Lamez vs [FD]Miles

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Hardcore
Редник (Private)
Регистриран: съб юни 07, 2008 11:14 am
Контакти:

Мнение от Hardcore »

:dizzy:

наистина трагедия...

на какво са готови хората в един съюз за да се преебават един друг...аз никога не бих го направил дори и да е както в случая за първото място...има доста време до края а и дори съюзника да спечели бих се радвал заедно с него...
Последна промяна от Hardcore на пет ное 13, 2009 9:40 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Kolma_Pushi
Редник (Private)
Регистриран: ср ное 16, 2005 12:50 am
Контакти:

Мнение от Kolma_Pushi »

Sl1pKn07 написа:QUOTE (Sl1pKn07 @ Nov 13 2009, 20:19) Ако на теб ти беше предложен акаунт на 1во или 2ро място нямаше да го откажеш, нали ! и това го казваш точно от завист.. така че по-добре ти млъкни !

Снощи знаеше, че атаките летят и половин час гледаше като теле вместо да направиш нещо.. ЗЛЕ СИ ПИЧ !

1) Запазвам благоприличие пред аудиторията и няма да ти отговарям на "ЗЛЕ СИ ПИЧ" по никакъв начин, но сам можеш да си представиш какво е скритото послание от мен за теб.

2) Беше ми предложен акаунт, на 3-то място, този на expose, но отказах да го взема, както сам виждаш..защотото предпочитам да си играя с моя, без значение, че е по-слаб. Мислиш ли, че щеше да е същото ако бях с въпросното асс?

3) Снощи не седях като ТЕБ докато летяха атаките (мисля че това имаш предвид с думата "теле")..напротив съсипах се да търся телефона на Майлс, регистрирах си акаунт във 2-ра вселена с надеждата, че някой от предишните му съюзници може би играе и може да му има телефона...обърнах целия гугъл за да го намеря..в крайна сметка не успях, но поне опитах.

4) Slipkno7, ЕВАЛА за яката битка..направо не знам откъде я измисли тая тактика..тая стратегия..такова чудо не бях виждал. Поклон!
(предполагам, че това искаше да четеш днес във форума...давайте останалите..кажете му колко е добър, недейте да завиждате като мен!)
...
Последна промяна от Kolma_Pushi на пет ное 13, 2009 9:51 pm, променено общо 1 път.
...a ritual disgrace..Marrakech adventure..
Crashedd
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
Контакти:

Мнение от Crashedd »

Sl1pKn07 написа:Цитат(Sl1pKn07 @ Nov 13 2009, 22:07) рояле в другите съюзи не се преебават така.. тва не е първия път в който преебаваш съюзник..

а и защо не те кефи точно аз "да трупам дивиденти на готова манджа".. психара все едно не дойде на готово, а? за него спициално сложи пак войната
роуалее ами сега де как ще кажеш що си сложил пак войната на психара аз вече имам 1 наум и то е заради класацията... :)

кфото и да ми говориш само това остава .................
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Crashedd написа:Цитат(Crashedd @ Nov 13 2009, 22:52) роуалее ами сега де как ще кажеш що си сложил пак войната на психара аз вече имам 1 наум и то е заради класацията... :)

кфото и да ми говориш само това остава .................
Ок, бе няма да споря, предложиха ми пари от пентагона и за това. Тая класация понеже никога не съм присъствал в нея и ми е толкова присърце... Па и на психара също
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
seazar
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб апр 08, 2006 9:07 am
Контакти:

Мнение от seazar »

Аз мисля да изчакам слипа да напраи 500к флот и 5-10 дена преди края на рунда да го подкупя да си сменим акаунтите и току виж ламез изчезнали за 1 нощ.Голям майтап ще е а ?Както са на по 200-300к-1 милион бойни точки за 2-3 часа няма да са зле. :bravo: :a055:
[url=http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html]http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html[/url]

[url=http://vbox7.com/play:ecba408e]http://vbox7.com/play:ecba408e[/url]
Потребителски аватар
dios
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 8:36 am
Контакти:

Мнение от dios »

Ех,колко народ нямаше да пишат тук, ако два акаунта не се бяха изтрили... Слаба работа. на това битки ли му казвате? Ми че то си е като опело в девически манастир - тъжно и монотонно.
Потребителски аватар
Kolma_Pushi
Редник (Private)
Регистриран: ср ное 16, 2005 12:50 am
Контакти:

Мнение от Kolma_Pushi »

dios написа:QUOTE (dios @ Nov 14 2009, 01:02) Ех,колко народ нямаше да пишат тук, ако два акаунта не се бяха изтрили... Слаба работа. на това битки ли му казвате? Ми че то си е като опело в девически манастир - тъжно и монотонно.

мда..аз потвърждавам..опарих се..няколко пъти. :a078:
...a ritual disgrace..Marrakech adventure..
Потребителски аватар
Dan7e_
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб мар 03, 2007 9:35 pm
Контакти:

Мнение от Dan7e_ »

dios написа:QUOTE (dios @ Nov 14 2009, 01:02) Ех,колко народ нямаше да пишат тук, ако два акаунта не се бяха изтрили... Слаба работа. на това битки ли му казвате? Ми че то си е като опело в девически манастир - тъжно и монотонно.
Само Това могат явну Ламез... щом от мене ги е страх че чак със звезди полетяха :a055:
[url=http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg]http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg[/url]
Потребителски аватар
Sl1pKn07
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 16, 2006 10:01 pm
Контакти:

Мнение от Sl1pKn07 »

Dan7e_ написа:QUOTE (Dan7e_ @ Nov 14 2009, 01:39) Само Това могат явну Ламез... щом от мене ги е страх че чак със звезди полетяха :a055:
нещо не мога да хвана логиката.. според мен тва да летиш по някой не означава че те е страх от него :)
btw след атаката на Jones със звезди май ти почна с модовете.. така че пак си помисли кой го е страх
Crashedd
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
Контакти:

Мнение от Crashedd »

dios написа:Цитат(dios @ Nov 14 2009, 01:02) Ех,колко народ нямаше да пишат тук, ако два акаунта не се бяха изтрили... Слаба работа. на това битки ли му казвате? Ми че то си е като опело в девически манастир - тъжно и монотонно.
аде де що се делна тамън започна да ги настигаш и се делна сиг си имаш оправдание тамън си виках че сега роуала и whynot ще ядат пердах и се делна а купуваше кръстове като невидял :P
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”