наистина трагедия...
на какво са готови хората в един съюз за да се преебават един друг...аз никога не бих го направил дори и да е както в случая за първото място...има доста време до края а и дори съюзника да спечели бих се радвал заедно с него...
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Sl1pKn07 написа:QUOTE (Sl1pKn07 @ Nov 13 2009, 20:19) Ако на теб ти беше предложен акаунт на 1во или 2ро място нямаше да го откажеш, нали ! и това го казваш точно от завист.. така че по-добре ти млъкни !
Снощи знаеше, че атаките летят и половин час гледаше като теле вместо да направиш нещо.. ЗЛЕ СИ ПИЧ !
роуалее ами сега де как ще кажеш що си сложил пак войната на психара аз вече имам 1 наум и то е заради класацията...Sl1pKn07 написа:Цитат(Sl1pKn07 @ Nov 13 2009, 22:07) рояле в другите съюзи не се преебават така.. тва не е първия път в който преебаваш съюзник..
а и защо не те кефи точно аз "да трупам дивиденти на готова манджа".. психара все едно не дойде на готово, а? за него спициално сложи пак войната
Ок, бе няма да споря, предложиха ми пари от пентагона и за това. Тая класация понеже никога не съм присъствал в нея и ми е толкова присърце... Па и на психара същоCrashedd написа:Цитат(Crashedd @ Nov 13 2009, 22:52) роуалее ами сега де как ще кажеш що си сложил пак войната на психара аз вече имам 1 наум и то е заради класацията...![]()
кфото и да ми говориш само това остава .................
dios написа:QUOTE (dios @ Nov 14 2009, 01:02) Ех,колко народ нямаше да пишат тук, ако два акаунта не се бяха изтрили... Слаба работа. на това битки ли му казвате? Ми че то си е като опело в девически манастир - тъжно и монотонно.
Само Това могат явну Ламез... щом от мене ги е страх че чак със звезди полетяхаdios написа:QUOTE (dios @ Nov 14 2009, 01:02) Ех,колко народ нямаше да пишат тук, ако два акаунта не се бяха изтрили... Слаба работа. на това битки ли му казвате? Ми че то си е като опело в девически манастир - тъжно и монотонно.
нещо не мога да хвана логиката.. според мен тва да летиш по някой не означава че те е страх от негоDan7e_ написа:QUOTE (Dan7e_ @ Nov 14 2009, 01:39) Само Това могат явну Ламез... щом от мене ги е страх че чак със звезди полетяха![]()
аде де що се делна тамън започна да ги настигаш и се делна сиг си имаш оправдание тамън си виках че сега роуала и whynot ще ядат пердах и се делна а купуваше кръстове като невидялdios написа:Цитат(dios @ Nov 14 2009, 01:02) Ех,колко народ нямаше да пишат тук, ако два акаунта не се бяха изтрили... Слаба работа. на това битки ли му казвате? Ми че то си е като опело в девически манастир - тъжно и монотонно.