Ми как като ми беше извън обхвата аде ти с знаеш няма да споря с тебеmaks написа:Цитат(maks @ Nov 14 2009, 09:50) даже не ме удари тогава във втора не се плюнчиА мода го бих защото бях на море 2 седмици
падна ми нета
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- federaciq
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
- Контакти:
Ти яде във 2 нещо и ся ме мразиш от там.Hardcore написа:Цитат(Hardcore @ Nov 14 2009, 09:51) и недей се изхвърляй ми май ти е време да се триеш а?
"собствената ми каса",чакам следващия да приреве "собствената ми каса"и ще му се видят малко 20 часа он...
Всеки рунд ядеш бой...копаш като къртица за другите и пак те бият е това е каса...?За повече успехи пробвай се следващият рунд пак!
Всички потвърждават думите ми из най-различни теми ...аз сега ги затвърдих...
както каза един мой съюзник не ми провървя този рунд
Мал шанс радвай се докъто можеш!
Няма да се трия,никога не съм го правил няма и да го направя.
Яд ме е,че ламер като теб ме занули,ама нищо ай лайте против мене ич не ми дреме кой какво мисли отивам да храня жена си
обичам женичките обичам ги всичкитее
Ламера който всеки рунд завършва достойнно и на добра позиция,без да яде бой или ламера който всеки рунд не завършва...както сам си прецениш...след битка най-лесно е да се приказва приятелче но има доста хляб да ядеш...
Битката си го показва-стратегия,проценти,и всичко свързано с нея...и самото и осъществяване...говори за ламерски и не-ламерски изяви...
АНСР а вие драги Роял като ви настъпи да помислите за това момче защо не го послушахте?
Битката си го показва-стратегия,проценти,и всичко свързано с нея...и самото и осъществяване...говори за ламерски и не-ламерски изяви...
АНСР а вие драги Роял като ви настъпи да помислите за това момче защо не го послушахте?
Последна промяна от Hardcore на съб ное 14, 2009 5:05 pm, променено общо 1 път.
- federaciq
- Ефрейтор (Corporal)
- Контакти:
ти ли бе земи се скрийHardcore написа:Цитат(Hardcore @ Nov 14 2009, 09:58) Ламера който всеки рунд завършва достойнно и на добра позиция,без да яде бой или ламера който всеки рунд не завършва...както сам си прецениш...след битка най-лесно е да се приказва приятелче но има доста хляб да ядеш...
- federaciq
- Ефрейтор (Corporal)
- Контакти:
Е щом е с малолетни не става въпрос за мене приятен ден остани си жив и здравHardcore написа:Цитат(Hardcore @ Nov 14 2009, 11:07) Да прав е...време е за ключ "косматите горили"няма да се разправят вече с малолетни-имам по-важни работи да правя,примерно- складове ,на мен ще ми трябват...![]()
Понеже не издържа да се похвалиш и ти отвори темата,няма да отварям друга,мое задължение е да представя бекъп-а...
http://free.hit.bg/devil4eto/%5BNoRulzz ... Dquake.htm
http://free.hit.bg/devil4eto/%5BNoRulzz ... Dquake.htm