падна ми нета
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- federaciq
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
- Контакти:
точно 136 ми еBpemeTo написа:Цитат(BpemeTo @ Nov 14 2009, 12:49) Браво на хардкор, той е доказан играч, а за федерацията просто мога да кажа че е много смешен, приятел 99% от хората във форума ти се смеят на изцепките ти, по-добре спри да пишеш във форума разбрахме колко ти е iq-to по-зле неможе да бъде
Последна промяна от federaciq на съб ное 14, 2009 7:54 pm, променено общо 1 път.
обичам женичките обичам ги всичкитее
- TARATORcho
- Редник (Private)
- Регистриран: вт мар 24, 2009 1:08 am
- Контакти:
тук не съм съгласен ......аз се радвам като пише и той и лекия и некви такива ...... а колкото до другото може пък наистина да му е паднал нета ? ти какво би направил ако ти падне нета няма зала наблизо нямаш пари в тела да речем или като мен с в чужбина и немое пратиш смс модBpemeTo написа:Цитат(BpemeTo @ Nov 14 2009, 18:49) Браво на хардкор, той е доказан играч, а за федерацията просто мога да кажа че е много смешен, приятел 99% от хората във форума ти се смеят на изцепките ти, по-добре спри да пишеш във форума разбрахме колко ти е iq-to по-зле неможе да бъде
не е смешно ако наистина му е паднал нета и е нямало как да реагира
котката е мек и неразрушим предмет
ДИМИИИИИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ ДИМИИИ
ДИМИИИИИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ ДИМИИИ
- Kolma_Pushi
- Редник (Private)
- Регистриран: ср ное 16, 2005 12:50 am
- Контакти:
- Darth Sidious
- Редник (Private)
- Регистриран: вт дек 02, 2008 11:30 pm
- Контакти:
- Dan7e_
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб мар 03, 2007 9:35 pm
- Контакти:
хахахахахахахахаDarth Sidious написа:QUOTE (Darth Sidious @ Nov 14 2009, 22:06) Не знам как ще го одарят като не им е в коефициента за атака![]()
Извинявам се на всеки, които някога съм го нарекал че е "тъп" ти ги победи всичките :D
Последна промяна от Dan7e_ на съб ное 14, 2009 9:26 pm, променено общо 1 път.
[url=http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg]http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg[/url]