Наказанието на един дезертьор или как Spectre премаза Volim

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
skorpio
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон окт 17, 2005 3:04 pm
Контакти:

Мнение от skorpio »

Предисторията е кратка ... Volim (познат още като Miro от миналия рунд) наследи акаунта на Ginka (KingBT), дезертира от Касиопея, отиде в ANSR, откъдето беше изгонен не след дълго ... поиска да се върне сред Касиопейци, но му беше отказан достъпа ... това породи неприязънта на Spectre и ето резултата:

[KASIOPEIA] Spectre vs. Volim

Рециклажа е обран целия ... благодаря на участниците :a055:

Backup: [KASIOPEIA] Spectre vs. Volim
Последна промяна от skorpio на пет ное 13, 2009 1:10 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
TARATORcho
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 24, 2009 1:08 am
Контакти:

Мнение от TARATORcho »

мога да добавя само БРАВО :bravo: за Spectre

и браво за skorpio от доста време ми лиспсваха хубавите му теми
котката е мек и неразрушим предмет

ДИМИИИИИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ ДИМИИИ
bpemeto
Редник (Private)
Регистриран: съб ное 22, 2008 4:21 pm
Контакти:

Мнение от bpemeto »

Браво на спектрето, за защитника ще кажа 2 неща: има страшно много политика в булфлийт, другия път си дигай процентите
Потребителски аватар
Darth Sidious
Редник (Private)
Регистриран: вт дек 02, 2008 11:30 pm
Контакти:

Мнение от Darth Sidious »

Браво спектре личи си че си добър играч и имаш съюз зад теб който помага.
Аз се прецаках че отидох при това лапе лаинот а той ме изгони за едното нищо.
Радвам се че помогнах на спектре така да се каже понеже той ми е фаворит за първото място.
Снощи до като си цъках картинките се замислих за някой работи и нарочно си оставих флота на планетата защото знам кой е близко до мен и знам че мога да му помогна за победа.
След битката видях имам съобщение от Роял-"Защо остави спектре да те бутне"нещо от този сорт беше.
Еми драги рояле на теб ли да се оставя или на твойто доверено приятелче Whynot да знам никой неможе да бъде "Добър" като вас някой хора играят честно но вие нямате смелоста да признаете по колко човека ви сийтват на ден.

Още веднъж браво на спектре и му пожелавам първото място.

п.п.Касиопейци мачкайте наред. :a055:
Потребителски аватар
skorpio
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон окт 17, 2005 3:04 pm
Контакти:

Мнение от skorpio »

Миро ... приятелче ... Недей се опитва да внушаваш разни неща от сорта на това че си се оставил нарочно и т.н ... Битката не е нагласена, ти системно си оставяше флота без надзор за съответни периоди от време и резултата се очакваше ... тука вече мога да кажа, койт превари той завари. НЕДЕЙ ПРИКАЗВА ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ ЧЕ СИ СЕ ОСТАВИЛ НА СПЕКТРАТА, ЗАЩОТО ТОВА ОПРЕДЕЛЕНО НЕ Е ИСТИНА :p038: . Хайде сега поживо поздраво и ходи да си доспиш :dry:
Потребителски аватар
Darth Sidious
Редник (Private)
Регистриран: вт дек 02, 2008 11:30 pm
Контакти:

Мнение от Darth Sidious »

skorpio написа:Цитат(skorpio @ Nov 13 2009, 08:59) Миро ... приятелче ... Недей се опитва да внушаваш разни неща от сорта на това че си се оставил нарочно и т.н ... Битката не е нагласена, ти системно си оставяше флота без надзор за съответни периоди от време и резултата се очакваше ... тука вече мога да кажа, койт превари той завари. НЕДЕЙ ПРИКАЗВА ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ ЧЕ СИ СЕ ОСТАВИЛ НА СПЕКТРАТА, ЗАЩОТО ТОВА ОПРЕДЕЛЕНО НЕ Е ИСТИНА :p038: . Хайде сега поживо поздраво и ходи да си доспиш :dry:
Скорпи скорпи скорпи битката не е нагласена но както системно съм я оставял за колко за по 5/6 мин съм я оставял повече от това не играй си играта.Айде наздраве :a055: и приятна игра
Потребителски аватар
mum7o0
Редник (Private)
Регистриран: ср дек 24, 2008 8:25 am
Контакти:

Мнение от mum7o0 »

е тук ще се намеся малко и аз ;) това за 5-6 минути не е съвсем вярно понякога и час те е нямало. Постояно си те спайвах както и някой др играчи... :rolleyes:

А битката найстина е много красива :P

п.п поздравления и за двамата учасници в нея :a013:
[color=#00FFFF][b]The world is all.[/b][/color]
charovna

Мнение от charovna »

Darth Sidious написа:Цитат(Darth Sidious @ Nov 13 2009, 09:50) Снощи до като си цъках картинките се замислих за някой работи и нарочно си оставих флота на планетата защото знам кой е близко до мен и знам че мога да му помогна за победа.
След битката видях имам съобщение от Роял-"Защо остави спектре да те бутне"нещо от този сорт беше.
Мойто момче, едно само ще ти кажа...Не ти отива! И няма да ти обяснявам защо! Би трябвало, щом си гид да ги знаеш тия неща.... :p140:
Потребителски аватар
popi
Редник (Private)
Регистриран: вт яну 16, 2007 11:13 am
Контакти:

Мнение от popi »

Айде де искам бекъп да видя старите дружки от КАСИОПЕЯ как мачкат :c022:
[url=http://bulfleet.com/?recruit=2137988][/url]
Потребителски аватар
Spectre
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед фев 27, 2005 11:37 am
Контакти:

Мнение от Spectre »

Така да напиша и аз два реда... :p140:

Виждате в колко се развива битката, аз станаха към 5 и нещо, обходих обичайните касички... и естественно помолих СКОРПИ за няколко спая на жертви, които не искам да плаша, една от тях беше Volim...

Volim ще ме извиняваш..., ама преди 3-4 дена пак си държеше флотата по 1-2 часа без надзор.., за съжаление тогава нито имах флотата и рециклиращата мощ, която ми трябваха за да те ударя и събера..., тогава още беше във АНСР...

Викаш аз съм бил най близо... :a013: , ами CUFTO, който е на 2 285 или пък 95, който е още по близо на 2 300 15, не са могли да те ударят...?

Чудя се ако Cufto те беше занулил.., какво щеше да каже тогава драгия ни ROYAL, който обикаля по форума и играта, било то с различни никове и в други съюзи (беше ни гост в КАСИОПЕЯ, имал някаки специални стартегии) и негодува за това че съюза му губи/пада или пропуска точки в своя полза... :a013: или пък как те били много изморени, а ние старшно свежи....

Както аз ударих Volim така всеки друг можеше да го направи... преди мене в блаженното време в което си спах....

Предатели не се толерират и се наказват....

Факт е че Волим съсипа акаунта на KingBT, като от 2-3 място го смъкна на 21-22...

Искам да изкажа специални благодарности на моите съотборници... и с чисто сърце мога да кажа, че тази третина съюза КАСИОПЕЯ играе изключително отборно..., за което много се радвам..

Не ме интересуват класации, не играя със бъгове или измами..., не играя с лицемери...

Играя тази игра от началото и още от бета вресията и заедно с Ицо - RiverRun и други познати приятели я тествахме и съм далеч от мисълта, да нагласям битки, рециклажи или каквито и да е било шашми в играта....

Поздрави и лек ден..., дано има повече битки, че трибуна е замрял много...
>>>>>>аЗрудите<<<<<<
>>>>>>KASIOPEIA<<<<<
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”