападателя да не го е еня за времето на полета,което си е странно. А пък може и да е от бързане,да не е преценил...
Това са си мои размишления. Според базата битката е чиста. Причината да пиша е странният отговор за ставането в 5 и шпионажите от скорпи и моят опит в играта. Примерно ако аз бях в тази ситуация,дори и да ми бяха дали шпионажите - щях да литна веднага - на секундата,разсейката щеше да е без транспортни и бавни кораби и да пусна собствените си реци за 40 милиона. Още повее че на скорпи реците много услужливо са се оказали в системата на нападнатия - пък другия когато стигне. Но това мойто са само празни приказки,не ми обръщайте внимание.
Битката е добра,честито на победителя. :crazy_pilot:
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
TARATORcho
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 24, 2009 1:08 am
Контакти:

Мнение от TARATORcho »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Nov 15 2009, 12:58) Доказателства няма, но ще си позволява да цитирам разсъжденията на човек, който не е замесен в драмата:
и навремето се е мислело за геоцентризъм ама не са били прави
котката е мек и неразрушим предмет

ДИМИИИИИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ ДИМИИИ
Потребителски аватар
dios
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 8:36 am
Контакти:

Мнение от dios »

TARATORcho написа:Цитат(TARATORcho @ Nov 15 2009, 14:01) и навремето се е мислело за геоцентризъм ама не са били прави
Това е тъпо сравнение.
В тази трибуна всеки има право да си изкаже мнението. Не е раздел за похвали и оплаквания. Ако някой не иска да слуша истини или критики - да не си слага докладите тук. Потупването може да е както по рамото,така и по дупето...
Потребителски аватар
Pipo
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: ср фев 28, 2007 12:30 pm
Контакти:

Мнение от Pipo »

RoYaL написа:QUOTE (RoYaL @ Nov 15 2009, 13:58) Доказателства няма, но ще си позволява да цитирам разсъжденията на човек, който не е замесен в драмата:
мда само дето фаида от това мнение няма ....то ако с мнение ставаше щеше да преобладава оранжа
[url=http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm]http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm[/url]

Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Added to warn level Простотия на кило
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Removed from warn level Промяна на наказанието
Потребителски аватар
Retro_fen
Редник (Private)
Регистриран: пет окт 26, 2007 9:42 pm
Контакти:

Мнение от Retro_fen »

Така...аз спивах Волим ;) защото тои нали все пак беше там 2-3 дни в касиопеа и никои от тях не го е летял затова пича си беше спокоен :a013: така следях и % и флот на Волим и Спектре се подготвяше за удара :crazy_pilot:
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Няма как да е стоял 2-3 дена в съюз.
Потребителски аватар
thug
Редник (Private)
Регистриран: чет май 17, 2007 7:26 pm
Контакти:

Мнение от thug »

Абе Роялче,ти като не си замесен в тая история защо всеки трети пост в тая тема е от тебе?Нещо борец за истина и свобода ли го раздаваш?Точно ти ли бе Роялче,дето и майка си ще продадеш за тенекиения медал?
Не си прави труда да ми отговаряш, начетох се на простотиите ти.

Казах ти вече - дишай под вода и...get a life...балък
Последна промяна от thug на пон ное 16, 2009 1:24 pm, променено общо 1 път.
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Пропускате да сложите една битка :)
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
cuf
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед окт 01, 2006 11:07 am
Контакти:

Мнение от cuf »

Тя е за долната тема :c022:
БФ АЛКОХОЛИК
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am