май ти си идио........ ае като не ти влияе добре безсънието прави кат мене и спи а не обиждай по форумите а? и какъв си ти че да определяш хорада заради музиката която слушат ? ти кат слушаш арменско някой нещо против да е ималdim4o написа:Цитат(dim4o @ Nov 15 2009, 03:36) Значи си Идио... така де не си в ред.
Въпросче за програмка
- TARATORcho
- Редник (Private)
- Регистриран: вт мар 24, 2009 1:08 am
- Контакти:
котката е мек и неразрушим предмет
ДИМИИИИИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ ДИМИИИ
ДИМИИИИИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ ДИМИИИ
-
All-EyEs-On-me
- Редник (Private)
- Регистриран: нед ное 01, 2009 8:12 pm
- Контакти:
По-точно резултатите на двама ви взети заедноRumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Nov 15 2009, 12:51) В никът му е цифра наподобяваща резултатът му от теста за интелигентност![]()
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
-
All-EyEs-On-me
- Редник (Private)
- Контакти:
Абе, май вие всички сте яко затъпели ... от въпрос за програмка, почнахте да коментирате кой колко е "интелигентен" ....
Последна промяна от All-EyEs-On-me на нед ное 15, 2009 2:23 pm, променено общо 1 път.
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
Винаги така става
2-3 поста по темата и след това gg
http://www.sytexis.com/dsrecorder.php пробвай с това
2-3 поста по темата и след това gg
http://www.sytexis.com/dsrecorder.php пробвай с това
Последна промяна от Skullcollector` на нед ное 15, 2009 5:16 pm, променено общо 1 път.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
В раздела офф-топик какво очакваш?All-EyEs-On-me написа:Цитат(All-EyEs-On-me @ Nov 15 2009, 15:16) Абе, май вие всички сте яко затъпели ... от въпрос за програмка, почнахте да коментирате кой колко е "интелигентен" ....
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
- dim4o
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пон авг 08, 2005 8:43 pm
- Контакти:
Дребен поне не ми е краден ника
)
На двамата които подскочиха по-горе да си слушат наркоманските песнички и да се боцкат У Червило.
Тараторчо не си ти човека който да ми характеризира безсънието , кога спя и по колко спя. Съжелявам мама не ме кара да си лягам в 8 голям съм и сам си определям.
Рояле какво общо имам със малкия надут псевдо-оригинален крадец на никове?
На двамата които подскочиха по-горе да си слушат наркоманските песнички и да се боцкат У Червило.
Тараторчо не си ти човека който да ми характеризира безсънието , кога спя и по колко спя. Съжелявам мама не ме кара да си лягам в 8 голям съм и сам си определям.
Рояле какво общо имам със малкия надут псевдо-оригинален крадец на никове?
Последна промяна от dim4o на нед ное 15, 2009 10:58 pm, променено общо 1 път.
Не признаете вы мое родство,
А я ваш брат, я человек.
Не искаме БОГАТСТВА не искаме ПАРИ искаме РАКИЯТА на старите ЦЕНИ !!!!
А я ваш брат, я человек.
Не искаме БОГАТСТВА не искаме ПАРИ искаме РАКИЯТА на старите ЦЕНИ !!!!
-
All-EyEs-On-me
- Редник (Private)
- Контакти:
На кого викаш наркоман бе ей пед***** малко тъпо ?!?!?!dim4o написа:Цитат(dim4o @ Nov 15 2009, 23:52) На двамата които подскочиха по-горе да си слушат наркоманските песнички и да се боцкат У Червило.
Skull програмката е платена ..
Последна промяна от All-EyEs-On-me на нед ное 15, 2009 11:36 pm, променено общо 1 път.